Metro: Last Light

Az ukrán fejlesztők játékában ismét a nukleáris világégés után kalandozhatunk a moszkvai metróalagutakban, immáron 3D-ben is.
Típus: FPS, Poszt-apokaliptikus

12 perc a Metro: Last Light társaságában

Az ukrán 4A Games végre kifogástalan minőségben is kiadta a Metro: Last Light teljes E3-as demóját. Nincs is ezzel gond, az igazi grafikabuzik ugysem nem érik be holmi streamelt videóval. Az biztos, hogy a látványt és a hangulatot tekintve ismét egyedülálló alkotással van dolgunk.

THQ: fény az alagút végén

Az ügyvezető Brian Farrell, és az új elnök Jason Rubin úgy vélik, az egykor szebb napokat látott kiadó most már elkezd kifelé mászni a gödörből. Azt belátják, hogy sok munka van még hátra, de a hardcore játékok előtérbe helyezése úgy tűnik, jó ötletnek bizonyul majd.

E3 2012: Végre itt a Metro: Last Light gameplay

Nyissuk valami régen várt finomsággal a mai napot. Őszintén szólva aggódtunk az elmúlt napokban, hiszen hiányoltuk a 4A Games új játékát a kiállításról. A Metro: Last Light viszont köszöni jól van, s több, mint negyedórás gameplay érkezett belőle az E3-as demót bemutatva.

Elhagyta a THQ-t Danny Bilson

Kilépett a kiadó szimpatikus megmondóembere. A hosszú éveken át EVP-ként tetszelgő úriember más irányú elfoglaltsága révén hagyta ott a THQ-t, helyét Jason Rubin veszi át, aki világszinten a termékfejlesztésért, marketingért és kiadásért felel majd a vállalatnál.

E3 2012: Radioaktív kedvcsinálókon az új Metro

Most, az E3 előtt minden titkolódzó játékfejlesztő szíve megenyhül és csak úgy tolják ki magukból a friss látnivalókat és információkat. Elképesztően látványos gameplay videóra tettük rá a kezünket, a mesteri fény-árnyék effekteket bemutató screenshotokról már nem is beszélve.

Új gameplay jelenet a Metro: Last Lightból

Alighogy lecsillapodtak a kedélyek az Enter the Metro kisfilm körül, máris új játékmeneti pillanatokra tettük rá a kezünket. A 4A Games ismét megtalálta a formulát, ami Dimitrij Gluhovszkij könyveit is naggyá tette. A poszt-nukleáris állapotok és klausztrofóbia is áthatja a játékot.

Metro: Last Light - itt az élőszereplős trailer

Megérkezett a Metro: Last Light napokkal ezelőtt már annyira hájpolt élőszereplős trailere, s bár kicsit hosszabb anyagra vártunk, azért a közel ötperces filmecske is kellően tartalmas és hangulatos. A Metro 2033 folytatása csak jövőre kerül boltokba, addig garantáltan újranézzük párszor.

Metro: Last Light élőszereplős teaser érkezett

Csütörtökön landol az interneten a Metro: Last Light rövidfilm, melyet valódi, hús-vér szereplőkkel forgattak. Ennek a filmnek jelent most meg a teasere, melyet sok Metro rajongó bizonyára jó néven vesz majd. A világban nukleáris fagy tombol, a túlélők a metróalagutakban várják a csodát.

11 millió Saints Row mellett is sokat bukott a THQ

Bár a THQ saját állítása szerint túlteljesítette a korábbi várakozásokat, a vesztesége még a gyarapodó bevételek és egy-egy sikersorozata kiváló szereplése ellenére is nőtt. A Saints Row-szériából mára 11 millió példányt szállítottak le az üzleteknek, de jól teljesítettek az új UFC- és WWE-epizódok is.

Új címekkel erősít a THQ, késik az új Metro

A cím megírása közben gondolkodtam, hogy kellene ide valami "négyes metró" vicc, de inkább letettem róla. A lényeg: a THQ közölte a negyedéves pénzügyi jelentését, amiből kiderül, hogy a kiadó számtalan új játékkal készül a következő évekre, hogy így újra régi fényében tündököljön.