Assassin's Creed III PC, PS3, PS4, SW, WIIU, X360, XBOXONE

Az Assassin's Creed-sorozat harmadik része: irány az amerikai függetlenségi háború!
1553500800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jócskán el leszünk eresztve vadonatúj játékokkal, és szinte minden platformon több izgalmas címnek örvendhetnek a játékosok. Sőt, még a mozikban is érdekes premierekre számíthatunk!
1553263200

Assassin’s Creed III Remastered - íme, a gépigény

A Ubisoftnak hála meglehetősen részletes gépigényt kaptunk az Assassin’s Creed III felújított és némileg újraformált verziójához. Connor 4K-s kalandjaihoz bizony el fog kélni a komolyabb teljesítmény.
1550131200

Ezek a külsős címek költöznek Switchre

Hellblade: Senua's Sacrifice, Assassin's Creed III Remastered, Dead by Daylight. Ezekkel és sok más nyugati címmel játszhatunk hamarosan a Nintendo konzolján, összeszedtük a legutóbbi Nintendo Directben említett third-party bejelentéseket.
1549526433

Assassin’s Creed III Remastered - március végén

A Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy március végén mutatkozik be a korábban beígért Assassin’s Creed III Remastered, ami a korábbi pletykákkal ellentétben egyelőre biztosan nem jelenik meg Nintendo Switchre.
1548680419

Switchre tart a felújított Assassin's Creed III?

A Media Markt korábbi szivárogtatása után ezúttal cseh kiskereskedők oldalán is felbukkant a Nintendo Switchre tartó Assassin's Creed III és a Liberation. A megjelenés állítólag márciusban lesz esedékes.
1544526000

Assassin's Creed-ruhákkal bővíti kínálatát a Ubisoft

Assassin’s Creed Kinetic Collection néven atlétikai ruhakollekciót mutatott be a Ubisoft mindazok számára, akik a kora reggeli sötét órákban edzve is a fényt szeretnék szolgálni.
1510498800

Közös univerzumban játszódik a Ubi két sorozata?

Habár a kiadó még mindig nem hajlandó formálisan is megerősíteni a hírt, az easter eggek alapján viszonylag egyértelmű, hogy közös univerzumon osztozkodik az Assassin's Creed és a Watch Dogs. Spoileres hír következik!
1499259480

Anime készül az Assassin's Creed alapján

Újabb adaptáció, ezúttal anime készül az Assassin's Creed alapján. Hogy hol fog futni a sorozat, még nem tudni, de az biztos, hogy a Netflix-féle Castlevania showrunnere szorgoskodik majd rajta.
1495558856

Íme, a Games with Gold júniusi kínálata

Egészen izgalmas kínálattal jelentkezik majd júniusban a Games with Gold kezdeményezés. A Microsoft tájékoztatása szerint az előfizetők megkapják a Watch Dogs első részét és az Assassin's Creed III-at is.
1486450800

Assassin's Creed VR-játékon dolgozik a Ubisoft?

A Dribbble oldalán felbukkant néhány koncepciós rajz, amelyek állítólag egy olyan szabadulós Assassin's Creed-játékhoz készültek, ami a VR adta lehetőségeket is kiaknázná.