Metro: Last Light

Az ukrán fejlesztők játékában ismét a nukleáris világégés után kalandozhatunk a moszkvai metróalagutakban, immáron 3D-ben is.
Típus: FPS, Poszt-apokaliptikus

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Gyakorlatilag bármit írhatnék ide, mert úgyis mindenki tudja, hogy holnap megjelenik a Grand Theft Auto V. De azért mégis megemlítem, hogy holnap érkezik a Grand Theft Auto V. Sőt ha minden igaz, a Grand Theft Auto V is.

Metro: Last Light - jövő héten jön az új DLC

A Deep Silver és a 4A Games bejelentette, hogy jövő héten válik letölthetővé a Metro: Last Light harmadik DLC-je. A Developer Pack legfontosabb érdekessége az új egyjátékos küldetés lesz.

Megjelent a Metro: Last Light új DLC-je

Befutott a Metro: Last Light második DLC-je is, ha minden igaz, mindegyik platformon letölthető már a kiegészítő. Ha csak belelesnél, akkor is tudunk segíteni: 25 perces gameplay videónk van róla.

Metro: Last Light - a jövő héten jön a Tower Pack

Érkezik a Metro: Last Light második DLC-je, melyben egy virtuális harci szimulátorba csöppenünk. Egy tornyot kell megtisztítanunk a hordákban érkező ellenségtől, amely valódi kihívással kecseget.

GC 2013: Folytatódhat a Metro-sorozat

A Deep Silver egyelőre nem jelentette be a Metro-sorozat folytatását, de azt leszögezte, hogy mindenképpen számol a címmel és persze a Metro-játékokat fejlesztő a 4A Games munkájával is.

Metro: Last Light - Faction Pack villámteszt

A moszkvai metróalagutak kellően szövevényesek ahhoz, hogy újabb történetek színhelyéül szolgáljanak. A Faction Pack három ismeretlen küldetést tartalmaz, mellé új fegyvereket is, amiért megérte elővenni a Last Lightot.

Traileren a Metro: Last Light - Faction Pack

Már a boltokban van a Metro: Last Light legújabb DLC-je, amely egy sor új küldetéssel vértezi fel a játékot, sőt mi több, visszatérünk a Metro 2033 néhány emlékezetes helyszínére is. Most egy előzetest kaptunk a csomagról.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egy kezemen meg tudom számolni, hány érdekes cím jön a héten, igaz, július közepe van, a pangás nem annyira meglepő. A Ubisoft meg az EA is strandol, reméljük, nem hagyták otthon a naptejet.

Metro: Last Light - a jövő héten jön a Faction Pack

A 4A Games bejelentette, hogy a jövő hét folyamán startol el a Metro: Last Light első nagyobb DLC-je, amely három új single player küldetéssel bővíti a felhozatalt. Természetesen a földalatti frakciókkal a célkeresztben.

Metro: Last Light - itt a Mobius trailer

A 4A Games vezető művésze, Alexander Bereznyak önszorgalomból rakott össze egy hangulatos trailert a május végén megjelent Metro: Last Lightról. Mindenképpen érdemes megnézni, ha érdekel az univerzum.