Tomb Raider PC, PlayStation, Xbox

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.
1305352807

Hackerek támadták a Square Enix honlapjait

Úgy látszik, ez a tavasz már csak az illegális online behatolásoktól hangos: a Sony nem kicsi pokoljárást élt át a PSN-t feltörő hackerek jóvoltából, s ezúttal a Square Enix került a céltáblák kereszttüzébe. A recept ugyanaz: több honlapba épültek be, ahonnan adatokat loptak ismeretlen személyek.
1304681415

Megvannak az új Tomb Raider film írói

Alakul a stáblista az új Tomb Raider mozi kapcsán, mely ezúttal nem Angelina Jolie harmadik eljövetelét vonja maga után, hanem mindent elölről kezdenek. Az Oscar-díjra jelölt Mark Fergus és Hawk Ostby írja majd a forgatókönyvet, ugyanazok a személyek, akiknek az Iron Man scriptjét is köszönhetjük.
1304101808

Tomb Raider - újabb részletekre derült fény

Már egy ideje csak néma csend honol a Tomb Raider reboot háza táján, szerencsére egy spanyol nyelvű magazin friss előzetesét elolvasva számos új információ látott napvilágot Lara új kalandjából. Mint tudjuk, elsősorban a túlélés lesz a fő feladatunk a sokkal komorabb, már-már horrorszerű helyszíneken.
1300982404

Square Enix: nagyobb prioritásban a mobiljátékok

A japán kiadó tegnap bejelentette, hogy egy új stúdiót hozott létre Hippos Lab néven, amely a jövőben kizárólag a mobiltelefonos játékok fejlesztésére koncentrál majd. A Square Enix sem várt sokáig arra, hogy beszálljon az iparág egyik legjövedelmezőbb ágába, állítólag a munkálatok már gőzerővel zajlanak.
1299589200

Új(abb) Tomb Raider-film készül

De amikor azt mondom, hogy újabb, ne arra tessék gondolni, hogy Angelina Jolie visszatér bohóckodni még egy kört. A megújuló, megkomolyodó Tomb Raider egy teljesen új filmes adaptációt kíván, és úgy látszik, hogy erre nem csak a játékot készítő Crystal Dynamics jött rá, hanem Hollywood is.
1294347867

Tomb Raider előzetes

A Crystal Dinamics előtt némileg értetlenül állunk: a Legenddel elkezdett reformok óta szinte tökélyre vitték a Tomb Raider sorozatot, ám a legutóbbi Underworlddel már kezdett megsavanyodni a tej Lara szájában. Új év veszi kezdetét, újabb forradalommal.
1293784546

Befutottak az első Tomb Raider screenshotok

Az év utolsó napjáig kellett várnunk, hogy végre tisztességes minőségű és nem utolsó sorban hivatalos képeket közöljünk a Crystal Dinamics markáns reformokkal megáldott új Tomb Raider játékából. Lara már más, nem szexszimbólum, hanem esendő fiatal nő, akire vigyázunk és akivel együttérzünk.
1291724524

Tomb Raider - itt vannak az első részletek

Bár a Game Informer januári számának megjelenésére még pár napot kellett volna várni (merthogy a lap aktuális száma mindig egy hónappal korábban érkezik, mint amit ráírnak), azonban a NeoGAF már megkaparintotta a hőn áhított Tomb Raider előzetest, az információkat pedig kimazsolázta nekünk belőle.
1291654800

Tomb Raider bejelentés, rebootolják a sorozatot!

Igazak voltak a korábbi hírek, újraindul a Tomb Raider-sorozat! Lara Croft már nem a régi, a hangulat is teljesen más lesz, a Square Enix szerint érdemes elfelejteni mindent, amit eddig a címről gondoltunk. A teljes bemutató a Game Informerben lesz, az új számnak már a borítóját is megkaparintottuk.
1289748017

Hamarosan bejelentik az új Tomb Raidert?

A Game Informer következő számában mutathatják be a legújabb Tomb Raider játékot, legalábbis ha jól téved közvélemény. A korábbi hírek szerint a készítők nagy dobásra készülnek, s elvileg nem is fogunk ráismerni kedvenc régészcsajszink kalandjaira - szeretnénk mi azt látni!