iPad

Az Apple legújabb termékével, az iPaddel kapcsolatos hírek és cikkek gyűjtőhelye.
1364916070

Mi történt április elsején?

A húsvét alaposan rányomta a bélyegét a bolondok napjára, ettől függetlenül a Gamekapocs szokásához híven kisebb csokorban nyújtja most át nektek a legviccesebb kamuhíreket. Nektek mi volt a kedvencetek?
1361710800

Többet költünk mobiljátékra, mint kézikonzolosra

Az elmúlt pénzügyi negyedévben nagyobb forgalmat generáltak az iOS-re és Androidra szánt játékok, mint a dedikált kézikonzolos címek. Egyedül a decemberi hónap volt erősebb a 3DS és a Vita számára.
1355655600

Ezek voltak 2012 legnépszerűbb iOS-alkalmazásai

Az Apple az iPhone-ra és az iPadre levetítve is közzétette az év legnépszerűbb ingyenes és fizetős alkalmazásainak listáját, amik között nem meglepő módon rengeteg a játék is.
1353582000

Mindenki Wii U-t akar karácsonyra

A dedikált konzolok között a Nintendo Wii U a leggyakoribb karácsonyi kívánság a Nielsen amerikai felmérése szerint, egyébként az iPad a legnépszerűbb mind a gyerekek, mind az idősebbek körében. Az Apple-termékek egyébként szokás szerint uralják a listát.
1351080511

HWSW: Bejelentették az iPad minit

Lefölözné a kisebb méretű tabletek piacát is az Apple, árháború helyett a prémium szegmenset célozta meg az almás cég. Frissült a nagy iPad is, és végre elérhető a 13-as MacBook Pro retinás változata, igaz, aranyáron. Nagytestvérünk, a HWSW részletesen beszámol az új Apple-bejelentésekről.
1341482400

HWSW: Kicsinyített iPad jön ősszel

A halk pletykákból már szinte határozott állítás lett: az Apple ázsiai beszállítói szeptemberre egy kisebb kijelzős iPad tömeggyártására készül. A Kindle Fire, a Galaxy Tab és a Nexus 7 piacára belép az Apple, írja nagytestvérünk, a HWSW. Az almás cég hallgat természetesen.
1334650528

Közösen építene konzolt az Apple és a Valve?

Vad pletyka látott napvilágot, indítsuk vele a napot: a hírek szerint az Apple és a Valve fejesei a múlt héten nagyszabású találkozón vettek részt, azonban nem egyszerű gyárlátogatásról volt szó, állítólag a két cég közös erővel szeretne betörni a játékkonzolok piacára.
1331196538

HWSW: Hozta az elvárt szintet az új iPad

Tegnap a szokásos koreográfia szerint, óriási online médiaérdeklődés mellett bemutatta következő generációs táblagépét az Apple. Az új iPad a kijelző tekintetében új etalont állít fel, a gyártó közben most először poszt-PC-s forradalomról beszél. A HWSW beszámolója következik a premierről.
1317884267

HWSW: Elhunyt Steve Jobs

Alig egy nappal az Apple idei iPhone bemutatója után újabb, ezúttal szomorú hír érkezett Cupertinóból. Az Apple rövid közleményben tudatta a világgal, hogy egykori vezetője elhunyt. Három évtizedes karrierje során Jobs igazi forradalmat csinált, írja nagytestvérünk, a HWSW.
1317308400

HWSW: Magyarországon is árul zenét az Apple

Tegnap reggel már pletykák lengték be a webet, miszerint az Apple kiterjeszti az iTunes zeneáruházat 12 újabb országra. Este 11 órakor hivatalossá vált, hogy az Európai Unió minden országában elérhető az iTunes zenebolt, írja a HWSW. Filmek még nincsenek, Janicsák Veca van.