Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.

Black Ops - érzelmileg kötődünk majd a főhőshöz

A Call of Duty: Black Ops lehet a legérzelgősebb rész a széria történelmében, a játékos a kezdetektől fogva szorosan kapcsolódik majd a főhőshöz, erősítette meg a Treyarch színeiben Dave Anthony. A korábbi epizódokban szinte semmi nem motiválta a játékost, hogy átérezze karaktere lelki világát, ennek viszont vége!

Az Activision most is pénzt kér a CoD multijáért

Felesleges azon gondolkodni, hogy mikor kell majd előfizetni a Call of Duty-ra, ugyanis a gyakorlatban már most is fizetnek a játékosok a multiplayerért, mondta a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot. Az időközönként megjelenő, egyébként méregdrága DLC-kkel folyamatos bevételhez jut az Activision.

The Force Unleashed II és Black Ops gépigények

A sors úgy rendeltette, hogy az őszi-téli szezon két nagyágyújának PC-s gépigényei egyszerre fussanak be, én pedig úgy rendeltettem, hogy erről egyetlen hír szülessen. Mert PC-s gépigényekről írni nem éppen a legérdekesebb vagy legizgalmasabb dolog.

Black Ops - hét percnyi videó a multiról

Egyre közeleg a Call of Duty: Black Ops megjelenése, ami persze azt is jelenti, hogy a játék körüli hype az egekbe szökött. Az előrendelések minden korábbi epizódot felülmúlnak, s minthogy a multiplayer az egyik legfontosabb terület, most 7 percnyi videót láthatunk, akció közben!

Call of Duty: Black Ops - hidegháborús harcosok

Egy egész adást szentelt a legutóbbi Gametrailers TV a Treyarch közelgő FPS-ének, a Call of Duty: Black Opsnak. A hidegháború legkegyetlenebb fejezeteibe tekintünk bele néhány kampánybéli momentummal. A vietnami harcmező forrong, valamint a kubai multiplayer térképről is felrántják a leplet.

Befutott a Black Ops új Single-Player trailere

A nemzetközi közvélemény szükségesnek érzi megtenni azokat a lépéseket, hogy a világ nehogy ismét nyílt konfliktusnak adjon teret. Ehhez persze az kell, hogy a helyi háborúk felett szemet hunyjanak a honatyák. Olyan belevaló legények kellenek, akik papíron nem is léteznek, lenyomozhatatlanok.

CoD: Black Ops - terítéken a 3D-támogatás

Bizony, jól olvastátok, a Treyarch gondozásában készülő új Call of Duty fel lesz vértezve 3D-támogatással is. Mark Lamia, a csapat vezére ezen felül több apró érdekességet oszt meg a nagyközönséggel a fejlesztői interjúban, sőt a várva-várt zombi módról is megtudhatunk ezt-azt.

CoD: Black Ops: Szabd testre a karateredet!

A CoD pontjaink elköltésének egyik lehetősége az, hogy egyedi bakákat hozunk létre a csatamezőkön. Számtalan hasznos és haszontalan külsőségre kiterjed a rendszer, így biztosan nem fog előfordulni, hogy ugyanolyan ellenfelekbe botlunk a harcmezőkön. Akár egészen tarka-barka, feltűnő katonákat is létrehozhatunk.

Megerősítve: lesznek zombik a Black Opsban

Ha eddig álmatlanul forgolódtatok volna éjszaka, azon tűnődve, hogy vajon lesznek-e zombik az új Call of Dutyban, vagy talán mégsem, nos, fellélegezhettek. A Treyarch egyszer, s mindenkorra véglegesen megerősítette: az élőhalottak visszatérnek a Black Opsban.

CoD: Black Ops - újabb részletek a kampányról

Mark Lamia, a Black Ops egyik vezető fejlesztője a minap megerősítette, hogy a játék kampányában egyszerre több hős szerepében tündökölhetünk, így élve át a történetet több nézőpontból is. A Call of Duty-sorozat rajongói számára már nem ismeretlen az effajta dramaturgia.