Tomb Raider PC, PS3, X360

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.
Típus: Akció, Lövöldözõs, TPS, Ügyességi

E3 2012: A második galériafrissítés

Minden napra jut valami újabb látnivaló - esélyünk sem lenne mindről külön-külön megemlékezni, így inkább rátok zúdítjuk a képáradatot - Ti pedig turkáljatok benne kedvetekre. Lesz itt Doom 3 BFG Edition, Tomb Raider, Tokyo Jungle és Halo 4 is, vegyétek, vigyétek, hiszen ingyen van.

E3 2012: Még több infó a Tomb Raiderről

Már megint a Game Informer magazin a ludas, friss előzetest közöltek az új Tomb Raider játékból, amire a NeoGAF fórumozói is lecsaptak. Innen szemezgetünk új érdekességeket: Lara fejlődhet, a sziget teljesen bejárható lesz és a levegőben ejtőernyőzhetünk is.

E3 2012: Tomb Raider - új videó, dátum

A GT.TV nem volt rest rátenni a mancsát a Tomb Raider reboot legújabb játékmeneti felvételére. A Square Enix emellett megerősítette, hogy a játék világszerte 2013. március 5-én landol a boltok polcain. Már most látszik, hogy iszonyatosan durva alkotással van dolgunk. Készüljetek!

E3 2012: Ízelítő az új Tomb Raider-trailerből

Bár a Tomb Raider legújabb gameplay trailere a jövő heti GameTrailers TV-ben debütál, az anyagnak már köze lesz a játék E3-as szerepléséhez is. Ebből kaptunk most némi ízelítőt, és bár nem szeretjük, ha félperces teaserekkel csigáznak bennünket, ez esetben igenis megéri várni!

Csak jövőre jelenik meg a Tomb Raider

El kell, hogy keserítsük a Tomb Raider rajongókat, elvégre a Crystal Dynamics megerősítette, hogy a reboot mégsem szeptemberben jelenik meg, hanem csak jövőre. Az egyik ok az, hogy a merész, új irány további csiszolásra szorul. Egy új kép is napvilágot látott.

E3 2012: Megvan a Square Enix lineup-ja

A Square Enix megerősítette azon játékok listáját, amiket elhoz majd az idei expóra. A felhozatal változatos, s reméljük több cím is játszható formában lesz jelen. Öt produktumuk származik nyugati fejlesztőktől, s kettő pedig belső projekt, hamisítatlan japán utóízzel.

Tomb Raider - nem lesz Wii U-s verzió

A Crystal Dynamics megerősítette, hogy biztosan nem lesz új Tomb Raider a Nintendo következő generációs konzoljára, viszont kapunk gyűjtői kiadást és a Mac-felhasználóknak sem kell nélkülözniük Lara baba új kalandját. Az érkező DLC-k sem a kivágott fejezeteknek felelnek majd meg.

Alfába lépett az új Tomb Raider

A játékfejlesztés egyik legfontosabb fázisa az alfa, és a Tomb Raider készítői örömmel tudatták a világgal, hogy születő gyermekük elérte ezt a fázist. Innentől masszív tesztelés és finomhangolás van hátra, a tippek szerint a megjelenés legkorábban valamikor nyáron esedékes.

Új címet leplez le idén a Crystal Dynamics

Azt már tudjuk, hogy sokak szerint a 2007-es év után 2011 volt az utóbbi idők legjobb éve - már ami a játékokat illeti. 2012-nek minden esélye meg van rá, hogy legalább ilyen jó legyen, amiben a Crystal Dynamics is részt vállal majd az új Tomb Raiderrel. Meg egy bejelentéssel.

Előzményekről szól az új Tomb Raider-film is

A Crystal Dynamics fejlesztés alatt álló Tomb Raider-játéka annyira ígéretesnek tűnik, hogy el is felejtettük, hogy közben Hollywoodban bizony egy új filmen is dolgoznak. Ami jó hír, hogy ez végre elszakad az Angelina Jolie-féle nonszensztől, bár ami azt illeti, az eddigi játékoktól is.