Darksiders II PC, PS3, WIIU, X360

Az apokalipszis négy lovasa nem adja fel a Földet, a támadás folytatódik. A Darksiders II minden korábbinál izgalmasabb és akciódúsabb, DLC-k is elérhetők hozzá.

Ennyit változott a Darksiders 2 grafikája

Idén érkezik a Darksiders 2: Deathinitive Edition, amely nem csupán nagyobb felbontású textúrákkal és az összes DLC-vel együtt érkezik, hanem a játékban szereplő felületek is máshogyan reagálnak a fényre. Megmutatjuk, hogyan.

E3 2015: Télen jön a felújított Darksiders II

A Nordic Games végre formálisan is megerősítette, hogy készül a találó nevű Darksiders II: Deathinitive Edition. Felújított grafikát és 1080p-s felbontás ígérnek a fejlesztők PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Címet kapott az újgenerációs Darksiders II

Még tavaly februárban jelentette be a Nordic Games, hogy definitív kiadást kap a Vigil Games fejlesztette Darksiders második felvonása. Tegnap frissült a játék amazonos adatlapja, így most már tudjuk a játék címét is.

Frissítve: Definitív kiadást kaphat a Darksiders II is

Habár a Nordic Games saját bevallása szerint előbb-utóbb folytatni szeretné a Darksiders-sorozatot, úgy tűnik, egyelőre a könnyebb utat választaná: jön a Darksiders II: Definitive Edition?

Heti akciók és leárazások - 42. hét

Ismét véget ért egy hét, de az akciók csak most kezdődnek igazán. Szétnéztünk nektek a neten és találtunk egy-két izgalmas leárazást, hogy megkönnyítsük nektek a spórolást a bevásárlás közben. Jó szórakozást!

Heti hírösszefoglaló - 42. hét

PC-re is jön az Assassin's Creed: Rogue, megjelent a The Evil Within, késik a Project CARS és jön a Google konzolja, a Nexus Player. Ja igen, és készül az egyik legelvetemültebb shooter a játékipar történetében: a Hatred.

Xbox Live Gold - ingyenes a Darksiders II

Az Xbox Live-féle Games with Gold keretein belül mától a Battlefield: Bad Company helyére lépett a Darksiders II. Az Xbox 360-tulajdonos Gold-előfizetőkre így reggel óta ingyenesen vár a 2012-es hack and slash.

Ezek lesznek az xboxosok októberi ajándékai

A Microsoft már bejelentette, hogy milyen ajándékokkal fogja meglepni azokat, akik októberben is az Xbox Live Gold-előfizetőinek táborát erősítik. Az Xbox One-ra egy indie cím jutott, az Xbox 360 felhozatala viszont erősebb.

Heti akciók és leárazások - 39. hét

Újabb akciókat kanalaztunk össze számotokra a hétre az ezek után rendszeresen érkező spórolás-centrikus rovatunkban. Kérésetekre a sorba ezúttal a PlayStation Network és az Xbox Live Gold akciói is beálltak.

Blogajánló: Elkezdődött...

Szeptember elsejét írunk, szakad az eső, és még hétfő is van. Sugározza az életkedvet a város ezen a csodálatos napon, de ne csüggedjetek, a blogíróink legalább kényeztetnek minket írásaikkal. Ha nem lesz áramszünet...