The Last Guardian PS4

A Team ICO legújabb, kizárólag Playstation 4-re megjelent játéka, melyben a főszerepet egy kisfiú és a több emelet magas, macskaszerű hátasa kapja.
1361692124

The Last Guardian - a Sony még vár

A PlayStation 4-bejelentésről is hiányzott a The Last Guardian, a Sony pedig újfent magyarázkodni kényszerült a játékkal kapcsolatban. Azt mondja, a megfelelő időt várja az újbóli bemutatáshoz.
1361113200

Jó ideje PS4-re készül a The Last Guardian

Újabb pletyka kapott szárnyra a The Last Guardiant illetően, most egy volt Sony-munkatárs szellőztette meg, hogy a játék már jó ideje az új PlayStationre készül. A fejlesztést többször is újrakezdték a készítők.
1360854212

The Last Guardian - új infók érkeznek hamarosan?

Nem, sajnos még mindig nem tudunk semmit a The Last Guardianról, mindenesetre Fumito Ueda azt mondta: kagylózzunk majd, hátha bejelent valamit a Sony. A találgatások szerint PS4-nyitócím lett a játékból.
1352221200

The Last Guardian - a jövő év is bizonytalan

A Sony állítja, fejlesztői továbbra is gőzerővel dolgoznak a The Last Guardian című PlayStation 3-exkluzívon, azonban megjelenési dátumot még nagyjából sem hajlandó említeni. A kiadó szerint az előző dátumokkal rendre csalódást okozott, így most még azt sem szögezné le, hogy jövőre jön a cím.
1348149335

TGS 2012: Nincs veszélyben a The Last Guardian

Nyilvánvalóan a komikum határát súrolja, amit Shuhei Yoshida mondogat évek óta a The Last Guardianról. Még szerencse, hogy életjelet adott magáról a régóta halasztgatott projekt, a Sony fejese a szavát adta, hogy a munkálatok jól haladnak, de a terveik túl ambiciózusak.
1344589200

Nincs többé levédve a The Last Guardian címe

Eddig sem voltunk biztosak azzal kapcsolatban, hogy a The Last Guardian megjelenhet valaha, a mostani hírek még inkább aggasztóak lehetnek - legalábbis első blikkre. Mint kiderült, a The Last Guardian címe nincs többé levédve, elméletben bárki ráúszhat, hogy a magáévá tegye.
1338976983

E3 2012: The Last Guardian - még problémás

A Sony fejlesztőstúdióit összefogó részleg fejese, Shuhei Yoshida igyekezett válaszolni az újságírók minden kérdésére, ami a The Last Guardian felől érdeklődött. A játék az E3 egyik nagy hiányzója, a Sony már évek óta ígérgeti, hogy "hamarosan" látni fogunk belőle valamit.
1324725000

Kavar a The Last Guardian előrendelések körül

Az utóbbi napokban némi kavar támadt a The Last Guardian előrendelések körül, ami azzal kezdődött, hogy a GameStop amerikai üzletlánc értesítette a vásárlóit: a játék mégsem jelenik meg, így a pénzüket visszakapják. Szerencsére azonban nem ez az igazság.
1323770414

Tényleg elhagyta a Sonyt a Team ICO atyja

Igaznak bizonyultak az Eurogamer értesülései, mivel a Sony tegnap hivatalosan is elismerte, hogy Fumito Ueda elhagyta a céget. A Team ICO első embere még befejezi a The Last Guardian munkálatait, ám utána már saját projektjeire szeretne koncentrálni. Nagy baj nincs.
1322755200

Elhagyta a Sonyt a The Last Guardian atyja?

Az Eurogamer értesülései szerint a Fumito Ueda elhagyta a Sonyt, a The Last Guardian munkálatait pedig szabadúszóként fejezi be, részben ennek is köszönhető, hogy a játék fejlesztése nem éppen abban az ütemben halad, mint azt a rajongók várták. Jelen állás szerint 2012-ben jöhet a program.