Tomb Raider PC, PlayStation, Xbox

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.
1325602800

Új címet leplez le idén a Crystal Dynamics

Azt már tudjuk, hogy sokak szerint a 2007-es év után 2011 volt az utóbbi idők legjobb éve - már ami a játékokat illeti. 2012-nek minden esélye meg van rá, hogy legalább ilyen jó legyen, amiben a Crystal Dynamics is részt vállal majd az új Tomb Raiderrel. Meg egy bejelentéssel.
1321894800

Előzményekről szól az új Tomb Raider-film is

A Crystal Dynamics fejlesztés alatt álló Tomb Raider-játéka annyira ígéretesnek tűnik, hogy el is felejtettük, hogy közben Hollywoodban bizony egy új filmen is dolgoznak. Ami jó hír, hogy ez végre elszakad az Angelina Jolie-féle nonszensztől, bár ami azt illeti, az eddigi játékoktól is.
1311058800

Lara Croft egyre kevésbé érdekelte az embereket

Ezért döntött úgy a Crystal Dynamics, hogy nem csak teljesen újraindítja a sorozatot, de Lara karakterén is komoly változásokat eszközöl. A stúdió fejlesztői szerint ugyanis Lara egyre inkább eltávolodott az emberektől, és ebből kifolyólag nem nagyon lehetett azonosulni vele.
1310742053

Tomb Raider - így készült a Turning Point előzetes

Mint a Messiást, úgy vártuk az idei E3-on a rebootolt Tomb Raider első kedvcsinálóját, nem is csalódtunk benne. A CG trailert a szakma japán öregjei, a Visual Works csapata készítette. Bizony, az első benyomás fontos a rajongók részéről - ha szereted a háttérinfókat, akkor most a Te perceid következnek.
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.
1307969258

Új képek érkeztek a Tomb Raiderből

Nem kevesebb, mint tizenkilenc screenshot futott be az új Tomb Raiderből, s bár a rajtuk látható jelenetek egy része ismerős lehet a Microsoft sajtókonferenciájáról, megnézni mindenképpen érdemes őket, ha az ott látott bemutató tetszett! Lara Croft jobb formában van, mint valaha.
1307392440

E3 2011: Microsoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

Az idei E3 sajtókonferenciáit a Microsoft nyitotta meg. A redmondiak szolgáltak ugyan újdonsággal, de meglepetésből nem volt sok, a korábbi pletykák ugyanis egytől-egyig lelőtték őket. Azért volt Halo 4, Halo HD, új Fable, Call of Duty, Gears of War, Ghost Recon és jó sok Kinect is...
1307387827

E3 2011: Gameplay videón az új Tomb Raider

Bár multiplatform cím lesz, a Microsoftnak jutott az a megtiszteltetés, hogy a Tomb Raider első gameplay demóját bemutassa. A sajtókonferencián a Crystal Dinamics munkatársai prezentálták a rebootolt sorozat legújabb részét - meg kell hagyni, ez esetben kifogástalanul sikerült az átalakítás.
1307088044

E3 2011: Tomb Raider - megjelenés, első videó

Most, hogy a Spike TV E3-as különkiadása véget ért, íme itt van a Tomb Raider rebootjának első trailere, melynek végén már a megjelenési dátumról lehull a lepel. Mint ismeretes, Lara Croft egy friss diplomás kis fruska, aki szüleinek imponálva indul első, önálló kalandjára. De már ez elején balul sül el minden.
1305382418

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.