Darksiders II PC, PS3, WIIU, X360

Az apokalipszis négy lovasa nem adja fel a Földet, a támadás folytatódik. A Darksiders II minden korábbinál izgalmasabb és akciódúsabb, DLC-k is elérhetők hozzá.
1351580400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Na, ezt nevezzük mi megjelenési listának! Készüljetek fel, ez a hét nagyon sűrű lesz, még szerencse, hogy itt az őszi szünet és az újabb négynapos hétvége! Csakhogy néhány példát emeljünk ki: jön az Assassin's Creed III, a Need for Speed: Most Wanted és az Okami HD is.
1351171911

Jövő héten jön a Darksiders II új DLC-je

A Vigil Games bejelentette, hogy jövő héten érkezik a Darksiders II második DLC-je, ami az Abyssal Forge alcímet viseli, és egy vadonatúj helyszínnel bővíti az akciójátékot. A főszerepet a címadó kohó kapta, az általa kreált rémségeken kell majd átvágnunk magunkat.
1350923615

Joe Madureira elhagyja a Darksiders fejlesztőit

Húsz év képregényezés után társalapítóként volt jelen a Vigil Games megszületésénél, most pedig arról számolt be, hogy otthagyja a stúdiót: Joe Madureira nélkül a Darksiders talán egészen máshogy festett volna, az úriember új kalandok után kutatva, jó hangulatban szakított a fejlesztőcéggel.
1348912817

Darksiders II - ennyivel lesz jobb a Wii U-s verzió

A Nintendo Wii U-s Darksiders II-ről csupán annyit tudtunk, hogy öt órás bónusz tartalommal érkezik, de tegnap a THQ szerencsére pontosan részletezte az extrákat. Így már biztosra vehető, hogy ez lesz a legjobb, legteljesebb változat, a DLC-ket mellékelik és egyedi fegyverek várhatók.
1348736451

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.
1348505149

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrűsödnek a megjelenések, az egyszeri gamer csak kapkodja a fejét, hogy mivel múlassa az időt. A World of Warcraft-rajongók valószínűleg gondolkodás nélkül az új kiegészítőre voksolnak, ahogy talán a FIFA-sok sem hagyják ki az új részt. Azért nekik is érdemes körülnézni!
1347642040

Darksiders 2 - öt óra plusz tartalom Wii U-n

Alighanem a Nintendo üdvöskéjén kapjuk meg a legteljesebb Darksiders 2 verziót, miután Wii U-n nem kevesebb, mint ötórás extra tartalomnak örülhetnek a leendő tulajdonosok. Ráadásul nem olyan DLC-kről beszélünk, melyek más platformokon is elérhetők, hanem valódi exkluzív finomságokról.
1346180448

Darksiders II teszt

Több mint két évvel ezelőtt a Vigil Games kellemes meglepetéssel készült a stílus kedvelőinek, a Darksiders igazából nem volt egy kiemelkedően sziporkázó, eredeti játék, mégis mindenkit magával ragadott. Kevesen voltak, akik egy végigjátszás után megváltak volna tőle. Nem is csoda, hogy a folytatás híre szinte már másnap nyilvánosságra került...
1344405623

Darksiders 2 - a Halál végső formája

Megszaporodtak a Darksiders 2 felvételek az utóbbi időben, amivel nincs is baj, tekintve, hogy már véget ért a fejlesztés. Jelen képsorok már a véglegeshez közeli állapotot mutatják be - a Halál megkezdte epikus küldetését. Eljött végre ez is: a játék a jövő héten kerül a boltok polcaira.
1344320271

Bemutatkozik a Darksiders II Crucible módja

A Darksiders II sem ússza meg a kötelező arénás játékmód nélkül, a Crucible-ben is ellenfelek hadán kell átvágnunk magunkat, hogy spéci felszerelésekhez jussunk, és teljesítsük a kihívást. Az IGN másfél perces videóelőzetesben leplezte le az újdonságot, csekkoljátok!