Dragon Age II MAC, PC, PS3, X360

A BioWare fantasy RPG-jének folytatása, melyben ezúttal is hatalmas kalandok várnak minden bátor játékosra. A játékhoz természetesen DLC-k is elérhetők.

Ingyenes extrák a Dragon Age II előrendelőinek

A Bioware a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Origins megjelenéséhez hasonlóan ingyenes extrákat ígér azoknak, akik előrendelik a legújabb szerepjátékukat. Ha rajongó vagy, és egyébként sem hagynád ki a Dragon Age második részét, mindenképpen megéri előjegyeztetni a programot!

Kézikonzolos játékon dolgozik a Bioware

A Nintendo DS-es Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood után újra a kézikonzolok felé fordul a Bioware, legalábbis az egyik munkatárs internetes önéletrajza erre enged következtetni. Folytatódik a Sonic-sorozat vagy esetleg más nagygépes címüket ültetik át a marokgépekre?

Dragon Age 2 bővített trailer

Már a Gamescomon láthattuk elsőként előzetest a Bioware szerepjátékának folytatásából, most némileg kibővített formában, több új render jelenettel tarkított mozgókép bukkant elő. A render képsorok bőven megadják az alaphangulatot, bár mi már játékmenet közbeni pillanatokra is vetnénk néhány szigorú pillantást.

GC 2010: Dragon Age 2 - végzet trailer

Hihetetlenül hangulatos, és frankón festő előzetest láthattunk a Bioware-től az Electronic Arts konferencia alatt. A Dragon Age 2 láthatóan eléggé más irányt vesz, mint elődje. Ezt támasztják alá Ray Muzyka szavai, aki szerint több játékelem is teljesen átalakul, valamint a renderelt trailer is erről árulkodik.

GC 2010: Electronic Arts konferencia - élőben, itt!

Véget ért az Electronic Arts GamesCom-konferenciája. Bemutatták a Mass Effect 2 PlayStation 3-as változatát, de azon kívül csak a már ismert címeiket mutogatták. A rendezvény történéseit percről-percre blogoltuk, itt mindent elolvashatsz!

GC 2010: Befutott a Electronic Arts listája

Jövő héten startol Kölnben a legnagyobb európai gamer-vigasság, a Gamescom. Egy olyan nagynevű kiadó, mint az EA, ezúttal sem maradhat ki a jóból. Meg is tudtunk, hogy mely játékokat hozza el, minden elvakult látogató számára.

Dragon Age 2

Egy teljesen új helyszín, egy sosem látott hős, és egy minden korábbinál csodálatosabb történet. A Bioware a Mass Effect 3 és a Star Wars: The Old Republic fejlesztése mellett a fantasy rajongókról sem feledkezett meg, a legújabb Dragon Age kalandokra pedig már csak jövő év tavaszáig kell várnunk!

Bioware: 10 millióig meg sem állunk

Az EA-támogatását élvező Bioware fejlesztői új cél tűztek ki maguk elé: a következő lépcsőfokot legalább 10 millió eladott példánnyal büszkélkedő játék jelentené.

Dragon Age 2: könnyedebb, de akciódúsabb

A Comic-Conon demózta először a Bioware a nagy sikerű szerepjátékuk folytatását, a Dragon Age 2-t. A résztvevők között eléggé vegyes fogadtatásban részesült.

Újabb képek érkeztek a Dragon Age 2-ből

Korábban számos támadás érte a Dragon Age 2-t, miszerint a látvány nem megfelelő, erre rácáfolva a Bioware egy adag minőségi screenshotot nyújt át a fanyalgóknak.