Assassin's Creed: Brotherhood PC, PS3, X360

Ezio visszatér, s saját testvériségével a templomosok központjában, Rómában akar lecsapni az ellenségre. A sorozat történetében először most kapunk többjátékos módot is.
1321295569

Assassin's Creed - ez történt eddig

Holnap érkezik az Assassin's Creed: Revelations, ennek apropóján a Ubisoft kiadott egy új előzetest, amiben a sorozat eddigi történéseit foglalja össze. El is kél a segítség, Desmond Miles élete nem éppen egyszerű, egyik fordulat követi a másikat, mi pedig csak ámulunk ás bámulunk.
1320827400

Jövőre is lesz Assassin's Creed

Megérkezett a Ubisoft pénzügyi helyzetjelentése, amiből az is kiderül többek között, hogy jövőre folytatódik az Assassin's Creed, méghozzá egy teljes értékű epizóddal, amiben már valószínűleg új szereplőt is köszönthetünk. Az üzleti év első fele egyébként nem sikerült kifejezetten jól.
1320415200

Kétséges az Assassin's Creed film elkészülte

Korábban általában az volt a probléma, hogy amikor egy játékot filmre próbáltak ültetni, hogy a játékot készítő ritkán kapott lehetőséget arra, hogy kontrollálja a végeredményt, s legyen beleszólása a filmbe. Ezért lett a legtöbb ilyen film rossz. A Ubisoft esetében pont fordított a helyzet.
1319216411

Hivatalos: Ezio Auditore a Soul Calibur V-ben

Megerősítették, amire már a héten pletykaszinten felhívtuk a figyelmet: az Assassin's Creed orgyilkosa, Ezio Auditore tényleg benne lesz a Namco gondozásában készülő Soul Calibur V-ben. Egy trailerrel is tudjuk bizonyítani a felvetést, s ha már itt járunk, pár képünk is van a verekedős játékból.
1319187600

A Sony készítheti el az Assassin's Creed filmet

Filmes berkekben azt pletykálják, a Ubisoft komolyan gondolja, hogy újabb sikerprodukciója alapján készíttet majd mozifilmet, úgy tudni, a Sony Pictures lehet a végső befutó az Assassin's Creed megfilmesítési jogainak elnyerésére irányuló versenyben. Még ez sem biztos persze.
1319047200

Folytatásokon érdemes új ötleteket kipróbálni

Legalábbis Jade Raymond, a Ubisoft Toronto vezetője úgy gondolja, hogy a friss ötleteket, a kísérletezést legjobban a folytatásokban lehet elsütni, mert ezek biztos alapot adnak, így még ha be is fuccsolnak, a játék többi része még mindig eladhatja az anyagot a rajongóknak.
1318946438

Ezio is játszható lesz a Soul Calibur V-ben?

Erősen kétséges pletyka ütötte fel a fejét a minap. Feltűnt ugyanis egy képlopat, mely állítólag egy Namco nevével fémjelzett rendezvényről származik, és azért is érdekes, mert a Soul Calibur V játszható karakterei között nem más szerepel, mint Ezio Auditore, az Assassin's Creed itáliai orgyilkosa.
1317659400

Desmond története 2012-ben fejeződik be

Jövőre sem ússzuk meg Assassin's Creed nélkül - na, nem mintha annyira meg akarnánk egyébként. A fejlesztők szerint habár Ezio és Altair története lezárul, Desmond sztorija a 2012-es világvégéhez kötődik, így egyértelmű módon a játéknak is akkor kell megjelennie.
1312018642

A Ubisoft szerint sikeres volt a másolásvédelme

Bár a játékosok egytől-egyig rühellték a Ubisoft állandó internetkapcsolatot követelő másolásvédelmét, és a kiadó is eltávolította utólag több játékából a rendszert, a minap a PC Gamernek adott interjúban a szóvivőjük mégis sikeresnek értékelte a kezdeményezést, mert az visszaszorította a kalózokat.
1311663600

Új Assassin’s Creed kisfilm készül

A Ubisoft láthatóan érzi, hogy a Revelations nagy dobás lesz, és igyekszik minél jobban rájátszani a háttértörténetre. Éppen ezért jelentették be, hogy Embers alcímmel új kisfilm készül, aminek segítségével a rajongók még jobban belemerülhetnek a játék univerzumába.