Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.
Típus: FPS, Háborús

Call of Duty Elite - kétmillióan jelentkeztek a bétára

Annak ellenére, hogy a rajongók újabb lehúzásra gyanakodnak a Call of Duty közösségi rendszere kapcsán, számos játékos számára vonzó a kezdeményezés, mivel már több mint 2 millió felhasználó jelezte szándékát a bétatesztre. A CoD-okkal már 30 millióan játszanak, kell egy rendszer, ami mindenkihez szól.

E3 2011: Activision line-up, CoD Elite béta dátum

Bobby Kotick csapata bejelentette végre, hogy milyen játékokat szeretne kiállítani a héten Los Angelesben, emellett megerősítették a Call of Duty Elite névre keresztelt közösségi rendszer mindenki számára kipróbálható változatának dátumát. Szinte csak folytatásokat kapunk, de ne legyen igazunk.

Black Ops - jövő héten jön a PS3-as Escalation

Kissé megkésve, de jövő héten érkezik meg PlayStation 3-ra a Call of Duty: Black Ops második DLC-je, az Escalation. A 15 dolláros pályacsomag megjelenésének apropójából az Activision rövid időn belül egy második dupla XP-s hétvégét is tart a nemrég újraindul PSN felhasználóinak.

Call of Duty Elite - amit ingyen megkapsz

Az Activision részletesebben is ismertette, milyen ingyenes funkciókkal bír majd új online platformja, a Call of Duty Elite. A konzolos és számítógépes játékosokat egy közösséggé gyúró, a multiplayert állítólag új szintre emelő platform a Modern Warfare 3 megjelenésével együtt indul el.

Call of Duty: Black Ops - ingyenes multi a Steamen

Ma jelent meg a Call of Duty: Black Ops legújabb DLC-je PC-re, ebből az alkalomból ingyenessé teszi a játék multiját az Activision - természetesen csak a hétvégére. Az akció ma este veszi kezdetét, de ha már gépnél vagy, érdemes jó előre elindítani a Steamet, és elkezdeni a letöltést!

Élen nyitott itthon a The Witcher 2

Nem meglepő, hogy a lengyel felebarátaink által fejlesztett The Witcher 2 szépen kezdett itthon: már az első rész is nagy népszerűségnek örvendett anno, sőt az a folytatás sikerére újból bekerült a PC-s toplistára. A felhozatal alaposan átalakult, több új cím is bekavart a szokásos slágerjátékoknak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, ám látszólag nem is nagy gond, hogy nem kapkodtuk el: a mostani felhozatal sem lett túl bőséges, ami vagy azt jelenti, hogy a kiadók gondolnak a vizsgaidőszakban szenvedő diákokra, vagy szimplán közeleg az uborkaszezon.

Call of Duty Elite - prémium tartalmak is lesznek

A hónap elején az Activision ismertette terveit a Call of Duty-sorozattal kapcsolatban, azóta tudjuk, hogy egy nagyszabású online felület fogja majd össze a népszerű lövöldözős játék minden tagját, hogy összehozza a PC-s és konzolos játékosokat. Alapból a szolgáltatás ingyenes, de ha többet akarunk, fizetnünk kell.

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.

Júniusban jön a Black Ops új DLC-je PC-re

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops Escalation című DLC-jének Xbox 360-exkluzivitása véget ért, a kiegészítő június első napjaiban fog megjelenni PC-re. A PS3-as verzióról még nincs hír, a PlayStation-tulajoknak egyelőre dupla XP hétvégével kedveskedik a kiadó.