Darksiders II PC, PS3, WIIU, X360

Az apokalipszis négy lovasa nem adja fel a Földet, a támadás folytatódik. A Darksiders II minden korábbinál izgalmasabb és akciódúsabb, DLC-k is elérhetők hozzá.
1307176800

E3 2011: Látnivalókon a Darksiders II

A kritikusok szerették, s aki kipróbálta, egy csapásra a rajongójává vált. Sajnos azonban a pénztáraknál nem teljesített valami kiemelkedően a Darksiders, annyira azonban sikeres volt, hogy készülhessen a folytatás. Ami olyan lesz mint az első, csak sokkal állatabb.
1307007000

Darksiders II infók az új Game Informerben

Ahogy arra számítani lehetett a készítők utalásai alapján, a Game Informer következő, hétfőn megjelenő számában fogják leleplezni a Darksiders második részét. A magazin borítóján található artwork már megtekinthető, emellett az első, felületes információkat is leközölték a srácok amolyan kedvcsinálóként.
1306746000

Darksiders 2 - hamarosan indul az infódömping

Ha minden igaz, hamarosan végre a nagyközönségnek is bemutatják a Darksiders új részét, igaz, magáról a játék létezéséről már mi is régóta tudunk. Ha jól következtetünk bizonyos Twitter-üzenetekből, egyszerre kapunk egy magazinbeli előzetest és egy E3-as bemutatót is - alig győzzük kivárni!
1296734438

Frissítette megjelenési ütemtervét a THQ

A kiadó vezérigazgatója, Brian Farrell leplezte le a cég legnagyobb húzócímeinek várható megjelenési időpontját, amire szükség is volt, elvégre az amerikai befektetők nem voltak elragadtatva az utolsó bevételi eredményektől. A THQ-nak szüksége van arra, hogy leporolja a Saints Row 3-at és a Warhammer-jogokat.
1289311234

Másik főhőst kap a Darksiders 2

Nem War lesz a Darksiders folytatásának főhőse, noha az eredeti játék befejezése arra engedett következtetni, hogy újra a barátságtalanul hatalmas pallost cipelő lovast terelgethetjük majd. A THQ szerint erről szó sincs, mindenesetre a Darksiders 2 így is nagyon jó lesz, mondják.
1265544660

Darksiders 2, Red Faction 4, Saints Row 3 premier

Az Electronic Arts után az új THQ játékokról is lehullt a lepel, ezek az infók viszont már hivatalosak. Készül a Darksiders 2, a Homefront, a Red Faction 4 és a Saints Row 3!