A Take-Two megjelenési tervei 2011-2012-re

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 18.
  • Megjelenés
Link másolása
A Take-Two frissítette a 2011-2012-ben esedékes játékainak megjelenési listáját - ezt olvasva néhány igen kirívó hiányosságról számolhatunk be. Sajnos a Max Payne 3 a jelek szerint még mindig nem áll készen arra, hogy az elkövetkezendő két évben a boltok polcain lássuk. Ez bizony aggodalomra ad okot.

A Rockstar Games játéka már a bejelentés pillanatától fogva magára vonta a rosszallásukat kifejező rajongók kereszttüzét. Nem elég, hogy alaposan megreformálták a sorozat védjegyeként szolgáló noir hangulatot, de helyette egyfajta John Mclane-es, lecsúszott rendőr-féle átalakuláson ment át Max.

A Take-Two úgy nyilatkozott, hogy keményen dolgoznak Max legújabb kalandján, s az elkövetkezendő hónapokban több információt is közölnek róla. Legutóbb, 2010 júniusára csúszott a megjelenés, s ez változott nemrégiben 2011 áprilisára. Azonban ez az időpont sem mérvadó, mivel a kiadó most nyilvánosságra hozott, két évre előre kalkuláló kalendáriumában nem is szerepel a Max Payne 3, ez pedig azt jelenti, hogy egy alapos újragondoláson megy a játék, így csak 2012 után landol a boltok polcain. Persze a kiadó bármikor módosíthatja a dátumot a későbbiekben.

Nem maradunk sikervárományos címek nélkül 2011-2012-ben sem, lássuk miért is érdemes feltörni a malacperselyt:

  • L.A. Noire (Xbox 360, PS3) - 2011. tavasz
  • Top Spin 4 (Xbox 360, PS3) - 2011. negyedik negyedév
  • Major League Baseball 2k11 (Xbox 360, PS3, Wii, PS2, PSP, PC) - 2011. negyedik negyedév
  • Duke Nukem Forever (Xbox 360, PS3, PC) - 2011.
  • Spec Ops: The Line (Xbox 360, PS3, PC) - 2012-es pénzügyi év
  • XCom (Xbox 360, PC) - 2012-es pénzügyi év
  • Bioshock: Infinite (Xbox 360, PS3, PC) - 2012
17.
17.
Örülök, hogy a take-two továbbra is kitart a pc mellett és csak két cím nem jön (remélhetőleg egyenlőre :) a hétből. Viszont ebből három tuti vétel, a spec.ops-ot még nem tudom... :/

A Max Payne szerintem olyan meglepetéses megjelenés lesz és bár látszólag semmi köze az eredeti címhez: egyenlőre csak lehúzásnak tűnik. De remélem, hogy nem erről van szó és rebootolják a játékot és mégis inkább olyanra szabják, mint az első kettőt! (Bár magam ellen szólok, hisz azokat nem szerettem (túl voltak hype-olva :) de az ilyen adjuk el a játékot egy menő címmel megoldásokat még jobban utálom :)
Amúgy amit eddig mutattak abból nekem inkább ilyen kane an lyncs-nek tűnik és az nem jó :( Bár ha dzsonmeklénes lenne az jó lenne, de legyen már akkor dájhárd a címe és akkor tuti megveszem! :)
16.
16.
adamsfamily
Ez a take-two egyre szarabb kiadó lesz.Hirdetik állandóan minden rendezvényen a játékaikat,de mire kiadják őket addigra mindenki nagy ívben leszarja.
15.
15.
bledzer
hát nagy a gyanúm, hogy ha valaha meg is jelenik a Max Payne 3 én akkor sem fogok játszani vele, nem akarom elrontani az 1-es és 2-es utóízét.
14.
14.
Mathia$
lol a max payne már többet késik mint a GT5.
LA Noire, Duke, Spec Ops, Xcom, Bioshock ezek mind érdekelnek.
12.
12.
ATi0021
10. - Ok legyen, készítik a GTA 5-öt. De az hol van leírva, hogy csak Liberty City lehet. Ott van még Vice City és San Andreas is. De akár London, Párizs, Tokió stb.

És az is tény, hogy nem feledkeztek mert a Rockstarnál Vice Cityről sem. A GTA4ben számos helyen előjött.
11.
11.
vincze1211
#5: Állítólag, egyes emberek szerint a GTA V Vice City-ben fog játszódni.Szal ha minden igaz, meglesz az örömöd.Csak az az 5. GTA lesz nem pedig a 4-nek egy átdolgozása.
10.
10.
falselight
#5: szerintem épp a gta 5-öt hegesztik, épp ezért én a helyedben lemondanék egy új vc-ről.:)
9.
9.
ATi0021
8. Miért? Akkor szerinted hogyan lesz a címe?
8.
8.
NECROSMOKE
#5: Arról ne is álmod,olyan nem lesz és főleg nem igy a címe ahogy te írtad!
7.
7.
Vincenzo
L.A. Noire nemsokára megjelenik, úgyhogy jöhetne már a médiaáradat belőle mert nagyon kíváncsi vagyok rá. :P
6.
6.
szogyenyi
nem is baj, had csússzon. Van egy olyan érzésem, hogy ha idén kiadták volna, bukás lett volna.
5.
5.
ATi0021
Úgy vélem ez a lista nem teljes, biztos lesznek még más jelenleg titokban készülő címek is. Elsőként egy Grand Theft Auto IV: Vice Citynek örülnék nagyon. :)
4.
4.
Mortis
Valami van a játékkal, az egyértelmű. Vagy eszükbe jutott valami, amit muszáj beleépíteniük vagy észbe kaptak és az lesz ezzel a címmel is, mint a legutóbbi Splinter Cel-lel. Teljesen más, mint amit eddig mutattak.
3.
3.
XDannyL
Hát én nagyon félek, hogy ez a Max Payne 3 nagy égés lesz az előző részekhez képest :S
2.
2.
Playstation3_GameR
Ebből első blikkre az L.A. Noire az ami érdekel.
1.
1.
NECROSMOKE
Szerintem is még ejleszenek rajta,mert a végén még valami hibás darabot adnak ki.Addig van miből csemegéznünk.A Biora kivi leszek de nagyon.Az első részétől kezdve fen lettem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...