DiRT 3 PC, PS3, X360

Folytatódik a Codemasters egyik legsikeresebb sorozata. A DIRT 3 az elődöknél gyorsabb, izgalmasabb, és minden tekintetben jobb lesz.

Megvan a DiRT 3 megjelenési dátuma

Bár sokan már a GRiD következő részét várják, a Codemasters úgy döntött, hogy bepróbálkozik egy újabb DiRT-tel előtte. A ralis cím több autót, eseményt és helyszínt vonultat fel, mint korábban a teljes karrier során, valamint számos off-road kihívást is teljesítenünk kell három kontinensen.

DiRT 3 - traileren a Gymkhana játékmód

A most látható videó a már korábban bemutatott pályán készült, de valami hihetetlen látványosan van tálalva. Ez egy visszajátszás valójában, ahol ugyanazok a beállítások köszönnek vissza, mint a Ken Block videókban. A jövőre érkező Codies-játék szerves részét képviseli a "mutatványos" játékmód.

Colin McRae: DIRT 3 - előzetesen a Gymkhana

Rövid gameplay videó érkezett a Colin McRae: DIRT 3-ról, amelynek Ken Block nem csak az egyik reklámarca lesz, de az amerikai úriember szaktudásából és látványos mutatványaiból is jut majd bőven - lesz például egy Gymkhana mód, ahol az ő autós balettmozdulatait kell utánoznunk.

Mozgásban a Colin McRae: DIRT 3

A Codemasters a jövőben kétévente fogja ontani magából a DIRT-folytatásokat, ennek fényében pedig már a harmadik részre sem kell sokat várnunk. A jövő tavasszal megjelenő játékról érkezett most egy új trailer, ebben a fejlesztők a rally-ról beszélnek, miközben az új epizódot is szemügyre vehetjük.

2012-ben jön a Race Driver: Grid 2

A Codemasters vezérigazgatója, Rod Cousens fedte fel nagy vonalakban a kiadó következő éveire vonatkozó menetrendjét: úgy néz ki, az angolok alaposan rágyúrnak a folytatásokra, egyik sikercímüket sem szeretnék sokáig pihentetni - 2012-ben például máris jön a nemrégen bejelentett Grid 2!

DiRT 3 - az F1 2010 időjárás-rendszerét használja

A Codemasters nem véletlenül ölt bele temérdek munkaórát az idei Forma 1-es évadot feldolgozó játékába, különös tekintettel a részletes időjárás-szimulálásra. A dinamikus rendszer 30 négyzetcentiméterenként képes változtatni az eső mennyiségét a pályákon, s jövőre a DiRT 3 fícsőrlistáját is gazdagítani fogja.

DiRT 3 - Ken Block ismét megmutatja

A Codies új rallys gyöngyszemének nagy újdonsága lesz, az ún. Gymkhana Mode, amelyben különféle vezetői kunsztokat mutathatunk be a közönség számára elszeparált pályarészeken. Nem, ez nem a drift, de jó úton járunk, voltaképpen egy benzingőzzel átitatott balett.

DiRT 3 - kétszer nagyobb, mint a DiRT 2

A Codemasters új rallyjátékában több, mint 100 útszakasz lesz elérhető, de ezen felül még számos extra elem gondoskodik arról, hogy minden idők egyik legnagyobb autóverseny címét hozzák el a britek jövőre. Az Xbox World Magazine-nak elsőként sikerült betekintést nyernie a DiRT 3-ba.

Megérkezett az első DiRT 3 trailer

Tegnap kaptunk egy képet a DiRT-széria harmadik részéből, most pedig - ahogy azt a készítők ígérték - megérkezett az a trailer, amiből az ki lett ollózva.

DiRT 3 - befutott a legelső kép

Nem titok már, hogy a Codemasters javában munkálkodik a DiRT 3-on, a hétvégén be is fut az első trailer. Ennek apropóján már egy screenshottal is szolgálhatunk.