Dragon Age II MAC, PC, PS3, X360

A BioWare fantasy RPG-jének folytatása, melyben ezúttal is hatalmas kalandok várnak minden bátor játékosra. A játékhoz természetesen DLC-k is elérhetők.
1413748800

Heti akciók és leárazások - 42. hét

Ismét véget ért egy hét, de az akciók csak most kezdődnek igazán. Szétnéztünk nektek a neten és találtunk egy-két izgalmas leárazást, hogy megkönnyítsük nektek a spórolást a bevásárlás közben. Jó szórakozást!
1407499239

Casey Hudson kilépett a BioWare-től

A Mass Effect producere, Casey Hudson 16 év után otthagyta a BioWare-t. A hivatalos nyilatkozat alapján most egy új szakasz kezdődik a pályafutásában, a csapat szerint ez "nem a vég, hanem egy új kezdet".
1377784800

Bemutatkozik a Dragon Age Keep

Úgy néz ki, a BioWare megtalálta a módját, hogyan lehetne átcipelni a mentéseinket a jelenlegi generációs gépekről a next-genekre: a Dragon Age Keep keretein belül kell majd beállítanunk mindent.
1374757223

Korai concepteken a Mass Effect és a Dragon Age

A BioWare dizájnere, Matt Rhodes megosztott velünk pár korai koncepciós rajzot a Mass Effectről és a Dragon Age-ről, melyek sokat változtak az idők folyamán, mire a végleges játékokba bekerültek.
1354904872

Ingyenes Dragon Age-kiegészítők a BioWare-től

Közelednek az ünnepek, a BioWare is adakozó kedvében van, most éppen egy raklapnyi Dragon Age-felszerelést szór szét a játékosok között. Apróság, de a rajongók örülnek majd nekik!
1348036200

Távoznak a BioWare alapítói

Enyhén megdöbbentő, és némileg szomorú hírrel kezdjük a mai reggelt. Ray Muzyka és Greg Zeschuk, a BioWare két alapítója és vezetője egyszerre döntőtt úgy, hogy elhagyja a stúdiót és a játékipart egyaránt. Mindketten mást terveznek a jövőre nézve, de valószínűleg nem térnek vissza.
1340112171

Single módra vált a Dragon Age: Legends

A BioWare böngészőalapú, free-to-play szerepjátéka a Dragon Age 2 megjelenése kapcsán landolt a Facebookon és a Google+-on. A cím azonban letölthető formában, ingyenesen elérhető lett azok számára, akik ódzkodnak a közösségi élménytől. Mi ennek az oka? Rögtön elmondjuk!
1330509600

Nem ellenőrzi a fájljaidat az Origin

Tegnap óta nagy vihart kavart az interneten az Origin katalógusának automata játékhozzáadás funkciója, melynek nyomán néhány régebben megvásárolt Electronic Arts-anyag automatikusan bekerült a játékosok könyvtárába. A kiadó gyorsan igyekezett tisztázni: nem ellenőrzik a fájlokat.
1330423200

Átveszi a korábban megvett játékokat az Origin

Különböző Electronic Arts-játékok véletlenszerűen feltűnnek az Originen a megvásárolt játékaid között? Nem, nem hallucinálsz, úgy néz ki, hogy a kiadó van olyan kedves, és ellenőrzi nekünk a korábban megvásárolt EA-termékeket, amiket aztán betesz a Originbe.
1328617800

DVD-n is megjelenik a Dragon Age: Redemption

Felicia Dayt szeretjük, mert olyan kis aranyos, meg mosolygós, meg minden ilyesmi. Ennek ellenére a vele forgatott, hatrészes Dragon Age minisorozat nem volt a legnagyobb siker, aminek az a legfőbb oka, hogy nem is volt valami jó. De a biztonság kedvéért azért megjelenik DVD-re is.