Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 18.
Link másolása
Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!

Ismét megpróbálkoztunk összegyűjteni azt a húsz játékcímet, amiket érdemes lesz kipróbálnotok 2022-ben. A felhozatal ezúttal is szubjektív, de természetesen most is igyekeztünk a változatosságra törekedni, és biztosan nem tettük rá az összes kedvencedet. Annyi baj legyen, ha kihagytunk valamit, írd meg kommentben!

Rainbow Six: Extraction - 2022. január 20.

Rainbow Six: Siege alapjaiból sarjadó kooperatív taktikai lövölde egy olyan mellékág lesz, ahol az lesz a feladatunk, hogy kimenekítsük a Team Rainbow elveszett tagjait az archaean paraziták fészkéből. Ebben segítségünkre lesz a különböző, amúgy már ismert operátorok összes képessége és kütyüje, így az Extractionben továbbra is a csapatmunkán és a taktikázáson lesz majd a hangsúly.

A játék Amazon Lunára, Google Stadiára, PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, illetve Xbox Series X/S-re jelenik meg.

Dying Light 2: Stay Human - 2022. február 4.

A folytatás születése nem volt zökkenőmentes, de végre végleges formát öltött a második rész, ami 2022 elején legalább akkora meglepetést hozhat, mint elődje. Négyszer nagyobb helyszín vár minket, miközben a narratívának minden eddiginél nagyobb kulcsszerep jut, így nagyon nem mindegy, milyen döntéseket hozunk majd a történet előrehaladtával, azok ugyanis nem csak társaink utóéletére lesznek kihatással, de magára a városra is, ahol a játék játszódik. A történet egyébként tizenöt évvel játszódik az első rész történései után. Egy "modern középkor" köszöntött a világra, az emberiség java része megsemmisült a fertőzöttekkel vívott csatában. A néhány túlélő frakciókba verődött, elkeseredetten küzdenek egymással azért, hogy a város megmaradt területeit magukénak tudják.

A játék PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre - a hibridkonzolon a felhős változatot játszhatjuk majd - jelenik majd meg.

Sifu - 2022. február 8.

Az Absolvert is fejlesztő francia Sloclap legújabb játéka, a Sifu nem szakad el a harcművészetektől, viszont a Sifuval egyértelműen szintet lép majd a stúdió. Ebben a játékban ugyanis egy fiatal harcos felett vehetjük át az irányítást, aki az idő előrehaladtával válik majd egyre tapasztaltabb bunyóssá. A játék fejlesztésekor a klasszikus kungfufilmek mellett olyan modern bunyós alkotásokat is felhasználtak az alkotók, mint a The Raid, az Old Boy és persze a John Wick. Maga a harcrendszer egyébként a támadás és a védekezés harmóniájáról fog szólni, vagyis sosem lesz célravezető csak támadni. Emellett a játék kap egy kis természetfeletti beütést is, ugyanis a főhősünk rendelkezni fog egy ősi medállal, ami vissza tud hozni minket a halálból. Ennek azonban mindig ára lesz, mert minden halállal öregedni fogunk, az öregedés pedig kihatással lesz az életerőnkre, a támadások hatékonyságára. Lehetőségünk lesz tapasztalati pontokat költeni ezek szinten tartására, vagy olyan képességek megszerzésére, amelyeknek a segítségével bölcsebben és keményebben térhetünk vissza a halálból.

A Sifu PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re jelenik meg.

Horizon: Forbidden West - 2022. február 18.

A történet főszereplője ismét Aloy lesz, akivel a veszélyes nyugatra kalandozhatunk el ezúttal, és még a víz alatti élővilágot is felfedezhetjük. Utunk során új veszedelmekkel kell szembenéznünk, egy rejtélyes betegség tizedeli az élővilágot, új ellenséges frakciók bukkannak fel a láthatáron, és bizony eddig soha nem látott és veszedelmes gépszörnyekkel is lehetőségünk lesz megvívni.

A San Francisco és vidéke környékén játszódó folytatás PlayStation 4-re és PlayStation 5-re fog megjelenni.

Elden Ring - 2022. február 25.

A From Software és George R. R. Martin közös projektje a 2022-es év egyik legjobban várt játéka, legalábbis a soulslike-rajongók körében, nem lepődnénk meg, ha az év végi szavazásokon is biztos befutó lenne a különböző kategóriákban. A Souls-széria egyenesági leszármazottjának egy korai változatát - kezdve az irányítástól és a játékmenettől egészen a karakterek és a környezet kinézetéig - volt szerencsénk kipróbálni, ami alapján már most kijelenthető, hogy a Souls-formula a nyílt világban egészen más dinamikát nyer, és ez bizony egyelőre nagyon izgalmas változtatásnak ígérkezik.

A játék PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re jelenik meg.

Gran Turismo 7 - 2022. március 4.

Ráférne már a PlayStation-tulajdonosokra egy jó Gran Turismo-epizód. Ha minden jól megy, akkor a sorozat hetedik felvonása nem csak azzal akar majd kitűnni, hogy megpróbálja kiaknázni a PlayStation 5-ben rejlő erőpotenciált, hanem tartalmilag is megpróbálja felvenni a versenyt a Forza Motorsport készülő next-gen folytatásával. Több mint 400 járgány, 4K-s felbontás stabil 60 fps mellett, illetve a DualSense kontrollerének képességeire is rágyúr a játék, ahogy a GT Sportból kimaradt Simulation játékmód is visszatér: azaz ismét kapunk egy izgalmas kampányt, ahol versenyzőként küzdhetünk.

A játék PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megjelenik.

Tiny Tina's Wonderlands - 2022. március 25.

Annak ellenére tűnik izgalmasnak a Borderlands mellékága, hogy az alapmechanikák nagyon is ismerősek lesznek a sorozat rajongóinak. A Tiny Tina's Wonderlands ugyanis a Borderlands 2 Tiny Tina's Assault on Dragon Keep DLC-jéből nőtte ki magát. A körítés ezúttal egy fantasy-shooter formájában kulminálódik, de a játék például megörökli a sorozat őrült humorát, látványvilágát és persze a nagytestvér gunplay mechanikáit is. A projektre olyan szinkronhangokat sikerült leszerződtetni, mint Andy Samberg, Wanda Sykes és Will Arnett, miközben Ashly Burch ismét Tiny Tina megszólaltatója lesz.

A játék PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re jelenik meg.


Forspoken - 2022. május 24.

Az egykor Project Athia néven futó Forspokenben Frey Hollandot irányítjuk, aki alig töltötte be a huszonegyedik életévét, amikor egy mágikus portálon keresztül Athia világában találja magát, sőt még csodálatos képességekre is szert tesz. Ez azonban nem tetszik az Athiát uraló matriarcháknak, a tantáknak, így hát ha haza akar jutni, Freynek velük is le kell számolnia. A történet minden bizonnyal központi eleme lesz a játéknak, amire az is utalhat, hogy olyan nagy nevek dolgoztak rajta, mint Gary Whitta, Amy Hennig, Allison Rymer és Todd Stashwick.

A játék PC-re és PlayStation 5-re jelenik meg.

Scorn - valamikor 2022 októberében

Az Ebb Software közel hét éve próbálja tető alá hozni a Scorn című horrorjátékát, amelynek művészeti megvalósítását H.R. Giger munkássága ihlette. A csapat ezúttal az októbert tűzte ki megjelenési időpontnak, amit remélhetőleg sikerül most már tartani. Erre minden esély megvan, mert a stúdió legutóbbi bejelentkezése szerint a játék 75 százalékával már elkészültek. Csak remélni tudjuk, hogy ennyi év várakozás után nem a "nagyobb a füstje, mint a lángja" elv érvényesül majd.

A Scorn PC-re és Xbox Series X/S-re fog megjelenni.

Starfield - 2022. november 11.

A Bethesda sci-fi szerepjátéka 2230-ban veszi fel a fonalat - egy olyan jövőben, ahol az emberiség már benépesítette a naprendszerünket övező 50 fényéves buborékot. Ezek a lakott csillagrendszerek azonban húsz évvel korábban egy véres háború áldozatai voltak. A United Colonies és a Freestar Collective mára ugyan tűzszünetet kötött egymással, a két frakció közti béke semmiképp nem nevezhető stabilnak. A kereszttűzből felemelkedő kolóniák pedig gyakran a saját szabályaikat követik: a peremvidékeket járva számtalan kalózbandával, zsoldossal, csempésszel vagy vallási fanatikussal összeakaszthatjuk a bajszunkat.

A játék PC-re és Xbox Series X/S-re jelenik meg.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl - 2022. december 8. 

Időleges exkluzivitása ellenére a 2022-es év egyik legígéretesebb játékának ígérkezik a S.T.A.L.K.E.R. évek óta várt folytatása, amiben főhősünkkel ódon raktárházakban, bűzlő mocsarakban és sötét laborépületekben is megfordulunk majd, miközben a Zóna túlélői mellett félelmetes mutáns szörnyetegek és kiszámíthatatlan anomáliák teszik veszélyessé minden lépését. Ezúttal is egy hatalmas nyílt világot járhatunk be, a történet pedig nonlineáris vezetésének köszönhetően egyszer sem köti meg a kezünket.

A játék PC-re és Xbox Series X/S-re jelenik meg.


A lista második felében olyan játékokról lesz szó, amelyek 2022-re lettek beharangozva, de a megjelenési dátumuk még nem ismert.

A Plague Tale: Requiem - valamikor 2022-ben

Az Asobo Studio váratlan sikere, az A Plague Tale: Innocence után nem meglepő, hogy folytatást kap Hugo és Amicia szívszorító története. A testvérpárost ezúttal sem kerülik el a középkor borzalmai, élén a fekete halállal, ami továbbra is makacsul tizedeli a 14. századi Franciaország lakosságát.

A játék PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre készül.

Bayonetta 3 - valamikor 2022-ben

Négy éve várjuk már, hogy a PlatinumGames előálljon a Bayonetta-sorozat Nintendo Switch-exkluzív folytatásával. Az eltelt esztendők során alig-alig csepegtetett információt a japán stúdió, így gyakorlatilag még mindig nem tudni semmi konkrétumot Cereza visszatéréséről. Ami biztos, hogy a Hideki Kamiya rendezte sorozat következő epizódja ismételten over-the-top akcióval operál majd.

Dead Space-remake - 2022 ősze

A listánk egyetlen újrázása: igaz, akár a System Shock régóta ígért felmelegített kiadása vagy a Prince of Persia: The Sands of Time Remake is felférhetett volna, mi mégis a Dead Space-t választottuk, mert az eddig rendelkezésre álló információink alapján úgy tűnik, hogy az EA Motive mélyebben is belenyúl az eredeti játékba. A sztori szerencsére nem változik, így most is Isaac Clarke USG Ishimurán zajló horrorisztikus kalandját élhetjük át újra, de a stúdió sokkal jobban épít a már ismert lore-ra, így különböző audiologok formájában több információt csepegtetnek majd a játékosoknak. Clarke végre nem csendes főhős lesz, illetve technikai oldalról is komoly renováláson esik át majd a Dead Space-remake. Ha minden igaz, eltűnnek a vágások és töltőképernyők, a súlytalansági jelenetekben sokkal szabadabban tudunk majd mozogni, továbbá a fegyverek és a csonkítás terén is eszközöl némi fejlesztést az EA Motive.

A remake PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül.

God of War: Ragnarök - valamikor 2022-ben

Cory Barlog nélkül, de ugyanolyan, ha nem nagyobb ambíciókkal készül a 2018-ban megjelent God of War közvetlen folytatása, amiben ismét a skandináv mitológiáé lesz a főszerep. A játék története néhány évvel az első rész eseményei után játszódik, Atreusnak és Kratosnak pedig Freyával és Thorral kell majd ezúttal szembenéznie, miközben próbáljuk még tovább szálazni a kapcsolatukat: a fiú szeretné megtudni, hogy kicsoda ő valójában, Kratos pedig meg akarja óvni attól, hogy összerúgja a port az istenekkel. Az új részben ráadásul most már a kilenc birodalom mindegyikét bejárhatjuk majd, így Asgardot is meglátogathatjuk.

A játék PlayStation 4-re és PlayStation 5-re készül.

Hogwarts Legacy - valamikor 2022 végén

A legutóbbi hivatalos álláspont szerint ősszel végre befuthat a Warner következő varázslótanoncos játéka, ami egy olyan nyílt világú akció-szerepjátéknak ígérkezik, aminek a története több mint egy évszázaddal előzi meg Harry Potter kalandjait. Eddig soha nem ismert eseményeket élhetünk majd át, ráadásul Roxfort mágikus iskolájának fénykorába, a kései 1800-as évekbe is bepillanthatunk.

Saját varázslótanoncot hozhatunk majd létre, akivel számtalan varázslatot tanulhatunk meg, bájitalokat főzhetünk, megismerhetjük a varázslóvilág különös és csodálatos teremtményeit, de a kalandok nem érnek véget az iskola falain belül. Számtalan titok és veszély vár ránk a külvilágban is.

A játék PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re készül.

Marvel's Midnight Suns - valamikor 2022 második felében

A Marvel most már a játékiparban is igyekszik alaposabban megvetni a lábát. A különböző kiadóknak és stúdióknak kiszervezett játékok között akadnak kiemelkedő alkotások és kevésbé jól sikerült próbálkozások is, a Firaxis azonban eddig nemigen hagyta cserben a rajongóit, ráadásul a Midnight Suns a kártyajátékok alapjait ötvözi az XCOM-sorozat sajátosságaival, miközben olyan hősöket irányíthatunk majd, mint Captain Marvel, Dr. Strange, Blade, Ghost Rider vagy éppen Wolverine. 

A játék Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re készül.

Redfall - valamikor 2022 nyara

A Preyt és a Dishonored-játékokat is készítő Arkane Studios legújabb alkotása egy, a 80-as évek hangulatát árasztó Left 4 Dead-koppintásnak tűnik. A játék egyedül és kooperatív módban is játszható lövölde lesz, amelyben éjszaka vámpírokkal, nappal pedig az őket imádó szektásokkal kell felvennünk a harcot. Kapunk looter-shooter elemeket, külső és belső nézetet, illetve egy szabadon bejárható hatalmas szigetet, ahol megkötések nélkül vehetjük majd fel a küldetéseinket.

A játék PC-re és Xbox Series X/S-re készül.

Suicide Squad: Kill the Justice League - valamikor 2022-ben

A Rocksteady a Batman: Arkham-trilógiával bizonyította, hogy igenis lehet szórakoztató játékadaptációt készíteni képregények alapján. Az ott megismert harcrendszer azóta is alapja a hasonszőrű próbálkozásoknak. A csapat aztán évekre eltűnt, sokáig úgy tűnt, hogy egy Superman-játékon dolgoznak, míg más pletykák szerint ismért a Sötét Lovag köré építettek fel valamit. Végül ezek a szóbeszédek nem bizonyultak igaznak, ugyanis a csapat az Öngyilkos Osztagot helyezi ezúttal fókuszba: az őrült csapatnak a Brainiac által irányított Igazság Ligájának hőseivel kell felvennie a kesztyűt.

A játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül.

The Callisto Protocol - valamikor 2022-ben

Érdekes kísérletnek tűnik a The Callisto Protocol, a játék ugyanis annak a Glen Schofieldnek lesz a következő játéka, akit korábban a Dead Space alkotójaként ismerhettünk meg. Ennek megfelelően a játék egy sci-fi túlélőhorror lesz. További érdekesség, hogy a játék a PUBG univerzumában fog játszódni, igaz, az még nem tisztázott, hogyan kapcsolódnak majd az események a battle royale-játékok őrületét berúgó shooterhez. 

A történet szerint 2320-at írunk, és a Jupiter egyik holdján, a Callistón járunk majd. A játékosoknak a Black Iron Prisonből kell meglépniük, időközben azonban borzasztó titkokra derítenek fényt.

A játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül.

Kapcsolódó cikkek

34.
34.
Robilluma
#1: A Crimson Desert, Evil West, Project Eve triót én is figyelemmel kísérem. Még nincs konkrét megjelenési dátumuk. Az Evil Westről annyit tudni h 2022, a többiről még ennyi se.
33.
33.
Robilluma
Furcsa egy gamer közösség ez :D
Nem véletlenül jósolják all time egyik legkomolyabb gaming évnek 2022-t.
Ezek a többségében blockbuster tripla A játékok óriási népszerűségnek örvendenek, a bejelentéseiket a legnagyobb gaming showkra időzítették pont azért mert megmozgatják a videójátékos társadalmat. Mik ha nem ezek?
Felsorolni is bizsergető érzés őket és lehetetlen hogy ennyi féle stílusból senki ne találjon magának valót.
Mintha egy hasonló volumenű filmes listát állítana össze vki a 90es évek vmelyikében, -várhatóan- kultfilmekkel tele. Mindenféle irányzat képviselőivel, legyen az vígjáték, horror, háborús, akció, dráma, scifi mittoménmi. Itt a gk-n az első 20 beírónak legalább a fele legyintene vagy azt írná "szar, nincs közte pornó" :DDDD

A zombis posztapo Dying Light nagyot ment és itt jön sok év után a folytatás sok tartalommal, szebb és nagyobb világgal.
Kratos és Aloy új kalandját se kell bemutatni. Kivételesen szép univerzumban játszódnak, ikonikus karakterekkel és sajátos harcrendszerrel, ellenfelekkel operálnak. Milliók kedvencei.
A The Callisto Protocol a space scifi és horror kategóriájában tátongó űrt próbálja enyhíteni. A Dead Space és a Prey után (előbbi játék fejlesztői közül sokan benne vannak a projektben) a műfaj kedvelői már epedeznek.
Elden Ring – új souls játék a From Software-től. 2 éve a legjobban várt játék kb a világon.
A zseniális Rocksteady is jön az új játékával. Ha csak fele olyan hangulatos és kjó lesz az Öngyilkos Banda mint a Batman: Arkham Knight már isten game lesz. Nem csak a DC univerzum rajongói várják tűkön ülve.
A Scorne-t is ismeri már mindenki. A beteg dizájnnal megáldott, egyedi játékok szerelmesei régóta rá vannak cuppanva. Unikum
A Hogwarts Legacy is milliók kedvence lett első gameplay trailere után. Nem véletlenül hiszen a Harry Potterszerű, varázslós univerzum általánosságban mindenkinek bejön.
Starfield. A MS-Bethesda nagy dobása. Óriási scifi világ és temérdek felfedeznivaló. Még semmit nem láttunk de a legnépszerűbb TES/Fallout játékok vonzereje a célkitűzésük és mi is ebben bízunk h megvalósul.
STALKER 2. No comment. A nagy kedvenc folytatása.
A Forspoken is egy mágiával teli, nyílt világba visz majd minket. Rohadtjól néz ki és ilyen látványos magic gameplay elemeket kb nem láttam még. Az első trailerek óta nagy favoritja sokaknak.
Sifu is a kevéske, oldschool bunyós játékokat képviseli. Népszerű stílus.
A Pestis mese folytatását is sokan várják. Hugo és Amicia kalandja elég egyedire sikerült és a Requiem még szebbnek látszik.
És persze ott vannak a humorra és sajátos agyamentségekre építő játékok is. Saints Row, Bay3, Redfall (vhol azt olvastam h open world lesz, pedig a cinematic alapján sokan vmi coop tucatmaszlagnak lőtték be)
És ezek csak a gk 20as listájának óriásai.
A multis, puf puf lövöldözős játékok szerelmeseinek kisebb a választék de baxki. Ki nem talál ezekből magának valót?

Mivel a DL és a Pestis mese végigjátszásakor ott motoszkált már bennem a ’vége lehetne már’ érzés, engem nem vonz annyira a folytatásuk de a többi mind érdekel (az ökörködős lövöldéket kivéve). Nyilvánvaló, a negyedével ha lesz időm játszani és végigvinni akkor sokat mondtam de ettől függetlenül mind érdekel. Hatalmas címek és a zsánerük meghatározói. Hogy a fenébe írhatja itt kb mindenki hogy „meh”, "semmi értelmes game", "egy se érdekel" stb??? Akkor titeket mi érdekel? Írjátok már le mint godach.

Btw nekem a top listámon ott van még az Atomic Heart, Steelrising, Weird West, Baldur’s Gate 3 és egy rakat indie game a fentiek mellett :D D
32.
32.
godach
Dying Light 2 Stay Human
Elex II
Starship Troopers - Terran Command
Saints Row
Test Drive Unlimited Solar Crown
Starfield
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
Gotham Knights
Mario + Rabbids Sparks of Hope
Sniper Elite 5
Terminator: Dark Fate – Defiance
Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

Ezek érdekelnek
31.
31.
D.Sz
Én a TDU3-ra vagyok kíváncsi. Valamikor ősszel kellene megjelennie.
29.
29.
Darksiders84
#27: De elvileg igen legalábbis úgy volt , szóval változó ez a lista lesz ami átcsúszik jövőre viszont lesz más helyette ami váratlanul érkezik majd .
28.
28.
A Fénybenjáró
#22: Köszi a tippet! Nagyon fontolgatom a vásárlást.
27.
27.
FrankBlack
Ezek közül egy sem igazán érdekel. A Saints Row viszont igen. Az nem idén jelenik meg?
25.
25.
sumblinker
A Scars Above-nak fav fix dátuma?
23.
23.
taktaharkányi
#21: Én úgy tudom/rémlik, hogy vagy 4-5 évig készült a Bright Memory... Valami Epic Games-es programból is nyert valamennyit a gyerek, majd miután megjelent a "demo", kb. technikai supportot, kiadást és marketing-et dobtak neki. És azt hiszem a zenét vagy valami egyéb audio-val kapcsolatos dologban adtak neki nagyobb segítséget, és a végleges "definitive edition" lett az Infinite. Ez a játék mindig is azzal tudott leginkább figyelmet felhívni magára, hogy egyszemélyes fejlesztés, egy kicsi indie cím, ami az árazásán is meglátszik/meglátszott. És maga az Infinite már ingyenes volt tudtommal azoknak, akik Early Accessben megvették a "alapjátékot".
22.
22.
DragonBleacPiece
#14: Emlékszem hogy mondtad egyszer hogy megszenvedtél a sekiróval, de hidd el hogy az elden ringben nem fogsz, mert itt nagyon sokféleképpen tudsz majd érvényesülni a szörnyek ellen. Sok build variáció, képességek tárháza, npc summonok, pálya felhasználhatósága, egy kis farmolás xp-ért, szóval szerintem vedd meg :D
21.
21.
Chrysh
#20: Jajj, hagyjuk már ezt. Amikor az MS mögéd áll, akkor utána szerintem senki sem tartott a fejlesztő fejéhez pisztolyt, hogy esetleg az MS hátszelével együtt felvegyen pár embert, hogy jobban haladjanak a melóval.
20.
20.
taktaharkányi
#19: Húzták? Egy ember fejlesztette.
19.
19.
Chrysh
#18: A Scorn is olyan lesz, mint a Bright Memory: Infinite azt is húzták vagy 5 évig és az egész játék kemény 2 óra alatt kipörgethető.
18.
18.
Extol
20 cím amiből nagyon egy sem érdekel. Scorn-t játszottam volna jó pár éve, esetleg az, de azért sem fizetek majd teljes árat, inkább akcióban
17.
17.
taktaharkányi
#16: Én nem bánom a grafikai frissítést, ami a látvánnyal kapcsolatos, ideértve a szörnyek sebzésrendszerével, szerintem nagyon rendben van eddig. Ami aggaszt, hogy Isaac beszélni fog... :( Ritka, de ennek a játéknak kifejezetten előnyére vált a néma hős, azonosulhatóbb és félelmetesebb volt így.
16.
16.
Windrider
Nem értem itt annyira a fanyalgókat, én személy szerint a God of War-t, Horizon-t, Gran Turismo-t és a Suicide Squad-ot alig várom. A korábbi részeiket imádtam, a rocksteady-től a Batman Arkham játékokat is zseniálisnak tartom. Nincs sok időm játszani, de ha ezeket kitolhatom az évben, már boldog vagyok.
Dead space remake-től viszont én is félek, nem értem az ilyen kaliberű játékokhoz miért kell hozzányúlni ennyi év után...
15.
15.
Scal
Hát ha valamihez, a Dead Spacehez kurvára nem kéne hozzányúlkálgatni.
14.
14.
A Fénybenjáró
Az Elden Ring qrvára tetszik, de nem szeretnék megint agyvérzést kapni, mint a Sekirónál és a Dark Souls 3-nál. Lehet, hogy ezt most kihagyom. Viszont nagyon tetszik! Ááá... nehéz döntés.
13.
13.
Chrysh
Figyeljétek meg, hogy a listán lévő játékok legalább a fele csúszni fog jövőre
12.
12.
cyberstaker
Sons of the Forest még bőven befért volna :)
11.
11.
Darksiders84
#9: Megtaláltam Black Myth Wukong, de sajnos ez se idén jön .
10.
10.
Brenor
Engem egyenlőre csak az Elden Ring érdekel.
9.
9.
Darksiders84
Nem emlékszik valaki egy Sekiro féle , monkey valami a címe ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...