Assassin's Creed III PC, PS3, PS4, SW, WIIU, X360, XBOXONE

Az Assassin's Creed-sorozat harmadik része: irány az amerikai függetlenségi háború!
1354288522

Boltokban az Assassin's Creed Anthology

Mától vásárolható meg az Assassin's Creed Anthology, az öt játékot tartalmazó gyűjteményről pedig egy trailer is érkezett a minap. Masszív 100 óra játék vár rád, ha a csomag mellett teszed le a voksod.
1354203000

Assassin's Creed - kooperatív pletykák

Nem először, és valószínűleg nem utoljára, de újra szóba került, hogy kooperatív módot kap az Assassin's Creed. Az már biztos, hogy a Ubisoft marketingesei elkezdték felmérni a terepet.
1353934800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megtelt könnyel a szemünk, új résztvevővel bővült a heti játékmegjelenéseket összegző rovatunk. Bizony: a héten kerül boltokba a Wii U, és természetesen egy raklapnyi cím érkezik majd mellé.
1353848400

Élen nyitott itthon a Call of Duty: Black Ops II

Az őszi dömpingben minden hétre jut egy slágercím, most éppen a Call of Duty: Black Ops II tarolta le azonnal a hazai játékeladási toplistát, míg a Halo 4 pedig még a dobogóról is lecsúszott.
1353834000

Három ország Assassin's Creedjét lopták el

Vasárnapi Blikkapocs rovatunk főszereplője az Assassin's Creed III, miután nem sokkal ezelőtt elloptak egy kamiont, ami három országba szállította volna a pénteken debütált PC-s változatot.
1353495600

Assassin's Creed III - előzetes a PC-s premierre

A héten várható az Assassin's Creed III PC-s változatának megjelenése, természetesen ezt is külön trailerrel ünnepli a Ubisoft. A játék számítógépes verziója tartalmilag nem különbözik majd a konzolos címektől, látványra viszont szebb lesz, azt ígérik a fejlesztők.
1353492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.
1353327042

Élen nyitott itthon a Halo 4

Kapásból a hazai játékeladási toplista élére ugrott a Halo 4, ezzel a 343 Industries FPS-e még az Assassin's Creed harmadik részét is hátrébb tolta. Újonc volt még a héten a legutóbbi Professor Layton-játék is, a 3DS-es cím egy szerény negyvenedik helyet zsebelt be.
1352890800

Javítva jön a PC-s Assassin's Creed III

A Ubisoft megerősítette, hogy az Assassin's Creed III PC-s változata már javítva érkezik, ami annyit takar, hogy a játékban eleve benne lesznek azok a foltozások, amiket a konzolos verziók csak utólag kaptak meg. PC-specifikus finomítások is várhatók, ígérik a fejlesztők.
1352823285

Assassin's Creed III teszt

Ismerd meg az ősi tudást, amely felmenőid vérében keringett, ismerd meg a saját végzeted, amely az egész Újvilág sorsára kihat, sőt azon túlra is. Ismerd meg a rend elszánt követőit, akik tiszta hittel számolnak le az önkényes és lázító templomosokkal. Érdemeld ki krédód eszközeit, amely félelmet keltenek a hitvány ellenségeidben.