Dragon Age II MAC, PC, PS3, X360

A BioWare fantasy RPG-jének folytatása, melyben ezúttal is hatalmas kalandok várnak minden bátor játékosra. A játékhoz természetesen DLC-k is elérhetők.

A konzol a múlt, mondja a BioWare

A BioWare alapítója a Develop konferencián fejtette ki a véleményét a piacról: állítása szerint a konzol már a múlté, a jövőt - természetesen - az iPhone és a Facebook jelenti.

Dragon Age 2: nem lesz különbség PC-n és konzolon

Greg Zeschuk, a Bioware fejese szerint csak irányításbeli különbségekben mutatkozik meg az eltérés a Dragon Age 2 különböző platformverziói között.

A Bioware reagált a Dragon Age 2-t ért vádakra

A rajongók első reakciói nem voltak eléggé rózsásak a Dragon Age 2 első screenshotjait meglátva, a Bioware már most szeretne tisztázni egy-két dolgot.

Mass Effect-szerű beszélgetés Dragon Age II-ben

Nem csak az új főhős fog jobban hasonlítani Commander Shepardhoz, de néhány játékmechanikai elem is átkerül a Bioware másik RPG-sorozatából.

Frissítve: Dragon Age II bejelentés, infómorzsák

Egy kiegészítő, és pár DLC után a Bioware nem ül sokat a babárjain. Bejelentették a Dragon Age folytatását, augusztusban jön is az első trailer.

Dragon Age anime készül

Az Electronic Arts és a Funimation Entertainment ma bejelentette, hogy animációs film készül a Bioware népszerű RPG-jéből, a Dragon Age-ből.

GDC 10: Egy év múlva érkezik a Dragon Age 2?

Amerikai kollégáink már megkapták a Dragon Age Awakening című kiegészítőjének dobozos változatát, melyben egy cetli is volt, rajta a jövő februári dátummal.

Dragon Age 2 - rendkívüli látványra számíthatunk

Alig jelent meg a Dragon Age: Origins, a Bioware máris a folytatásról áradozik: a csapat fejese szerint a második rész fejlesztésénél kulcsfontosságú szerepet kap a látvány.

Kooperatív móddal bővülhetnek a Bioware RPG-i

Noha a Bioware új RPG-i, mint a Dragon Age vagy a Mass Effect tipikusan egyjátékos módra tervezett játékok, a készítők szerint nem elképzelhetetlen a multi sem.

Már készül a Dragon Age folytatása

Már készül a BioWare fantasy RPG-jének, a Dragon Age: Origins-nek a folytatása, melyben ezúttal is hatalmas kalandok várnak minden bátor játékosra.