Tomb Raider PC, PS3, X360

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.
1360603800

Tizenegy percen át mozog a Tomb Raider is

A mai nap a tizenegy perces gameplay videóké. Az új Tomb Raiderből is érkezett egy hosszabb felvétel, ami ugyan nyomokban tartalmaz ismerős jeleneteket, de ez ne tántorítson el senkit, mert bőven tartogat friss néznivalót is.
1360348200

Elkészült a Tomb Raider

A Crystal Dynamics a Tomb Raider hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy elkészült a sorozat legújabb része. A megjelenés márciusban esedékes, addig lehet találgatni, hogy sikerült a várva-várt reboot!
1360220421

Tomb Raider - itt a második túlélési segédlet

A Crystal Dynamics folytatja a játékosok fejtágítását: a legújabb túlélési segédletből kiderül, hogy miért olyan fontos dolog a tábortűznél időzni. Lara itt fejlesztheti képességeit és gyorsutazhat a bázisok között.
1359453607

Tomb Raider - nem lesz Wii U-s verzió

A márciusban megjelenő Tomb Raider-reboot kreatív igazgatója, Noah Hughes megerősítette, hogy biztosan nem kapunk Wii U-s verziót Lara újabb kalandjából, hiszen nem akarnak "lagymatag portot" kiadni a kezükből. Multis videónk is van.
1358519503

Tomb Raider - nem lesz megjelenés előtti demó

Hiába vártál rá, a Crystal Dynamics nem akar demót készíteni az új Tomb Raiderhez, legalábbis a megjelenés előtt semmi esetre sem. A fejlesztők szerint a kipróbálható változat lespoilerezné a történetet.
1357903800

Spéci kontroller jön a Tomb Raider mellé

Egyedi festésű Xbox 360-kontroller kerül boltokba a Tomb Raider megjelenésével párhuzamosan, a kiegészítő vásárlói egy exkluzív játszható karakternek is örülhetnek majd.
1357660946

Tomb Raider - fejlesztői naplón a multiplayer

A múlt év végén nyilvánvalóvá vált: többjátékos porció is helyet kap a Tomb Raider-rebootban. A legújabb fejlesztői napló is a multit részletezi, és ami a legfontosabb: mozgásban is megcsodálhatjuk.
1357214404

Tomb Raider - első részletek a többjátékos módról

Megjelent az Official Xbox Magazine legfrissebb száma, melyben delejes előzetest olvashatunk a Tomb Raider multiplayeréről. Az első konkrétumok tehát napvilágot láttak - ebből szemezgetünk most.
1356771606

Hivatalos: multiplayer is lesz a Tomb Raiderben

A csütörtökön napvilágot látott pletyka nem bizonyult kacsának, tényleg lesz többjátékos porció a márciusban megjelenő Tomb Raider-rebootban. Az első információkat az Official Xbox Magazine következő száma szállítja.
1356631241

Többjátékos móddal jön az új Tomb Raider?

A Game.co.uk webáruház információi szerint multiplayer is helyet kap a jövőre megjelenő Tomb Raider-rebootban, legalábbis a játék adatlapján erre utaló leírásra lettünk figyelmesek. Jól hangzik!