Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.
1289469617

Itthon is elérhetővé vált az Xbox Live

A tegnapi naptól fogva hivatalosan is elérhetővé vált Magyarországon az Xbox Live. A rendszer ugyanúgy működik, mint eddig, csupán kevésbé lesz körülményes a használata; a más régiókban regisztrált profilok is átmenthetők minden egyébbel együtt a honosított fiókokba.
1289304003

Itt a Black Ops, áradnak a gameplay videók

Mától vásárolható meg a Call of Duty: Black Ops, és igen, tudjuk, hogy túlhájpoljuk a játékot, meg minden, de akkor sem bírjuk ki, hogy ne közöljük le a GameTrailers kilenc gameplay felvételét a játékról. A Black Ops majdnem minden porcikája bemutatásra kerül, és most már az Activision sem fogja töröltetni a videókat.
1289231642

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Új sorozatunkban naponta, kétnaponta egy utolsó erőbedobással még megpróbálunk összeszedni Nektek egy kisebb csokor hírt. Ezek rendszerint olyan információk vagy előzetesek lesznek, amelyeknek nem feltétlenül jutna hely a hétköznapi hajtásban, de ezekben az összeállításokban megemlékezünk róluk.
1289225095

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valamennyit erősödött a mezőny erre a hétre, viszont ez jórészt abban mutatkozik meg, hogy ezúttal kevesebb a selejtcím. Persze játszani így is lesz mivel, a héten kerül boltokba a Call of Duty: Black Ops és végre Magyarországon is bemutatkozik a Kinect, a Microsoft mozgásérzékelős kamerája.
1289213448

Black Ops példányokat vittek el a fegyveres rablók

A hétfőt stílusosan bulvárhírrel indítjuk: a hétvégén két fegyveres rabló rontott be egy amerikai GameStop áruházba, ahonnan egyebek mellett a holnap megjelenő Call of Duty: Black Ops száz darab kópiáját is meglovasították. Rendben, mi is várjuk a játékot, na de ennyire?
1288951249

3 milliónál a Starcraft II, jövőre is lesz Call of Duty

Az Activision Blizzard kiadta a harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését: ebből többek között kiderül, hogy a kiadó a vártnál jobb eredményt ért el, hogy a StarCraft II-ből mára 3 millió példány fogyott el, és hogy - milyen meglepő - jövőre is folytatódik a Call of Duty-sorozat.
1288798971

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.
1288589823

Call of Duty: Black Ops - megjelenés előtti trailer

Mára befutott a játék launch trailere is. Az eddig látottak is meggyőztek, hogy ennek bizony polcon a helye, a mostani előzetes csak megerősít ebben. Kennedy elnök feje főhet, mindenki tart egy újabb világháborútól, de mindig lesznek olyan katonák, akik létezését eltitkolják a kormányok.
1288538270

Mozgásban a Call of Duty: Black Ops

Mnmn1 és tjames is beküldte Nektek a Call of Duty: Black Ops legfrissebb gameplay felvételeit, amiknek hála közel húsz percen át nézhetjük mozgás közben az új részt - külön öröm, hogy ezúttal nem a szokványos multiplayerbe, hanem az egyjátékos részbe és a zombimódba kukkanthatunk bele!
1288424509

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.