DiRT 3 PC, PS3, X360

Folytatódik a Codemasters egyik legsikeresebb sorozata. A DIRT 3 az elődöknél gyorsabb, izgalmasabb, és minden tekintetben jobb lesz.
1306418400

Még nem lehet multizni a PS3-as DiRT 3-mal

A DiRT harmadik részével is csak úgy lehet multizni, ha a játékhoz mellékelt kódot aktiváljuk a PlayStation Store-on keresztül, azonban az online áruház még mindig nem működik, ráadásul a Codemasters szerint technikailag nem megoldható, hogy a Mortal Kombathoz hasonló akciót hajtsanak végre.
1306249214

DiRT 3 - megjelenésnapi trailer

Némileg szemet hunyóbb rali-fanatikusok már biztosan meglátogatták kedvenc szoftverszatócsukat, hogy beruházzanak a saját DiRT 3 példányukba. A Codemasters fellőtte a játék utolsó trailerét, mely arra hívja fel a figyelmet, hogy a verseny soha nem áll meg. Míg elő nem jönnek a hibák, ugye?
1306166400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, a jó kedvünket még az sem csorbítja, hogy elkezdődött a vizsgaidőszak, és az időjárás is ótvar - más kérdés, hogy egyébként sincs miért örülni: a DiRT 3-on kívül szinte semmi értékelhető anyag nem fog boltokba kerülni az elkövetkezendő hét nap folyamán.
1304246086

Újabb DiRT 3 kedvcsináló érkezett

Mindössze 23 nap van hátra a DiRT 3 boltokba kerüléséig, még néhány előzetes videó még várható, aztán már elég a fejtágításból. A legújabb darab ezúttal az ütős soundtrackre hívja fel a figyelmet, mely vélhetőleg ismét a megszokott rágógumi-rockmuzsikákra épül. Egy ilyen címhez más nem is kell.
1302447558

Távirányítós autó a DiRT 3 gyűjtői változatában

Újabban a kiadók nem érik be egyszerű gyűjtői változattal, összeraknak inkább egy fanatikusoknak szánt csomagot is, amelyek közös jellemzője, hogy nem csak baromi drágák, de általában valami extravagáns kütyüt is adnak hozzájuk, hogy a derék gamernek legyen mire elköltenie a pénzét.
1301562042

DiRT 3 - terítéken a B-csoport aszfaltszaggatói

A Codemasterst nem érheti vád, hogy szűkölködik a legújabb ralis játékának előzetes anyagaiban, a legújabb trailerben mindjárt a Group B néhány kisebb teljesítményű, de ettől még harapós jószágaira vehetünk egy pillantást. Mindez realisztikus, vagy nevetséges? Döntsétek el Ti!
1300959053

DiRT 3 - világbajnoki sprintelés Kenyában

A 2009-es IRC világbajnok, Kris Meeke is közreműködik a DiRT 3 promótálásában - futott is egy gyors szakaszt a játék kenyai helyszínén. A Codies munkatársai nem hagyták otthon kamerájukat, így megcsodálhatjuk, hogyan teljesít egy profi versenyző a játékban. Biztos akad köztetek olyan, aki lenyomná.
1297872469

DiRT 3 - immár Colin McRae nélkül

Az tulajdonképpen nem újdonság, hogy a DiRT 3 borítóján már nem szerepel Colin McRae neve, arra viszont egészen máig nem kaptunk választ, hogy miért éppen most döntöttek úgy a készítők, hogy a 2007-ben elhunyt raliversenyző nevét leveszik a játék címe mellől.
1297495801

DiRT 3 fejlesztői napló a realizmusról

Kicsit képlékeny fogalom pont a realizmust emlegetnie a Codemasters munkatársainak, elvégre legújabb ralis játékuk erőteljesen az arcade kategóriába sorolható be. Mindazon életszerű funkciók, melyek megtalálhatóak a játékban, kétségkívül a célközönség szélesebb rétegének fognak be jönni.
1296986455

DiRT 3 - gameplay felvételek

A Codemasters vendégül látta a minap a sajtó munkatársait, ahol a játék jelenlegi verzióját is ki lehetett próbálni. Persze a kollégák nem mentek haza üres kézzel, számos játékmeneti pillanatot tartalmazó videókkal gazdagodtak. Erről mi sem maradhatunk le, nagyjából így fog kinézni a DiRT 3.