Metro: Last Light

Az ukrán fejlesztők játékában ismét a nukleáris világégés után kalandozhatunk a moszkvai metróalagutakban, immáron 3D-ben is.
Típus: FPS, Poszt-apokaliptikus

A Warner Bros.-t is érdeklik a THQ játékai

Érdekes fejlemények láttak napvilágot a THQ ügyében. A kiadó eszközeit mégsem értékesíthetik olyan gyorsan, mint tervezték, a probléma csupán az, hogy a vállalat pénze rövidesen elfogy.

Elkapkodják a THQ eladását

Legalábbis a vállalat néhány hitelezője így látja. Az ügyfelek azt kifogásolják a bíróságon, hogy a THQ stúdióinak és fejlesztőinek gyors értékesítése pusztán a célt szolgálja, hogy a Clearlake-en kívül más ne tehessen rájuk ajánlatot.

Metro: Last Light - képözön Moszkva alól

Az ünnepek alatt sem lustálkodott a 4A Games csapata, a Metro: Last Light Facebook-oldalán minden napra jutott némi látnivaló. Ahelyett, hogy egyenként mutattuk volna meg a képeket, most csokorba szedtük Nektek.

Metro: Last Light - képduó a reggeli mellé

Az év végi semmittevés a játékiparra is jellemző - de nem úgy a 4A Gamesnél! A srácok két új screenshotot tettek közzé a jövő év sikervárományos FPS-éből. Ismét a földalatti mindennapokba tekinthetünk bele.

Két új kép a Metro: Last Lightból

A karácsonyi punnyadás közben két új screenshot landolt a Metro: Last Light Facebook-oldalán, amit most mi is átnyújtunk Nektek. A metróalagutakban zajos élet folyik, bágyadt tekintetek szegeződnek egymásra.

Hat új képen a Metro: Last Light

A 4A Games ismét kitett magáért: a nagy karácsonyi készülődés idejére lőtte fel Metro: Last Light legújabb kedvcsinálóit. Féltucat új screenshottal gazdagodtunk a posztapokaliptikus címből. De még milyenekkel!

Csődeljárás alatt a THQ

Ahogy arra számítani lehetett, a THQ ellen csődeljárás indult. Az elmúlt időszakban nem úgy ment a kiadó szekere, ahogy azt várta, rendre elkeserítő pénzügyi eredményeket mutatott fel. A jövő évi címei azért megjelennek.

12 percig mozog a Metro: Last Light

A VG247 magazin jóvoltából hosszabban is betekintést nyertünk a 4A Games posztapokaliptikus shooterébe. Kirándulást teszünk az elárasztott metróvárosba, Velencébe, és lopakodunk is egy sort. Brutális!

Metro: Last Light - ilyen lesz a limitált kiadás

A THQ és a 4A Games játéka már biztosan napvilágot lát 2013 márciusában, ám az alapkiadás mellett Limited Editionnel is kedveskednek a vérbeli rajongóknak. Csak ebben találunk Ranger nehézségi fokozatot.

Metro: Last Light - az emberiség hattyúdala

Évezredeken keresztül civilizációk emelkedtek a semmiből, majd romba is dőltek. Moszkva alatt az emberiség utolsó civilizációja a saját történetét meséli el. Vajon tényleg a kihalás felé tartunk? Csekkold az új trailert!