Tomb Raider PC, PS3, X360

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.
Típus: Akció, Lövöldözõs, TPS, Ügyességi

Új játékmeneti felvétel a Tomb Raiderből

A hétvégén tartották Seattle-ben a PAX Prime 2012-t, ahol kint volt a Tomb Raider demója is. Bár a friss gameplay videó gyakorlatilag ugyanaz, amit az idei rendezvényeken már láthattunk, de fény derül Lara megszerezhető képességeire is, ha jó helyen állítod meg a mozgóképet.

GC 2012: Tomb Raider screenshotok a láthatáron

A Square Enix menő. Miközben mindenki trailert hoz magával a Gamescomra, ő tartja magát, nem áll be a trendbe, lázadóként óriási felbontású screenshotokkal bombázza Köln közönségét. A Tomb Raidert tehát most nem látjuk (egyelőre?) mozgás közben, de képeink azért vannak róla dögivel.

Kulisszák mögött a Tomb Raider

A Square Enix és a Crystal Dynamics elindította a visszaszámlálást, s így befutott az első fejlesztői napló. Tavasz még messze van, de már most kellően felcsigázottak a kedélyeink. Főleg, ha olyan csajszi adja Lara arcát és animációját, mint Camilla Luddington - ütős kis hölgy.

Tomb Raider - bemutatkozik az új Lara

A készítők megerősítették, hogy a True Blood és a Californication sztárja, Camilla Luddington lesz az új Tomb Raider Lara Croftja. Luddington nemcsak szinkronizált, hanem színészi feladatokat is kapott, így gyakorlatilag teljes egészében őt láthatjuk majd viszont a jövőre érkező epizódban.

Crystal Dynamics: tiszta lappal

Az utóbbi időben egyre több figyelem irányul a Crystal Dynamics csapatára. Nem elég, hogy a Tomb Raider remeknek tűnik, az új álláshirdetésekkel a stúdió egyértelművé tette, hogy egy teljesen friss címen is dolgoznak. Aztán ott van még a pletykált Soul Reaver-reboot is.

Még egy kis Tomb Raider gameplay

A GTTV legutóbbi adása az új Tomb Raiderrel foglalkozott, s bár a húszperces műsorba jócskán jutott jelenet az elmúlt két E3 demóiból, azért akad eddig nem látott gameplay felvétel is Lara jövőre esedékes visszatéréséből. Új karakterek, fejlesztés és fejlődés egy helyen - csekkoljátok!

E3 2012: Tomb Raider - egyedül az erdőben

Az IGN jóvoltából megtekinthetjük a Tomb Raider kiállításra szánt demóját, melyben Lara egyedül kavar a sötét és nedves erdőben, mindössze egyetlen íjjal a hátán. Az eső folyamatosan zuhog, segítségre nem számíthat. Elkeseredésében pityereg a tűz mellé húzódva.

E3 2012: A negyedik galériafrissítés

A kiállítás csapjain át megállíthatatlanul folynak az újabb látnivalók, mi pedig alátesszük a tenyerünket és nagyokat hörpölünk az éltető nedűből. Ma is felsorakoztattuk az E3-ról származó jobbnál jobb képeket. Lesz itt Tomb Raider, Star Wars 1313, Dishonored, Metal Gear Rising stb.

E3 2012: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az E3-as sajtókonferenciákat a Microsoft kezdi meg, reményeink szerint izgalmas bejelentésekkel teszik emlékezetessé a redmondiak az estét. Az eseményt természetesen a korábbi szokásainknak megfelelőn élőben közvetítjük, kövessetek bennünket, azonnal szállítjuk a legújabb bejelentéseket!

E3 2012: Vadiúj jelenetek a Tomb Raiderből

Nem tudom, hogy nektek is feltűnt-e, hogy a fiatal és esendő Lara úgy nyög az életveszélyes szituációban, mintha egy pornófilmbe csöppentünk volna. A leányzó szexi és talpraesett, ám ha magasról lezuhan, vagy megsérül - előjönnek a női védelmi mechanizmusok, élükön a picsogással.