Darksiders II PC, PS3, WIIU, X360

Az apokalipszis négy lovasa nem adja fel a Földet, a támadás folytatódik. A Darksiders II minden korábbinál izgalmasabb és akciódúsabb, DLC-k is elérhetők hozzá.

Új stúdió állhat a Darksiders-széria mögé

Az eredeti munkát végző Vigil Games csapata számos állomáson keresztül ért el oda, hogy saját fejlesztőcéget alapítsanak a Crytek USA-tól távozott vezetőkből - nem titkolt céljuk a Darksiders újraélesztése lesz.

E3 2014: A Nordic megvette a THQ márkanevet

A Nordic Games megvásárolta a THQ márkanevet, így az osztrák kiadó ezentúl a korábban csődbe jutott vállalat nevén adja ki a játékait. Miért volt erre szükség? A THQ-t sokan ismerik, többen mint a Nordic Gamest.

Nem halt meg a Darksiders

A kaszabolós sorozat rajongói megnyugodhatnak, a Darksiders jogainak friss tulajdonosa, a Nordic Games elkötelezett a játék iránt, hamarosan bővebb információk érkeznek a folytatásról. Kiengedhetitek a levegőt.

Itt az új Humble Weekly Sale

Az új Humble Weekly Sale főszereplője a Nordic Games, ami takaros csomaggal lepi meg azokat, akik legalább egy dollárt rászánnak az akcióra. Még négy napig lehet befizetni rá.

A Darksiders fejlesztői a Ryse-on dolgoznak

Miután az év elején a Crytek felvásárolta a Darksiders-sorozatról elhíresült Vigil Games csapatát, mára kiderül, hogy a srácok a Ryse: Son of Rome munkálataiba segítenek bele. Egyelőre talonban van a Darksiders III.

Milyen lett volna a Darksiders III?

Az IGN elkapta Joe Madureirát néhány mondatra, aki elárulta a magazinnak, hogy mit tervezett a Vigil a Darksiders harmadik részére... Például négyfős kooperatív módot az apokalipszis lovasaival.

Kreatív csapattal folytatnák a Darksiderst

A Nordic Games fejese, Lars Wingefors elmondása szerint a kiadó nem ül ölbe tett kézzel a THQ-tól megszerzett címeken, hanem életképes folytatást szán - többek közt - a Darksidersnek. Lehet, hogy a Crytek USA készíti?

A Nordicé a Darksiders, a Gearboxnál a Homeworld

Kihirdették a THQ még el nem adott címeiért zajló aukció eredményeit is: két sorozat, a Homeworld és a Drawn to Life kivételével az összes megmaradt THQ-játék az osztrák Nordic Gameshez kerül.

Lezárult az aukció a THQ fennmaradó címeire

Április tizenötödikén lezárult a THQ fennmaradó frencsájzainak elárverezése - derült ki a minap nyilvánosságra került jogi dokumentumból. A csődbe jutott kiadó nagyjából 7 millió dollárt nyert az aukcióval.

Megvenné a Crytek a Darksiders-szériát

A Crytek hivatalosan is megerősítette, hogy ajánlatot tesz a Darksiders-széria megvásárlására, így ha senki nem licitál rá, ő folytathaja a sorozatot. A fejlesztőket korábban már beolvasztotta magához.