DiRT 3 PC, PS3, X360

Folytatódik a Codemasters egyik legsikeresebb sorozata. A DIRT 3 az elődöknél gyorsabb, izgalmasabb, és minden tekintetben jobb lesz.
Típus: Autóverseny, Rally

DiRT 4-et teasel a Codemasters

Valószínűleg készül a DiRT-sorozat (számozott) negyedik része, a széria hivatalos Twitter-oldala legalábbis elég átlátszóan célozgatott rá. Konkrétumok még nincsenek, de talán már nem kell sokat várni bejelentésre.

Nem szűnik meg a Games for Windows Live

Úgy tűnik, a Microsoft mégsem szeretne megszabadulni a sokak által gyűlölt Games for Windows Live-tól. Elvileg ebben a hónapban került volna lezárásra a szolgáltatás, de a cégóriás az utolsó pillanatban másképp dönthetett.

Humble Weekly Sale - főszerepben a Codemasters

Elrajtolt a legújabb Humble Weekly Sale, amiben a főszerepet a Codemasters-játékai kapták. Egy dollárért Operation Flashpoint és Overlord jár többek között, hat dollárnál pedig DiRT-játékok is bekerülnek a kalapba.

Ralisabb lesz az új DiRT

A Codemasters ugyan még nem jelentette be a következő DiRT-öt hivatalosan, de jó esély van rá, hogy nemsokára megteszi - legalábbis az utóbbi időben elég sokat célozgatnak rá a britek.

Több ralijátékon is dolgozik a Codemasters?

A Codemasters ugyan még nem jelentett be új ralijátékot hivatalosan, a brit fejlesztőcég a hivatalos Twitter-oldalán már elárulta a rajongók kérdésére, hogy több ilyen anyag is készül nála.

Kiknek tartozik a THQ?

Most, hogy sikerült túladni a THQ játékain, jöhetnek a követelések: hitelezőknek, kiadóknak, fejlesztőcsapatoknak és volt munkatársaknak is tartozik a becsődölt vállalat többek között.

DiRT 4-bejelentés közeleg?

A DiRT-játékok vezető tervezője, Paul Coleman vicces kedvében volt, és két fényképet tett közzé a Twitter-csatornáján, amiken valódi raliautókat láthatunk. Az önfényezés mellett még az is elképzelhető, hogy a DiRT folytatásának nagy leleplezésére készülnek a Codemastersnél.

Márciusban jön a DiRT 3: Complete Edition

Egy hónap múlva érkezik a DiRT 3 bővített változata, amiben nemcsak az alapjátékot fogjuk megtalálni, de az összes eddig megjelent DLC-t is. A Complete Edition ráadásul nyomott áron érkezik, így aki eddig várt a vásárlással, márciusban vesse rá magát a gyűjteményre - megéri!

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

A Gamekapocs legolvasottabb hírei 2011-ben

A cikkeket letudtuk, jöjjenek a hírek. A Gamekapocs szezonzáró összegzésének következő felvonásában azt nézzük meg, az idei hírek közül melyeket olvastátok el a legtöbben, melyekre kattintottak a legtöbben. A tízes toplistáért kattintsatok tovább, érdekes lesz!