Tomb Raider PC, PlayStation, Xbox

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.
1362999600

Letarolta a Tomb Raider a brit toplistát

Ahogy az várható volt, a Tomb Raider letarolta a brit toplistát, hiába érkezett a múlt héten több fajsúlyos cím is a mezőnybe. A játék ráadásul a sorozaton belül is kitűnően szerepelt az Egyesült Királyság számai alapján.
1362823200

Tomb Raider - egymillió játékos két nap alatt

A Square Enix globális márkamenedzsere szerint kevesebb mint 48 óra alatt egymillió játékos játszott az új Tomb Raiderrel, és mint elmondta, a héten megjelent játék kifejezetten erősen rajtolt a boltokban.
1362664847

Tomb Raider, merre visz az utad?

Habár még az aktuális Tomb Raider-láz sem csillapodott, a Crystal Dynamics már a folytatáson agyal. Először is, jönnek a DLC-k, s az irány is megvan a következő részhez. Azonban a Guardian of Light-mellékág nem tér vissza.
1362567605

Film készül az új Tomb Raider-játék alapján

A Crystal Dynamics fejese, Darrell Gallagher megerősítette, hogy mozifilm készül a tegnap megjelent Tomb Raider-reboot alapján. A GK Filmsszel közösen dolgoznak az adaptáción, és nem lesz köze a korábbi próbálkozásokhoz.
1362507415

Launch traileren a Tomb Raider

Elérkezett ez a nap is: a Square Enix végre kiadta a Tomb Raider-rebootot, melyben egy új Lara Croftot ismerhetünk meg. Felnőttebb téma, vér - vajon az élni akarás ösztöne elég lesz a túléléshez?
1362477649

AMD TressFX - mozgásban Lara élethű haja

Az AMD egy rég várt grafikai fícsörrel szeretne még több vásárlót toborozni a legújabb videokártyáihoz, hiszen a TressFX segítségével még soha nem volt ennyire realisztikus a karakterek hajkoronája.
1362428771

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét kifejezetten tartalmasnak ígérkezik, remélhetőleg mindenkinek lesz ideje átnyálazni a napokban érkező termést. A hét leginkább várt címe persze egyértelműen az új Tomb Raider - holnap már játszhatunk is vele.
1361988000

Tomb Raider - pénteken lesz a launch party

Gőzerővel haladunk az új Tomb Raider megjelenése felé: a Crystal Dynamics ma is egy új trailerrel is kedveskedett nekünk, és friss hír, hogy Magyarországon már pénteken megtartják a játék hivatalos launch partyját.
1361887256

AMD TressFX Hair - az ápolt, gyönyörű hajért

Az AMD lerántotta a leplett a TressFX technológiájáról, amit a Radeon HD 7000-es szériájú videokártyák tulajdonosai élvezhetnek ki. Lara Croft frizurája még soha nem volt ennyire élethű.
1361862410

Tomb Raider - Lara Croft odavág

Befutottak az első tesztek a Crystal Dynamics játékából, s úgy tűnik, a srácok remek munkát végeztek a sorozat rebootjával. Minden jel szerint kiemelkedő alkotással lesz dolgunk, melyből most új screenshotok láttak napvilágot.