E3 2010: Project Dust - Eric Chahi új víziója

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Ubisoft berkeiben készül az 1991-ben, az Another World című kalandjátékkal elhíresült Chahi mester új, szürreális játéka. Ez lehet a kiadó leginnovatívabb címe.
Az Ubisoft berkeiben készül az 1991-ben, az Another World című kalandjátékkal elhíresült Chahi mester új, szürreális játéka. Ez lehet a kiadó leginnovatívabb címe. A képi világ teljesen meggyőző, trópusi környezet masszív totemekkel a vízmosásoknál, cirádás öltözékű bennszülöttek járnak bonyolult táncot, furcsa lények szolgálnak igásállatokként ebben a világban. Kicsit a Populousra emlékeztet a design, de a bőven merítettek a Zeno Clash kifacsart hangulatából is.

Az egészből árad valami megfoghatatlan érzés, hív az ismeretlen dimenziók ereje, nem egy hétköznapi világ, félelmetes, de legalább annyira magával ragadó. Nem semmi élményben lehet részünk valamikor 2011-ben. A műfaj és a platformok listája egyelőre nem ismert. A Project Dustból több egyediség és innováció árad mint egy sor, marketingen felhizlalt, csili-csálé tucattermékből. Várakozási listánkon előkelő helyet foglal el.


4.
4.
bitbandita
Áradó egyediség és innováció? Kicsit Populousra emlékeztet? Ez egy az egyben Populous-2011.... ami persze nem baj, sőt :)
3.
3.
Mathia$
Elég fura és érdekes, főleg azok a döbörgő szektások :D
2.
2.
_Tappancs_
Nekem a Popolus és a Black & White játék jut eszembe róla..
1.
1.
Antihero
A videó tényleg jó, magával ragadt, és felkelti az ember fantáziáját, de mi ez? Olvastam valahol, hogy talán egy Black&White szerű gém lesz. tud róla valaki valamit?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...