Tomb Raider PC, PS3, X360

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.
Típus: Akció, Lövöldözõs, TPS, Ügyességi

Tomb Raider - az első túlélési segédlet

A Crystal Dynamics új videósorozatot indított a közelgő Tomb Raider kapcsán, amely a játékmenet központi elemeit részletezi. Elsőként az okos és leleményes Lara képességeiről lesz szó.

VGA 2012: Mozgásban a Tomb Raider

Az új Tomb Raider is megkapta a maga előzetesét, sőt a készítők élő zenei aláfestéssel is készültek a Video Game Awards apropóján. A trailer az új gameplay jelenetekkel sem szűkölködik.

VGA 2012: Teaseren az új Tomb Raider

Ütősnek ígérkezik a hétvégi VGA díjátadó, elég csupán a friss előzeteseken rajta tartani a szemünket. A Crystal Dynamics elhozza Lara kalandjának új képsorait is - a "sikongatós" játékból futott be most egy apró videó.

Hat percen át mozog a Tomb Raider

A VG247 magazin jóvoltából új játékmenet-felvételre tettük rá reszkető kezünket. A szerencsés kollégák már kipróbálhatták a Tomb Raider előzetes verzióját, így néhány friss információval is gazdagodtunk.

Egy tucat új kép a Tomb Raiderből

A Crystal Dynamics végre megtörte a csendet az új Tomb Raider körül, s megannyi fejlesztői fejtágítás után konkrét látnivalókat nyújtott át a kiéhezett rajongóknak. A 12 új screenshot mindenképpen megér egy misét.

Fejlesztői naplón az új Tomb Raider

Befutott az új Tomb Raider harmadik fejlesztői naplója, a Crystal Dynamics ezúttal a játék audiorészét vesézi ki a projekt zeneszerzője, Jason Graves társaságában. Természetesen egy kevés ízelítőt is kapunk a munkájából.

Ropogós részletek az új Tomb Raiderről

12-15 órás játékidő, regenerálódó életerő, az úszás hiánya - címszavakban a jövőre érkező Tomb Raider-reboot új részleteiről. A fejlesztők márkafelelőse beszédes kedvében volt a Twitter-csatornáján, így egy sor új infóval gazdagodtunk.

Tomb Raider - ilyenek lesznek a gyűjtői kiadások

Lara Croft nem csupán videojáték-hősnő, hanem igazi legenda is. A vérbeli rajongók természetesen lenézően tekintenek az alapkiadásra, és egyből a kétféle speciális kiadás valamelyikébe ruháznak be. A 100 dolláros csomaghoz pöpec Lara-figura jár, de más finomság is akad a dobozban.

Ilyen lesz az új Tomb Raider borítója

Az ígéreteknek megfelelően a Square Enix és a Crystal Dinamics tegnap leleplezte az új Tomb Raider végleges borítótervét. A dobozkép hasonlít a szintén ekkor közzétett, vicces Paint-rajzra, ugyanakkor megnyugtathatunk mindenkit: végeredmény sokkal látványosabb!

Még nem tiszta a Tomb Raider jövője

Rhianna Pratchett, az új Tomb Raider írója sem látja még egyelőre, hogy merre mehet tovább a franchise, inkább megvárná, hogy a játékosok és a rajongók mit szólnak a teljesen újraalkotott Lara Crofthoz. Ha a reakció pozitív lesz, akkor természetesen elkezd agyalni a folytatáson.