DiRT 3 PC, PS3, X360

Folytatódik a Codemasters egyik legsikeresebb sorozata. A DIRT 3 az elődöknél gyorsabb, izgalmasabb, és minden tekintetben jobb lesz.
Típus: Autóverseny, Rally

Elloptak hárommillió DiRT 3 steames letöltőkódot

Valószínűleg ilyet sem hallottunk még, de ha teljes egészében igaz a hír, akkor a Codemasters jól megjárta, ha csak nem tesznek valamit gyorsan az ügy érdekében. Az egyik akcióhoz készített steames letöltőkódokat tartalmazó adatbázist ugyanist meglovasították a hackerek, s most közkézen forog.

Több angol együttműködést vár a Codemasters

Sajnos manapság a brit székhelyű stúdiók már közel sem bírnak akkora erővel, mint régen: az amerikai játékipar virágzik, Kanadában pedig hatalmas adókedvezményekkel csábítják az ilyen tevékenységeket folytató cégeket. Az angoloknak tehát össze kell fogniuk a világ ellen.

Új versenyjátékon dolgozik a Codemasters

Nem az F1 2011, nem a DiRT 4, de még nem is a GRiD 2-ről van szó. Akkor miről? Nagy a titkolózás a brit kiadónál. Csupán annyi bizonyos, hogy egy álláshirdetés szerint a Codies vadonatúj autóverseny címen dolgozik, s ehhez keresnek rátermett programozókat. Érdekes.

Codemasters: határon vannak a konzolok

A Codemasters két stúdiója egyszerre nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy szerintük kezdik elérni a jelenlegi konzolok technológiai határait. Persze azért próbálkoznak tovább és tovább tolni azt, ami technikailag lehetséges, de a dolog egyre nehezebb lesz. És még közel sincs az új generáció.

DiRT 3 - bemutatkozik Monte Carlo

A DiRT harmadik részének legújabb DLC-je a jövő héten válik letölthetővé, a csomag főszereplője a Monte Carlo-i pálya lesz. A Veni Vidi Vici Automotive az elsők között vehette szemügyre az új kiegészítőt, és nem is átallott róla közel negyedórányi felvételt készíteni. Csekkoljátok!

Betörtek a Codemastershez is

A brit kiadó tegnap ismerte el, hogy a múlt héten támadás érte a weboldalait, amiket utána azonnal leállított. A hackerek személyes adatokat loptak el elsősorban, de hozzáfértek a DiRT 3-hoz mellékelt VIP kódokhoz is, amelyekkel a cég a használt játékok piaca ellen próbált küzdeni.

E3 2011: Nintendo sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Nintendo tartott utoljára sajtókonferenciát, és az biztos, hogy a Mario-fanok nem csalódtak ezúttal sem. A kiotói konzolgyártó bemutatta a Wii utódját, a rendkívül különleges kontrollert kapott Wii U-t, és láttunk új 3DS anyagokat is. Az eseményt élőben blogoltuk, hogy ne maradjon le senki.

DiRT 3 - felfedték a DLC verdáit

Bár továbbra sem vagyunk kibékülve azzal, hogy egy Ford Mustang GT-t ralikocsinak maszkíroznak a Codemastersnél, egy BMW M3-ról már nem is beszélve, végül két sör után beláttuk, elnézőek leszünk, és feláldozzunk magunkat az arcade-izmus oltárán. Íme a DLC-ben elérhető autók listája!

DiRT 3 teszt

A Codemasters évek óta kisajátítja magának a ralijátékok piacát, az óramű pontossággal, kétévente jelentkező DiRT részekkel, melyben sajátos felfogásba kerül a sportág. A harmadik epizód egyesíti mindazt, ami az elődöket naggyá tette, kiegészítve a Gymkhana játékmóddal és a partijátékokra emlékeztető multival.

Még nem lehet multizni a PS3-as DiRT 3-mal

A DiRT harmadik részével is csak úgy lehet multizni, ha a játékhoz mellékelt kódot aktiváljuk a PlayStation Store-on keresztül, azonban az online áruház még mindig nem működik, ráadásul a Codemasters szerint technikailag nem megoldható, hogy a Mortal Kombathoz hasonló akciót hajtsanak végre.