Darksiders II PC, PS3, WIIU, X360

Az apokalipszis négy lovasa nem adja fel a Földet, a támadás folytatódik. A Darksiders II minden korábbinál izgalmasabb és akciódúsabb, DLC-k is elérhetők hozzá.
1339330098

Ezek a játékok jönnek a Wii U-ra

A Shacknews jóvoltából megérkezett az első lista, ami a Nintendo Wii U-ra érkező játékokat sorakoztatja fel megjelenés szerint. Ez alapján nem kevés nyitócím érkezik a konzolhoz, amire már a nagyobb külföldi üzletek már előrendelést is vesznek fel, noha az árról és a premierről még mindig nem tudunk semmit.
1339145400

E3 2012: Az ötödik galériafrissítés

A kiállítás hivatalosan véget ért, de még mindig záporoznak az új anyagok. Most éppen egy raklapnyi képet és screenshotot töltöttünk fel a galériába, lesz a felhozatalban Batman, kinectes Dragon Ball Z, Epic Mickey, Mario, Gyűrűk Ura és az idei Pro Evolution Soccerről is láthattok ezt-azt.
1339057481

E3 2012: Darksiders 2 - jég hátán a Halál

A Vigil Games egy fagyos témájú demóval képviselteti magát az E3-on, a Halállal különféle lidérceket ölünk halomra és egy bitang főellenséggel is felvesszük a kesztyűt. A látottak teljesen meggyőzőek, a produktum kiforrott, bőven felkészült a megjelenésre. Bonthatjuk a pezsgőt?
1338930300

E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!
1338382800

Elhagyta a THQ-t Danny Bilson

Kilépett a kiadó szimpatikus megmondóembere. A hosszú éveken át EVP-ként tetszelgő úriember más irányú elfoglaltsága révén hagyta ott a THQ-t, helyét Jason Rubin veszi át, aki világszinten a termékfejlesztésért, marketingért és kiadásért felel majd a vállalatnál.
1337857200

Ütős lesz a Wii U-s Darksiders II, de titok, mennyire

Sokszor írtunk már róla, hogy a Darksiders II egyike lesz a nagy Wii U-s nyitócímeknek - legalábbis, a fejlesztők tervezi szerint. A Vigil Games szinte rajong a Nintendo új konzoljáért, főleg az új kontrollerért, ami szerintük minden korábbi szabályt felrúg, és tengernyi új lehetőséget ad.
1337238000

Új CGI-trailerrel erősít a Darksiders II

Folytatódik a Darksiders II legutóbbi trailersorozata, amiben a fejlesztők látványos CGI-jelenetek közepette próbálnak kedvet csinálni a Halál augusztusban érkező kalandjához. A THQ nagyon bízik a Vigil Games legújabb munkájában, és az anyagnak látszólag minden esélye megvan a sikerhez.
1336644051

Darksiders 2 - a Halál története elvenedik meg

Utolsó részéhez érkezett a Darksiders 2 Behind the Mask videósorozata, melyben lehull a lepel hősünk történetéről. A Halál igazi tökös legény, elvégre a név kötelez. Persze az ő élete sem volt mindig csupa móka és kacagás. Nézd meg az előzetest, hogy többet megtudj.
1336140018

E3 2012: Ott lesz a THQ is, de stand nélkül

Az utóbbi hónapokban attól hangos a játéksajtó, hogy a THQ-nak nem megy jól a szekere. Éppen ezért bár kinn lesz az idei E3-on a jövő hónapban, játékot is mutatnak be, de a kiállításon nem lesz saját standjuk. Mint ismeretes, rendkívül drága egy placcot bérelni.
1334826033

Augusztusra csúszik a Darksiders 2

A THQ bejelentette, hogy biztosan nem lát napvilágot júniusban a Darksiders 2, mivel a kiadó kénytelen volt két hónappal elhalasztani a premiert. Nem az az oka, hogy közelebb hozzák a Wii U-s változatokhoz a többit, a Vigil csupán tovább csiszolja a játék minőségét.