Darksiders II PC, PS3, WIIU, X360

Az apokalipszis négy lovasa nem adja fel a Földet, a támadás folytatódik. A Darksiders II minden korábbinál izgalmasabb és akciódúsabb, DLC-k is elérhetők hozzá.
1332750600

Wii U - nem erősebb a jelenlegi generációnál

Vagy legalábbis nem jelentősen, a Darksiders 2 fejlesztői szerint. A Vigil Games azt nyilatkozta, egyelőre a csapat sem tudja a konzol megjelenési dátumát, de mindenképpen arra törekszenek, hogy a Darksiders folytatása nyitójáték lehessen a Nintendo új platformján.
1332493232

Ismét gameplay jeleneten a Darksiders 2

Az Apokalipszis Lovasai közül talán a Halál az, aki tényleg nem viccel. Erről mi is meggyőződhetünk a legújabb, fejlesztői kommentárral megspékelt játékmeneti videóban. Az erőszak nem céltalan: hősünk szerepjátékszerűen fejődik is. Csatoltunk új képeket is a hír mellé.
1332356210

CGI traileren a Darksiders második része

Rendkívül hangulatos kedvcsinálót kaptunk a Darksiders II-ből, a CGI animáció dúskál a csatajelenetekben, a rondaságokban, a hatalmas ellenfelekben és persze a vérben is. A Darksiders folytatása jóval komorabb lesz az elődjénél, a Halál már most keményebb arcnak tűnik, mint a kistesója.
1331739008

Kulisszák mögött a Darksiders 2

Szeretünk a dolgok mögé látni, imádjuk a fejlesztés folyamatával foglalkozó etűdöket. Főleg, hogy képregényrajzolók és más tehetséges művészekből verbuvált Vigil Gamesről van szó. A srácok ezúttal a környezetet és a karaktereket mutatják be nekünk.
1330779628

Jesper Kyd szerzi a Darksiders II zenéjét

Örömhírrel szolgálhatunk: a Vigil Games leszerződött a zseniális dán komponistával, Jesper Kyddel, így már biztos, hogy Halállal való vagdalkozás közben a füleink is el lesznek kényeztetve. Emellett új képek futottak be év egyik legígéretesebb hack & slashéből, a Darksiders II-ből.
1329325200

Június végén jön a Darksiders II

A THQ hivatalosan is bejelentette a Darksiders folytatásának megjelenési dátumát, a Halál kalandjait feldolgozó epizód június végén landol a boltok polcain. Az előrendelői akciók keretében különféle DLC-khez férhetünk hozzá, köztük olyanhoz is, ami plusz két óra játékidőt ígér.
1328360400

Új címekkel erősít a THQ, késik az új Metro

A cím megírása közben gondolkodtam, hogy kellene ide valami "négyes metró" vicc, de inkább letettem róla. A lényeg: a THQ közölte a negyedéves pénzügyi jelentését, amiből kiderül, hogy a kiadó számtalan új játékkal készül a következő évekre, hogy így újra régi fényében tündököljön.
1328180400

Mégis bajban van a THQ?

A THQ ugyan csak ma este teszi nyilvánossá a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, de az világosan látszik, hogy a kiadónál nem mennek jól a dolgok: a hétvégén megerősített leépítések számokban is konkretizálódtak, a vezérigazgató fizetését csökkentették, ráadásul a tőzsdéről is kitehetik a céget.
1327914000

Átszervezések, leépítések a THQ-nál

Szegény THQ eléggé kereszttűzbe került az utóbbi időben: pár hete még az a pletyka terjedt, hogy a kiadó leállította a teljes, 2013-as felhozatal fejlesztését, szellemi tulajdonait pedig piacra dobja. Szerencsére erről szó sincs, de komoly átszervezés zajlik a cégnél.
1327474802

Darksiders 2 - a Halál eljön érted

No nem úgy, ahogy azt Brad Pitt tette bárgyú tekintetével a Ha eljön Joe Black című filmben, hanem tényleg maga a Halál ragadja torkon a játékost az apokalipszis négy lovasa közül. Masszív látnivalókkal erősítettük a Darksiders 2 adatbázisát, remek képekkel és gameplay-jel teli előzetesekkel.