Metro: Last Light

Az ukrán fejlesztők játékában ismét a nukleáris világégés után kalandozhatunk a moszkvai metróalagutakban, immáron 3D-ben is.
Típus: FPS, Poszt-apokaliptikus

Metro: Last Light - az első túlélési segédlet

Új videósorozatot indított a Deep Silver, amely hasznos tanácsokkal halmozza el a moszkvai metróalagutakban rekedt játékosokat. Az életben maradás nem könnyű feladat, pláne, ha nukleáris tél tombol a fejünk felett.

Tíz perc játékmenet a Metro: Last Lighttal

A GameSpot munkatársai elvitték egy körre a Metro: Last Lightot. A legújabb, színtiszta gameplay jeleneteket tartalmazó felvételt a klausztrofóbiában szenvedők is megnézhetik, elvégre a felszínre látogatunk el.

Friss trailert kapott a Metro: Last Light

Furcsa, hogy az új Metro: Last Light-trailer elején már a Deep Silver logója figyel, és nem a THQ-é, de mi magunk ne is bánkódjunk ezen: a lényeg, hogy a játék biztonságban van. Életképek következnek az alagutakból.

Megvan a Metro: Last Light végleges dátuma

A THQ csődje körüli hercehurcában a játékosok húzták a legrövidebbet. A Metro: Last Light megjelenése már a nyakunkon volt, ám a kiadócserének hála mindeddig bizonytalanságban hajtottuk álomra a fejünket.

THQ-hagyaték: akikért nem kell aggódnunk

Az elmúlt pár napban nagy visszhangot váltott ki a THQ játékainak és csapatainak kiárusítása. Szerencsére jó néhány érintett fejlesztő bizakodva tekint előre. Nincs veszélyben a Metro, a Homefront 2 és a Company of Heroes 2 sem.

Megvannak a THQ vevői

Hivatalosan is bejelentették, hogy a THQ stúdióit és játékait melyik kiadók vették át. A korábbi pletykák igazak voltak, átment a South Park is, de a Crytek és a Take-Two is beszállt a buliba. A Vigil hoppon maradt.

A Segáé a Relic Entertainment?

Tegnap este vette kezdetét a megboldogult THQ játékainak és egyéb ingóságainak elárverezése. Jelenleg egyetlen megerősített adásvételről sincs információnk, csupán a kiszivárgott szóbeszédekre hivatkozhatunk.

Metro: Last Light - már nem lehet előrendelni

A GameStop letölthető játékokra szakosodott áruházában már nem lehet előrendelni a Metro: Last Lightot, a kereskedő a THQ jövőjével kapcsolatos bizonytalanságokra hivatkozva állította le az előjegyeztetési lehetőséget.

Metro: Last Light - szép lányok, ne sírjatok!

A 4A Games négy képet osztott meg a hívőivel, melyek a Metro: Last Light egyik fülledt és barátságos helyszínét mutatják be. A földalatti mulatóban gömbölyded lányok várják az érdeklődőket.

Itt a THQ vége

A bíróság a THQ akarata ellen döntött, nem lehet gyorsan lezavarni az aukciót, ami azt jelenti, hogy elúszott az utolsó esély arra, hogy a kiadót egyben tartsák egy új tulajdonos alatt. A nagy címeket elárverezik, a stúdiókat eladják. R.I.P. THQ.