Dragon Age: Origins - Awakening

A hazánkban Vérvonalak címmel kapható Dragon Age: Origins első teljes értékű kiegészítőlemeze, rengeteg új kalanddal és érdekességgel.
1321866055

Lezárult a Dragon Age: Redemption websorozat

Alig hat epizódot ért meg a Bioware megbízásából leforgatott, élőszereplős websorozat, a Dragon Age: Redemption. Felicia Day formálta meg a játék DLC-jében is látott karaktert, Tallist, így közelebbről is megismerkedhettünk céljaival és küldetésével.
1318412503

Megnézhető a Dragon Age: Redemption első része

Az új Dragon Age II DLC megjelenésével párhuzamosan kezdetét vette a Dragon Age: Redemption sorozat is: a széria a Mortal Kombathoz hasonlóan a YouTube-on lesz követhető, az első részt már helyben megnézhetitek! A történet főszereplője egy Tallis nevű elf, akit Felicia Day alakít.
1317816049

Előzetesen a Dragon Age: Redemption

Hamarosan indul a Dragon Age élőszereplős webes minisorozat Felicia Day főszereplésével, mely egy újabb kivetülése lesz a Bioware szerepjáték-eposzának. Reméljük, nyalóka és olvadós rágó azért nem lesz belőle. A szériát beharangozó teaser már fel is bukkant a neten.
1313938119

Dragon Age III - az első két rész keveréke

Érdekes helyzetbe került a BioWare: míg a Dragon Age első rész egy igazi, hardcore szerepjáték volt, addig a második epizód már sokkal hígabb, de cserébe szélesebb rétegek számára is élvezhető termék lett. Mindkettőnek vannak rajongói, mi legyen a harmadik résszel?
1305896400

A Dragon Age III-hoz keres munkaerőt a BioWare

Feszített tempóban fejlesztik a Dragon Age-folytatásokat a BioWare-nél, s habár a harmadik részről hivatalosan még semmit nem tudunk, sőt a fejlesztők korábban nem is említették, most Twitterről tudtuk meg, hogy már munkaerőt keresnek a trilógia utolsó részének munkálataihoz.
1302534025

Multiplayer is lesz a Dragon Age 3-ban?

Egyenesen az Official PlayStation Magazine szellőztette meg a legfrissebb pletykákat a BioWare fantasy szerepjátékának folytatásáról. Az értesülések szerint a fejlesztők már javában dolgoznak a harmadik részen, melynek kiemelkedő fícsörének a többjátékos szegmens bizonyul majd.
1300352400

Elrajtolt a Dragon Age Legends

Ha végeztél a Dragon Age második részével, de még mindig hiányérzeted van, vesd bele magadat a Dragon Age Legendsbe! Az ígéreteknek megfelelően elstartolt a Bioware szerepjátékának legújabb, facebookos kivetülése, melyben a teljesített küldetésekért Dragon Age II-cuccokat szerezhetünk.
1298030433

Itt az első Dragon Age: Redemption trailer

Ki hitte volna, hogy webes minisorozatot kap a Dragon Age? A frencsájz promótálására jól rágyúr az EA: képregény és iPhone-játék, és persze a Bioware szerepjátéka után hamarosan érkezik az élőszereplős széria is Felicia Day főszereplésével. Merje valaki azt mondani, hogy a rajongók unatkozni fognak.
1294669513

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...
1292680800

Bioware-alapítók az AIAS Hall of Fame-ben

Az amerikai Interaktív Művészetek és Tudományok Akadémiája (AIAS) eddig évente csupán egy jelöltet választott a tagjai közé a játékiparból. Ez azonban idén megváltozik, hiszen a Bioware két alapítója egyszerre kerül be a Hall of Fame-be, aminek mindannyian nagyon örülünk.