Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.
Típus: FPS, Háborús

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A sláger MMO-k még mindig kakaskodnak egymással, de úgy tűnik, a World of Warcraft mellett legalább a Star Wars: The Old Republic is megvetette a lábát. A FIFA 12 közben visszafoglalta a dobogó legfelső fokát, a bronzérmes pedig újra a Battlefield harmadik része lett.

Black Ops 2 - megbékél a sajtó és az Activision

Mint ismeretes, a múlt héten összeakasztotta a bajuszt az Activision francia részlege és számos játékmagazin, miután az utóbbiak leközölték a Call of Duty: Black Ops 2-re utaló szóbeszédeket. A felek, úgy látszik, megbékéltek, a kiadó tagadja, hogy feketelistára tett volna bárkit is.

Bobby Kotick a Coca-Cola igazgatótanácsában

Üzleti jellegű hír, abból is az érdekesebb: Robert Kotick a napokban csatlakozott a The Coca-Cola Company igazgatótanácsához. Új pozíciója természetesen nem érinti az Activision Blizzardnál folytatott munkásságát, továbbra is elnök-vezérigazgató marad a kiadónál.

Egyre több jel utal a Call of Duty: Black Ops 2-re

Úgy látszik, az Amazon webáruház francia aloldala még az Activision előtt megszellőztette a Call of Duty: Black Ops folytatását. Ahogy azt sejteni lehet, az idei Call of Dutyt ismét a Treyarch fejleszti, egy másik tény is ezt támasztja alá: az egyik munkatárs LinkedIn-profiljában a játék címe szerepel.

Guiness-rekord: a legjobb játékbefejezés

Azt már valamennyire megszoktuk a Guinness-könyvben általában a világ legnagyobb marhaságai kapnak helyet, és hogy az esetek többségében fogalmunk nincs arról, mi alapján döntenek. Most éppen a Call of Duty: Black Ops kapta meg a világ legjobb játékbefejezéséért járó "rekordot".

Tarolt az új Spyro, jön a folytatás

Némi elmaradáspótlás így a hétvégére: az Activision Blizzard eredményei jók lettek, a bevétele csökkent ugyan az elmúlt évben, viszont a haszna nőtt, vagyis hatékonyabb lett a cég működése. Talán meglepetés, hogy a Spyro főszereplésével készült Skylanders letarolta a piacot, jön is a folytatás.

40 millióan Call of Duty-znak világszerte

Az Activision szerint a Call of Duty-sorozat 40 millió aktív játékost számlál, akiknek a fele a legutóbbi részt, a Modern Warfare 3-at tolja. A kiadó megerősítette, hogy idén is kapunk egy epizódot, és a 7 millió felhasználóval rendelkező Call of Duty: Elite is folyamatos fejlesztés előtt áll.

Még több rugalmasság a Call of Duty Elite-ben

Minden készen áll arra, hogy az Activision elindítsa a Modern Warfare 3 DLC-jét, ám előbb mindenkivel el kell fogadtatnia a Call of Duty közösségi rendszerét, az Elite-et. A hardcore arcok számára nagyobb rugalmasságot ígérnek az új trailerben, de nem mennek el a kezsüel irányba.

Call of Duty: Black Ops 2-re utaló jelek

Az Activision serényen regisztrálja a domain-neveket, legutóbb a blackops2.com-ot vásárolta meg, így elképzelhető, hogy a Treyarch következő munkája a Call of Duty: Black Ops második része lehet? Egy folytatást nagyon is el tudnánk képzelni a hidegháború idején.

Ezek voltak 2011 legnépszerűbb Xbox 360-játékai

A Microsoft nyilvánosságra hozta a maga kis listáját 2011 legnépszerűbb Xbox 360-as játékairól. A lista csak részben meglepő, valószínűleg mindenki magától is meg tudta volna tippelni az első pár helyezetett. Ezen kívül kaptunk XBLA eladási toplistát is.