Dragon Age II MAC, PC, PS3, X360

A BioWare fantasy RPG-jének folytatása, melyben ezúttal is hatalmas kalandok várnak minden bátor játékosra. A játékhoz természetesen DLC-k is elérhetők.
1300218363

Dragon Age 2 teszt

Az éjfattyak előtörtek a föld legmélyebb bugyraiból, feldúlták Lothering faluját, a túlélők az új élet reményében menekültek el a rontás elől, Hawke is közéjük tartozik. A hős kezdetben még nem is ábrándozik a világ megváltásán, és több év telik el, mire Kirkwall városában magasztalják a nevét.
1299600000

Dragon Age 2 extranagy textúrákkal

Sokan kritizálták az első Dragon Age epizódot a grafikája miatt, ami talán nem is meglepő, hiszen vagy fél évtizeden keresztül készült a cucc. A folytatás fejlesztése során a grafikus motor feltápolása volt az egyik legfontosabb feladat, a PC-s játékosok ráadásul külön örülhetnek.
1299492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét főleg az ínyenceknek kedvez, de egyetlen címet bárkinek tudunk ajánlani, ez pedig a Dragon Age folytatása, amely kapásból két DLC-vel rajtol el. Megérkezett a Japánban óriási sikernek örvendő Pokemon Black és White verziója is, és a héten jelenik meg a Torchlight Xbox 360-as változata.
1299078018

Dragon Age 2 - az Originsnél rövidebb kampány

Egy kerekasztal beszélgetés során Mike Laidlaw, a játék producere elmondta, hogy bár az előd, a Dragon Age: Origins hosszúságával nem vetekedhet a második rész kampánya, a Mass Effect játékidejét viszont meghaladja a Dragon Age 2. A szavatosság attól függ, hogyan játszunk.
1298030433

Itt az első Dragon Age: Redemption trailer

Ki hitte volna, hogy webes minisorozatot kap a Dragon Age? A frencsájz promótálására jól rágyúr az EA: képregény és iPhone-játék, és persze a Bioware szerepjátéka után hamarosan érkezik az élőszereplős széria is Felicia Day főszereplésével. Merje valaki azt mondani, hogy a rajongók unatkozni fognak.
1297944000

Dragon Age 2 - technika és művészet

A Dragon Age 2 láthatóan rendesen megváltozik az elődhöz képest. Nem csak a játékmenet alakul át, a grafika is teljesen más irányt vesz, ami alá persze más technológia is szükségeltetik. A Bioware sokkal egységesebb, simább és szárazabb élményt ígér a második részben.
1297529338

Aranylemezen a Dragon Age 2

A Bioware hivatalosan is bejelentette az örömteli hírt, miszerint véget ért a két éves fejlesztési idő, aranylemezre került várva-várt dark fantasy szerepjátékuk újabb fejezete. Vajon megéri a várakozás, tényleg egyszerűsödött a játékmenet? A véglegeshez közeli verzióba tekinthetünk bele majd' egy órán át.
1297267200

Dragon Age 2 - te melyik hőssel leszel?

Olyan ütemben közeledik a Dragon Age 2 megjelenése, hogy még fel sem fogtuk, hogy pár hét, és már itt figyel majd az asztalunkon. Éppen ezért érdemes már most elkezdeni gondolkozni azon, hogy milyen karakterosztályt fogunk indítani, s ebben a nehéz döntésben igyekszik segíteni ez az új előzetes.
1296820804

Minden platformra lesz Dragon Age 2 demó

Az EA és a Bioware végett vetett a spekulációknak és megerősítette, hogy nemcsak a PC-s felhasználók számára lesz kipróbálható változat a Dragon Age 2-ből, hanem mindhárom platform játékosai részesülnek a mókából. A demóban a játék prológusába tekinthetünk bele, három karakterosztály közül választhatunk.
1296655206

Február végén jön a Dragon Age 2 demó

Nem maradnak kipróbálható verzió nélkül a Dragon Age rajongók, ám ezúttal a PC-seknek kedvez a szerencse, s még az sem biztos, hogy mindenki szabadon részesülhet a jóból. A Bioware elsőként a GameStop áruház megrendelőihez juttatja el a demót.