Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.
Típus: FPS, Háborús

Ősznél korábban nem lesz CoD: Elite béta PC-n

Habár Xbox 360-on már javában dúl a lamour a Call of Duty: Elite bétateszt kapcsán, számítógépeken nagyon úgy néz ki, hogy csupán egy hónapig hódolhatunk a közösségi rendszer korai kipróbálásának, mielőtt a végleges változat megjelenik. Megijedni nem kell, nem maradunk le semmiről.

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkeztek a legfrissebb játékeladási toplisták, azonban a legutóbbi felhozatalhoz hasonlóan most sem változott érdemben a sorrend. Összesítésben a szokásos slágercímek arattak, akadnak köztük frissebb és kevésbé frissebb címek - az aranyérmes például a Battlefield: Bad Company 2 lett.

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.

Treyarch: sokat fejlődtünk a pályatervezésben

Legalábbis ami a multiplayeres pályákat illeti. A Treyarch design vezetője szerint ugyanis a stúdió nem mindig volt a csúcson, ha a többjátékos módhoz kellett pályákat készíteni, de mára sokat tanultak, s a legutolsó map packbe beletették minden eddigi tudásukat.

Úton a negyedik CoD: Black Ops DLC?

Nincs megállás a hadigépezetben. Alig jelent meg tegnap az Annihilation csomag, a Treyarch már utalt rá, hogy nem ez lesz az utolsó letölthető tartalom a sorban. Való igaz, miért is állnának meg háromnál? Hiába szidják sokan ezt a modellt, azért igen-igen sokan megvásárolják a bővítményeket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyelőre nem akar elkezdődni az uborkaszezon, még mindig van olyan cím vagy DLC, amit feltétlenül érdemes lesz kipróbálni a hét folyamán - persze csak ha megnézted az új Transformers-mozit. Végre lesz új 3DS-megjelenésünk is, ezúttal nem kisebb cím érkezik a gépre, mint a Resident Evil: The Mercenaries 3D.

Még egy előzetes jött az új Black Ops DLC-hez

Az Activision és a Treyarch továbbra sem hagyja lankadni az érdeklődést a Call of Duty: Black Ops körül: tegnap bejelentették a limitált kiadás készültét, ma pedig megérkezett a játék következő DLC-jének, az Annihilationnek a legújabb előzetese. A trailerben csak ingame jelenetek láthatók.

DLC-vel együtt adják ki újra a Black Opsot

Jövő héten érkezik a Call of Duty: Black Ops legújabb pályacsomagja, ám más Call of Duty-újdonságra is számíthatunk majd a napokban. Először az egyik neves nyugati áruház kínálatában jelent meg a Black Ops legújabb limitált kiadása, az infókat később az Activision is megerősítette.

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.

Black Ops: Annihilation - az első kedvcsinálók

A Treyarch tegnapi hivatalos bejelentése után végre friss látnivalókkal is szolgálhatunk a Call of Duty: Black Ops június 28-án érkező DLC-jéből, az Annihilationből. Ami már biztos, hogy a helyszínek között találunk markáns színekkel dolgozó pályát, tisztára, mintha karneváli hangulat uralkodna.