The Last Guardian - a jövő év is bizonytalan

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 6.
  • Hír
Link másolása
A Sony állítja, fejlesztői továbbra is gőzerővel dolgoznak a The Last Guardian című PlayStation 3-exkluzívon, azonban megjelenési dátumot még nagyjából sem hajlandó említeni. A kiadó szerint az előző dátumokkal rendre csalódást okozott, így most még azt sem szögezné le, hogy jövőre jön a cím.

Lassan kimeríti a vicc fogalmát, ami a The Last Guardian körül történik. Noha a játékból régóta nem láttunk semmit, és a megjelenést is folyamatosan halogatják, a Sony olykor-olykor még mindig magyarázkodni kényszerül: igen, készül még a projekt, és igen, még mindig PS3-ra.

Most már ott tartunk, hogy a kiadó nem is hajlandó dátumot közölni - még nagyjából sem. A Sony Worldwide Studios, fejese, Shuhei Yoshidától a francia Jeux Video konkrétan rákérdezett, hogy 2013-ban megjelenhet-e a játék, de ő kihátrált a válaszadás elől: "Sajnos, nem mondhatom ezt. Legutóbb, mikor a The Last Guardian megjelenési dátumáról beszéltünk, csalódást okoztunk az embereknek."

Yoshida szerint a fejlesztők keményen dolgoznak a projekten, beleértve az engine-t is: elmondása alapján olyan technikai fejlesztések vannak folyamatban, ami miatt semmi konkrétat nem tudnak mutatni a játékból.

Az idei E3-ról "technikai problémák" miatt hiányzott a játék, továbbá a Sony már megerősítette, hogy nyugati stúdiók segítségét is kérte a befejezéshez. A helyzetet bonyolítja, hogy a játék atyja, Fumito Ueda meglepetésre kilépett a Sonytól, jóllehet a szerződése addig köti a csapathoz, míg el nem készül a projekt.

Hogy ez mikor lesz? Nos, aggasztó, ha már a fejlesztők egy laza "jövőrét" sem engedhetnek meg maguknak...

8.
8.
szasznyak
A Grant Turismo-t is halogatták....be is buktak vele,mert nem szólt akkorát!Nade sebaj!Talán majd egyszer!
7.
7.
DON GONDOCS
#3: Részvétem, sorstárs. Vártam mint a messiást. Gondoltam akkor veszek ps-t ha ez megjelenik. De sebaj.
6.
6.
shatterhand
#4: nem a minőségre törekszenek, hanem nem tudják befejezni. Kilépett Ueda. gyak ő találta ki az egészet. Sztem nem is állt össze az egész mikor nekiálltak. Közbe elment a kedve/ihlete így kilépett. A többiek meg azóta is próbálnak vmit kihozni belőle.
Nem tudnak vele mit csinálni. 4-5év után nem könnyű lemondani róla, de ez csak vergődés már.
4.
4.
Yagami Light
Hát tényleg fura, hogy ennyit kell rá várni, de ez is azt bizonyítja, hogy inkább a minőségre törekszenek. Én továbbra is kíváncsi vagyok a játékra.
3.
3.
cervezas90
én 2 éve elörendeltem,és itt dögöljek meg,ha lemondom:)PS5re majd kijön
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...