Tomb Raider PC, PS3, X360

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.

AMD TressFX - mozgásban Lara élethű haja

Az AMD egy rég várt grafikai fícsörrel szeretne még több vásárlót toborozni a legújabb videokártyáihoz, hiszen a TressFX segítségével még soha nem volt ennyire realisztikus a karakterek hajkoronája.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét kifejezetten tartalmasnak ígérkezik, remélhetőleg mindenkinek lesz ideje átnyálazni a napokban érkező termést. A hét leginkább várt címe persze egyértelműen az új Tomb Raider - holnap már játszhatunk is vele.

Tomb Raider - pénteken lesz a launch party

Gőzerővel haladunk az új Tomb Raider megjelenése felé: a Crystal Dynamics ma is egy új trailerrel is kedveskedett nekünk, és friss hír, hogy Magyarországon már pénteken megtartják a játék hivatalos launch partyját.

AMD TressFX Hair - az ápolt, gyönyörű hajért

Az AMD lerántotta a leplett a TressFX technológiájáról, amit a Radeon HD 7000-es szériájú videokártyák tulajdonosai élvezhetnek ki. Lara Croft frizurája még soha nem volt ennyire élethű.

Tomb Raider - Lara Croft odavág

Befutottak az első tesztek a Crystal Dynamics játékából, s úgy tűnik, a srácok remek munkát végeztek a sorozat rebootjával. Minden jel szerint kiemelkedő alkotással lesz dolgunk, melyből most új screenshotok láttak napvilágot.

Befutott a Tomb Raider gépigénye

A Square Enix közölte a március 5-én megjelenő Tomb Raider rendszerkövetelményeit. Megijedni nem kell, a megszokottól trendektől Lara Croft új kalandja sem tér el. Megtudjuk azt is, hogy a PC-s verzió miben lesz jobb.

Tomb Raider - videón a harcias Lara Croft

Megérkezett a Tomb Raider túlélési segédletének harmadik epizódja, melyben a Lara harci kunsztjairól lesz szó. Az életben maradás elengedhetetlen feltétele a vérontás, s hősünket nem kell félteni e tekintetben sem.

Tizenegy percen át mozog a Tomb Raider is

A mai nap a tizenegy perces gameplay videóké. Az új Tomb Raiderből is érkezett egy hosszabb felvétel, ami ugyan nyomokban tartalmaz ismerős jeleneteket, de ez ne tántorítson el senkit, mert bőven tartogat friss néznivalót is.

Elkészült a Tomb Raider

A Crystal Dynamics a Tomb Raider hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy elkészült a sorozat legújabb része. A megjelenés márciusban esedékes, addig lehet találgatni, hogy sikerült a várva-várt reboot!

Tomb Raider - itt a második túlélési segédlet

A Crystal Dynamics folytatja a játékosok fejtágítását: a legújabb túlélési segédletből kiderül, hogy miért olyan fontos dolog a tábortűznél időzni. Lara itt fejlesztheti képességeit és gyorsutazhat a bázisok között.