Dragon Age II MAC, PC, PS3, X360

A BioWare fantasy RPG-jének folytatása, melyben ezúttal is hatalmas kalandok várnak minden bátor játékosra. A játékhoz természetesen DLC-k is elérhetők.
1328200226

Részletek a Dragon Age animációs filmről

Nem róhatjuk fel az EA-nek azt, hogy nem használja ki a Dragon Age brandben rejlő lehetőségeket. Nézzük csak: van ugye a játék, társasjáték, könyv, képregény, minisorozat, s most egy animációs film meséli el a játék világában játszódó új kalandot, a Dawn of the Seekert.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1327309200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

A Battlefield harmadik része kizökkenthetetlen a pozíciójából, a játék már sokadszorra vezeti a hazai játékeladási toplistát, miközben a Call of Duty: Modern Warfare 3 hatodik helyre cserélte az ezüstérmet. A második és harmadik helyezést is Electronic Arts-játék nyerte el, kattints, és kiderül, melyek voltak azok!
1325091900

A Gamekapocs legolvasottabb cikkei 2011-ben

Közeledik a 2011-es év vége, s mivel a hétvégén vélhetően mi is vállalhatatlanra isszuk magunkat, már most megkezdjük a szezonzáró összegzést. Első körben a Gamekapocs legolvasottabb cikkeit vesszük sorra az idei esztendő terméséből, lássuk, melyik írásokat kattintottátok le a legtöbbször!
1324468854

BioWare: az új Dragon Age kiüti a Skyrimet

A Wired magazin interjút készített Ray Muzykával, a BioWare fejesével, melyben jóízűen elcsevegtek a következő Dragon Age-ről. Ebből kiderül, hogy a kanadai brigád tervei között az szerepel, hogy elorozza a műfaj többi követőitől a sikert, beleértve a Skyrimet is.
1324288852

A legtöbbet keresett játékok 2011-ben a Google-n

A legnagyobb keresőóriás közzétette a 2011-es Zeitgeist listáját, melyben a leggyorsabban emelkedő keresett kifejezéseket találjuk. A Top 10-be egyetlen játék férkőzött be Steve Jobs és az iPad 2 mellé - ez pedig a Battlefield 3, rögtön az előkelő ötödik helyen.
1322668800

Masszív Dragon Age- és Dead Space-pletykák

A Kotaku egy komolyabb adag, állítólag az Electronic Artstól kiszivárgott pletykával támadta be az internetet a mai napon. Ezek szerint komolyabb bővülések és változások állhatnak be a cég két nagy címében. A Dragon Age például többjátékos résszel bővülhet.
1321866055

Lezárult a Dragon Age: Redemption websorozat

Alig hat epizódot ért meg a Bioware megbízásából leforgatott, élőszereplős websorozat, a Dragon Age: Redemption. Felicia Day formálta meg a játék DLC-jében is látott karaktert, Tallist, így közelebbről is megismerkedhettünk céljaival és küldetésével.
1318412503

Megnézhető a Dragon Age: Redemption első része

Az új Dragon Age II DLC megjelenésével párhuzamosan kezdetét vette a Dragon Age: Redemption sorozat is: a széria a Mortal Kombathoz hasonlóan a YouTube-on lesz követhető, az első részt már helyben megnézhetitek! A történet főszereplője egy Tallis nevű elf, akit Felicia Day alakít.
1318357742

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is akad majd játszanivaló, a begőzölt zombirajongóktól a benzingőz szerelmesein át az önjelölt pilótákig mindenki megtalálhatja a számítását az elkövetkezendő napokban. Jön a Dead Rising 2 alternatív felvonása, az Ace Combat legújabb epizódja és a Forza 4 is.