Úgy tűnik, újra sínen van a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztése

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 23.
  • Hír
Link másolása
A jelek szerint a GSC Game World visszatért a S.T.A.L.K.E.R. 2 munkálataihoz, és újra sínen van a projektet. A csapatnak az orosz-ukrán háború miatt kellett kényszerpihenőre mennie.

A jelek szerint újra sínen van a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztése, ezt a GSC Game World egyik fejlesztője erősítette meg egy rajongói kérdésre a csapat hivatalos Discord-csatornáján. Ennél több részletet nem árult el, így nem tudjuk, hogy pontosan milyen körülmények között zajlik a munka, és hogy mekkora csúszást kell ledolgozniuk a srácoknak.

A kijevi GSC Game World azután függesztette fel a munkát, hogy az oroszok megtámadták Ukrajnát. Arról már lehetett hallani - és valószínűleg sokat segített az újrakezdésben -, hogy a csapat egy részét elköltöztetnék, korábban arról szóltak a hírek, hogy Prágát szemelte ki új főhadiszállásként a fejlesztőcég. Az orosz-ukrán háború következménye az is, hogy egy picit megváltozott a játék címe, most már Heart of Chornobyl alcímmel fut az anyag.

Habár a PC-re és Xbox Series X/S-re készülő S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenését decemberre ígérték legutóbb, ebből jó eséllyel csúszás lesz.

8.
8.
Ca$Hman
1: elég gáz ha ez a legnagyobb örömöd egy játékkal kapcsolatban :D
Én is örülök benne lesz gamepassben, de én elsősorban azért várom mert szeretnék egy hangulatos fps-t nyomni végre.
7.
7.
hedzsooo
Azon keves jatekok egyik, amit manapsag elomertem rendelni. Sot, ez cryteket tuti sokkolja majd, de az Ultimate kiadasat rendeltem elo.
Itt talaljatok Steamen: https://store.steampowered.com/app/1643320/STALKER_2_Heart_of_Chornobyl/


Egyebkent nekem a januar-aprilis kozotti megjelenes is teljesen jo lenne, mert rendszerint nem tul sok jo jatek erkezik ev elejen, plusz aprilisig meg tel viz ideje van rendszerint, nem tul jo idojaras, szoval addig ugy is tobb idot szoktam bent a hazban eltolteni, a szabadidom soran. Ami rendszerint az jelenti hogy nyaron + unnepekkor kevesebb idot toltok videojatekokkal, viszont ev elejen nem sajnalom rajuk az idomet 1 csoppet sem. :)
6.
6.
hedzsooo
#3: +1 Huuu, ott a pont de nagyon! XD XD ;D
4.
4.
almaspite
Helyes helyes. Sok sikert kívánok nekik.
3.
3.
Grabowsky30+
#1: Nem vagy semmi, simán beleharapnád a saját szarodba a monogramod. :D
2.
2.
Kamukaze
Sok sikert és kitartást kívánok nekik! Szeretettel várom, még ha vizetni is kell érte :)
1.
1.
crytek
Nekem teljesen mindegy mikor jön nagy öröm eleve hogy nem kell érte komoly összegeket fizetni hogy játszhassunk majd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...