Metro: Last Light

Az ukrán fejlesztők játékában ismét a nukleáris világégés után kalandozhatunk a moszkvai metróalagutakban, immáron 3D-ben is.
1369838170

A briteknél jól fogyott a Resident Evil: Revelations

Sok britet érdekelt a 3DS-en már bemutatkozott Resident Evil: Revelations HD-kiadása, a játék a helyi játékeladási toplista élén zárta a múlt hetet, miközben a Metro: Last Light visszacsúszott a harmadik helyre.
1369470306

Metro: Last Light teszt

Vajon önmagunk ellenségei vagyunk? A kezdetektől fogva sorsunk elrendeltetett, az egykori dicső civilizációnk pár nap alatt romba dőlt, s a föld alá kényszerültünk. Kérdőn tekintünk az ég felé, a remény halvány szikrája nélkül.
1369244974

Metro: Last Light - elérhető a Season Pass

A Deep Silver elérhetővé tette a Metro: Last Light Season Passét, ha megveszed, egyebek mellett több egyjátékos DLC is a tiéd lehet a nyár folyamán. Tizenöt dolcsit kérnek érte.
1369123200

Már a Metro: Last Light vezeti a brit toplistát

Ahogy arra számítani lehetett, megtört a Dead Island: Riptide hegemóniája a brit toplistán, a trópusi zombivadászatot a nukleáris télre és metróalagutakra cserélték a játékosok.
1368723649

Olcsó pénzből készült a Metro: Last Light

Az egykori THQ-főnök, Jason Rubin kipakolt, szerinte a 4A Games játékának költségvetése eltörpült a többi AAA-s cím mellett. A csapat rendkívül rossz munkakörülmények között dolgozott, sokszor még az áram is elment.
1368545615

Metro: Last Light - itt a launch trailer

Amerikában már kapható, hozzánk pedig pénteken érkezik a Metro: Last Light, ezzel párhuzamosan pedig befutott a játék launch trailere is. Készítsétek elő a jegyeteket, a kijáratnál ellenőrök kérhetik őket!
1368432000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, a múlt héten mindenki előre felkészült a dogájára vagy a vizsgájára, mert a következő napokban akad majd egy-két érdekesség, ami miatt valószínűleg nem jut idő a tanulásra.
1368270019

Metro: Last Light - bolyongás az alagutakban

Egy csokor screenshottal és egy parás gameplay-felvétellel gazdagodtunk a napokon belül érkező Metro: Last Lightból. Bár már viszket a tenyerünk a játékért, a böjtölés perceit csillapíthatják az új látnivalók.
1367946979

Metro: Last Light - bárhogy csinálhatod

Ha idilli elképzelésnek is tűnik, a legtöbben azt gondoljuk, ma már nem jelenhet meg FPS választási lehetőségek nélkül, és ilyen szempontból a Metro: Last Light nem vizsgázik rosszul. Gameplay videó következik.
1367255087

Előzetesen a Metro: Last Light

Kétperces gameplay trailert kaptunk a Metro: Last Lightból, ráadásul kifejezetten hangulatos darabot - az tuti, hogy a Metro-rajongók már tűkön ülve várják a három hét múlva esedékes premiert.