Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Új sorozatunkban naponta, kétnaponta egy utolsó erőbedobással még megpróbálunk összeszedni Nektek egy kisebb csokor hírt. Ezek rendszerint olyan információk vagy előzetesek lesznek, amelyeknek nem feltétlenül jutna hely a hétköznapi hajtásban, de ezekben az összeállításokban megemlékezünk róluk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valamennyit erősödött a mezőny erre a hétre, viszont ez jórészt abban mutatkozik meg, hogy ezúttal kevesebb a selejtcím. Persze játszani így is lesz mivel, a héten kerül boltokba a Call of Duty: Black Ops és végre Magyarországon is bemutatkozik a Kinect, a Microsoft mozgásérzékelős kamerája.

Black Ops példányokat vittek el a fegyveres rablók

A hétfőt stílusosan bulvárhírrel indítjuk: a hétvégén két fegyveres rabló rontott be egy amerikai GameStop áruházba, ahonnan egyebek mellett a holnap megjelenő Call of Duty: Black Ops száz darab kópiáját is meglovasították. Rendben, mi is várjuk a játékot, na de ennyire?

3 milliónál a Starcraft II, jövőre is lesz Call of Duty

Az Activision Blizzard kiadta a harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését: ebből többek között kiderül, hogy a kiadó a vártnál jobb eredményt ért el, hogy a StarCraft II-ből mára 3 millió példány fogyott el, és hogy - milyen meglepő - jövőre is folytatódik a Call of Duty-sorozat.

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.

Call of Duty: Black Ops - megjelenés előtti trailer

Mára befutott a játék launch trailere is. Az eddig látottak is meggyőztek, hogy ennek bizony polcon a helye, a mostani előzetes csak megerősít ebben. Kennedy elnök feje főhet, mindenki tart egy újabb világháborútól, de mindig lesznek olyan katonák, akik létezését eltitkolják a kormányok.

Mozgásban a Call of Duty: Black Ops

Mnmn1 és tjames is beküldte Nektek a Call of Duty: Black Ops legfrissebb gameplay felvételeit, amiknek hála közel húsz percen át nézhetjük mozgás közben az új részt - külön öröm, hogy ezúttal nem a szokványos multiplayerbe, hanem az egyjátékos részbe és a zombimódba kukkanthatunk bele!

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.

Black Ops - pörög a TDM a Radiation pályán

Kíváncsi vagy, milyen egy alattomos vérre menő multis mészárszék a Call of Duty: Black Opsban? Az alábbi videóban szereplő két csapat fej-fej mellett halad a végső győzelemért, a környezet pedig szintén pazar: egy atomerőmű tágas és szűk szegleteiben folyik a haddelhadd. A játék kiforrott, tényleg közel a megjelenés!

Németország kitiltotta a Black Ops európai verzióját

Germán testvéreinknél a különösen kemény cenzúra miatt nem jelenhet meg a Call of Duty: Black Ops sztenderd, európai verziója - amit gyakorlatilag minden más európai országban árulnak -, hanem kizárólag a Steamen keresztül aktivált honosított verzióval lehet majd játszani.