Darksiders II PC, PS3, WIIU, X360

Az apokalipszis négy lovasa nem adja fel a Földet, a támadás folytatódik. A Darksiders II minden korábbinál izgalmasabb és akciódúsabb, DLC-k is elérhetők hozzá.

Darksiders 2 - a fejlesztők a Halálról

Fejlesztői videonaplót kapott a Vigil Games sikerjátékának aktuális felvonása is, a Darksiders 2 készítői most a főszereplőről, a Halálról folytatnak rövid eszmecserét. Kiderül, miben más karakter a játék hőse, mint a Háború volt, a képességeit és fegyvereit pedig gameplay jelenetekkel szemléltetik a srácok.

A THQ mégsem törli a 2014-es terveit

Érdekes és egyben aggasztó feltételezések láttak napvilágot a hétvégén a THQ háza tájáról. Az állítások merészek és a hivatalos álláspont határozottan tagadja azt, hogy a kiadó törölte volna a 2014-es felhozatalát. Nincs ok az aggodalomra: a Saints Row: The Third határozottan jól szerepelt.

Darksiders 2 - kilenc kép a Haláltól

Az apokalipszis lovasa most leszáll közénk, hogy szépen rendet tegyen az elkanászodó földön és más dimenziókban. Magát a Halált irányíthatjuk benne, a legfrissebb képeken pedig kivillantja nekünk a foga fehérjét. A Vigil Games játékára még nyárig várnunk kell.

VGA 2011: Szépreményű Darksiders 2 előzetes

Az utóbbi évek egyik legnagyobb meglepetésének számító Darksiders is folytatást kap hamarosan, s a játék egy rövidke CG-videó keretében képviseltette magát a Spike TV rendezvényén is. Vér, dráma minden mennyiségben, az Apokalipszis lovasainak újabb meséjében.

THQ: jó volt a Space Marine, jó lesz a Saints Row

A THQ is közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, ebből kiderült többek között, hogy a Warhammer 40.000: Space Marine volt az elmúlt három hónap legkeresettebb THQ-játéka. A karácsonyi szezon legnagyobb ásza a Saints Row: The Third lesz.

Darksiders 2 - változások a folytatásban

A Game Informer kameravégre kapta a Darksiders 2 fejlesztési vezetőjét, Marvin Donaldot, aki azt részletezi, hogy miben változott maga a játék az első rész óta. A legszembetűnőbb talán a harcot ért módosítások, főleg az új fegyverek és képességek. Belenézünk a játékmenetbe is!

E3 2011: Már fut Wii U-n a Darksiders II

A Nintendo Wii U, a világ valaha látott leghülyébb nevű konzolja nemcsak a közönséget és a részvénytulajdonosok véleményét osztja meg, de az is kiderült, hogy a külsős fejlesztők játékai Xbox 360-on és PS3-on futottak a Nintendo bemutatóján. A Darksiders II azonban már tényleg működik az új konzolon.

E3 2011: Hardcore címekkel erősít a Wii U

A Nintendo Wii az alkalmi játékosok paradicsoma volt, s ahogy a 3DS-en viszonylag sok hardcore játék jelent meg a DS után, úgy a Wii U-n is számos fanatikusoknak szánt cím mutatkozik be. A Nintendo mottója az, hogy minden játékost ki kell szolgálni - nem számít, hogy ki, milyen táborba tartozik.

E3 2011: Nintendo sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Nintendo tartott utoljára sajtókonferenciát, és az biztos, hogy a Mario-fanok nem csalódtak ezúttal sem. A kiotói konzolgyártó bemutatta a Wii utódját, a rendkívül különleges kontrollert kapott Wii U-t, és láttunk új 3DS anyagokat is. Az eseményt élőben blogoltuk, hogy ne maradjon le senki.

E3 2011: A Wii 2 nyitócíme lehet a Darksiders II

Érdemes lesz kagylózni a következő másfél-két órában, a Nintendo bemutatja a Wii utódját, és várhatóan az első játékok is tiszteletüket teszi a sajtókonferencián. Az új gép már jóval erősebbnek ígérkezik, ezért nem véletlen, hogy olyan címek is bemutatkozhatnak rajta, mint a Darksiders II.