Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.
1322564453

Jobb szolgáltatást ígér a Call of Duty: Elite trailer

Habár nem ment zökkenőmentesen a Call of Duty közösségi rendszerének startja, az Activision mégis bizakodik, hogy a jövőben a játékosok élete csak jobb lesz az Elite-nek köszönhetően. Vajon tényleg ilyen rózsás lenne a helyzet? Az új trailer szerint napokon belül simább lesz a szolgáltatás.
1321434053

Problémák a PC-s Call of Duty: Elite körül

Éppen elég probléma a PC-s felhasználók körében, hogy a népszerű háborús shooter közösségi szolgáltatása mindmáig nem tette tiszteletét ezen a platformon, de a készítők legutóbbi Twitter-üzenete alapján nagyobb a gond, mint azt gondolnánk. Lehet, hogy soha nem lesz PC-s CoD: Elite?
1320400817

Csúszik a PC-s Call of Duty: Elite startja

Az Activision visszatartja egy rövid ideig a Call of Duty közösségi rendszerének debütjét a számítógépes platformon, míg PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatok a Modern Warfare 3 premierjével egy időben, késedelem nélkül el fognak indulni. A késés oka: több idő kell a biztonság megteremtéséhez.
1319277643

Call of Duty: Elite - a Compete funkció

Felgyorsultak az események a Call of Duty újabb epizódja kapcsán, mivel a nagy rivális megjelenése a jövő héten esedékes. Ennek tudható be, hogy minden napra jut némi kedvcsináló - jelen esetben az Elite közösségi rendszer Compete szekcióját taglalják nekünk ebben a kulisszák mögötti felvételben.
1319040000

Valószínűleg végleg lelőtték a TPS Call of Dutyt

Ha emlékszünk, még a Modern Warfare 3 bejelentése előtt volt arról szó, hogy a Sledgehammer Games egy saját, különálló Call of Duty-epizódot fejleszt, mely némileg különbözött volna a sorozat többi tagjától. Például abban is, hogy FPS helyett TPS nézetből irányítottuk volna.
1318860000

Sledgehammer: nem kéne szidni a CoD engine-t

Az, hogy a Call of Duty manapság a világ egyik legnépszerűbb játéka, egyben azt is jelenti, hogy rengetegen szeretik szidni. Minden évben megkapjuk, hogy csak egy csőjáték, a multiplayer hülyegyerekeknek való, és egyébként is: még kihajolni sem lehet. Mégis, a legtöbben talán az engine-t szeretik osztani.
1318690800

Megugrottak a 3DS eladásai Amerikában

Megérkeztek az NPD Group szeptemberi toplistái, az Egyesült Államokban a múlt hónapban még a Madden NFL sikere ellenére is csökkentek a szoftvereladások, és a konzolok értékesítései is visszaestek. A Nintendo 3DS megtáltosodott némileg, persze az óriási árcsökkentés után ez nem meglepő.
1317812415

A Treyarch új konzolokra is elhozza a Call of Dutyt

A Call of Duty-széria minden páros évben megjelenő epizódjaiért felelős csapat állásajánlata szerint már javában készítik a háborús shooter PlayStation Vitára és/vagy Wii-U-ra készülő fejezetét - de az is lehet, hogy már a következő generációban gondolkodnak, bár ez most nem valószínű.
1317049200

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.
1316505600

Call of Duty: Elite - elindult a PS3-as bétateszt

A megjelenés közeledtével végre a PlayStation 3-as játékosok is belekóstolhatnak a Call of Duty: Elite-be, az Activision a minap bejelentette, hogy kezdetét vette a bétateszt a Sony konzolján is, a meghívók első részét már kiküldték. A rendszer Modern Warfare 3-mal együtt rajtol majd.