Tomb Raider PC, PS3, X360

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.

Tomb Raider - nem lesz Wii U-s verzió

A márciusban megjelenő Tomb Raider-reboot kreatív igazgatója, Noah Hughes megerősítette, hogy biztosan nem kapunk Wii U-s verziót Lara újabb kalandjából, hiszen nem akarnak "lagymatag portot" kiadni a kezükből. Multis videónk is van.

Tomb Raider - nem lesz megjelenés előtti demó

Hiába vártál rá, a Crystal Dynamics nem akar demót készíteni az új Tomb Raiderhez, legalábbis a megjelenés előtt semmi esetre sem. A fejlesztők szerint a kipróbálható változat lespoilerezné a történetet.

Spéci kontroller jön a Tomb Raider mellé

Egyedi festésű Xbox 360-kontroller kerül boltokba a Tomb Raider megjelenésével párhuzamosan, a kiegészítő vásárlói egy exkluzív játszható karakternek is örülhetnek majd.

Tomb Raider - fejlesztői naplón a multiplayer

A múlt év végén nyilvánvalóvá vált: többjátékos porció is helyet kap a Tomb Raider-rebootban. A legújabb fejlesztői napló is a multit részletezi, és ami a legfontosabb: mozgásban is megcsodálhatjuk.

Tomb Raider - első részletek a többjátékos módról

Megjelent az Official Xbox Magazine legfrissebb száma, melyben delejes előzetest olvashatunk a Tomb Raider multiplayeréről. Az első konkrétumok tehát napvilágot láttak - ebből szemezgetünk most.

Hivatalos: multiplayer is lesz a Tomb Raiderben

A csütörtökön napvilágot látott pletyka nem bizonyult kacsának, tényleg lesz többjátékos porció a márciusban megjelenő Tomb Raider-rebootban. Az első információkat az Official Xbox Magazine következő száma szállítja.

Többjátékos móddal jön az új Tomb Raider?

A Game.co.uk webáruház információi szerint multiplayer is helyet kap a jövőre megjelenő Tomb Raider-rebootban, legalábbis a játék adatlapján erre utaló leírásra lettünk figyelmesek. Jól hangzik!

Tomb Raider - az első túlélési segédlet

A Crystal Dynamics új videósorozatot indított a közelgő Tomb Raider kapcsán, amely a játékmenet központi elemeit részletezi. Elsőként az okos és leleményes Lara képességeiről lesz szó.

VGA 2012: Mozgásban a Tomb Raider

Az új Tomb Raider is megkapta a maga előzetesét, sőt a készítők élő zenei aláfestéssel is készültek a Video Game Awards apropóján. A trailer az új gameplay jelenetekkel sem szűkölködik.

VGA 2012: Teaseren az új Tomb Raider

Ütősnek ígérkezik a hétvégi VGA díjátadó, elég csupán a friss előzeteseken rajta tartani a szemünket. A Crystal Dynamics elhozza Lara kalandjának új képsorait is - a "sikongatós" játékból futott be most egy apró videó.