Metro: Last Light

Az ukrán fejlesztők játékában ismét a nukleáris világégés után kalandozhatunk a moszkvai metróalagutakban, immáron 3D-ben is.
Típus: FPS, Poszt-apokaliptikus

Jól megy a Metro: Last Lightnak

Úgy fest, a Metro: Last Light nemcsak a kritikusok körében talált kiváló fogadtatásra, a játékosok is megvették, ráadásul nem is kevesen: az új rész már az első héten köröket vert elődje teljesítményére.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a Cenega válaszol!

Bioshock, Batman, Mortal Kombat, Remember Me, GTA V, Metro, XCOM, Lost Planet, Resident Evil. Csak néhány játék, amit a Cenega ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

A briteknél jól fogyott a Resident Evil: Revelations

Sok britet érdekelt a 3DS-en már bemutatkozott Resident Evil: Revelations HD-kiadása, a játék a helyi játékeladási toplista élén zárta a múlt hetet, miközben a Metro: Last Light visszacsúszott a harmadik helyre.

Metro: Last Light teszt

Vajon önmagunk ellenségei vagyunk? A kezdetektől fogva sorsunk elrendeltetett, az egykori dicső civilizációnk pár nap alatt romba dőlt, s a föld alá kényszerültünk. Kérdőn tekintünk az ég felé, a remény halvány szikrája nélkül.

Metro: Last Light - elérhető a Season Pass

A Deep Silver elérhetővé tette a Metro: Last Light Season Passét, ha megveszed, egyebek mellett több egyjátékos DLC is a tiéd lehet a nyár folyamán. Tizenöt dolcsit kérnek érte.

Már a Metro: Last Light vezeti a brit toplistát

Ahogy arra számítani lehetett, megtört a Dead Island: Riptide hegemóniája a brit toplistán, a trópusi zombivadászatot a nukleáris télre és metróalagutakra cserélték a játékosok.

Olcsó pénzből készült a Metro: Last Light

Az egykori THQ-főnök, Jason Rubin kipakolt, szerinte a 4A Games játékának költségvetése eltörpült a többi AAA-s cím mellett. A csapat rendkívül rossz munkakörülmények között dolgozott, sokszor még az áram is elment.

Metro: Last Light - itt a launch trailer

Amerikában már kapható, hozzánk pedig pénteken érkezik a Metro: Last Light, ezzel párhuzamosan pedig befutott a játék launch trailere is. Készítsétek elő a jegyeteket, a kijáratnál ellenőrök kérhetik őket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, a múlt héten mindenki előre felkészült a dogájára vagy a vizsgájára, mert a következő napokban akad majd egy-két érdekesség, ami miatt valószínűleg nem jut idő a tanulásra.

Metro: Last Light - bolyongás az alagutakban

Egy csokor screenshottal és egy parás gameplay-felvétellel gazdagodtunk a napokon belül érkező Metro: Last Lightból. Bár már viszket a tenyerünk a játékért, a böjtölés perceit csillapíthatják az új látnivalók.