Metro: Last Light

Az ukrán fejlesztők játékában ismét a nukleáris világégés után kalandozhatunk a moszkvai metróalagutakban, immáron 3D-ben is.
Típus: FPS, Poszt-apokaliptikus

Metro: Last Light - első pillantás a felszínre

December 11-én új gameplay előzetessel kedveskedik nekünk az ukrán 4A Games csapata, ám addig sem unatkozunk, hiszen a hétvégénket egy rövid teaser aranyozza be. Lássuk, honnan indult az egész katasztrófa!

Metro: Last Light - a parancsnok meséje

Alacsonyan szállnak a Metro: Last Light élőszereplős kedvcsinálói, a szőke modell után a megannyi háborús konfliktust megjárt parancsnok szemével élhetjük át az emberiség bukását. A moszkvai alagutak mindenkit várnak!

Metro: Last Light - a manöken szomorú meséje

A nukleáris tél nem tesz jót a csábos modellek karrierjének. Megszűnik a pompa, a csillogás és a luxus, a helyüket pedig a túlélésért folyó harc veszi át. Újabb élőszereplős előzetes érkezett a Metro: Last Lightból.

Élőszereplős trailert kapott a Metro: Last Light

Az utóbbi időben megszaporodtak a metrós hírek, úgy fest, nem véletlenül: a THQ belevágott a márciusban érkező Metro: Last Light promózásába, mára érkezett egy kifejezetten hangulatos élőszereplős trailer, a jövő héten pedig új gameplay előzetesnek örülhetünk.

Mégsem jön Wii U-ra a Metro: Last Light?

Csalódtak a Wii U-ban a Metro: Last Light fejlesztői, ezért a korábbi terveiknek megfelelően nem biztos, hogy elkészül a platformra a játék. A téma nincs lezárva, de egyelőre ülnek kicsit a kérdésen, hogy biztosan megéri-e a Nintendo konzoljára portolni az FPS-t.

Ingyen Metro 2033 jár a Last Light előrendelőinek?

A THQ jövőjét tekintve kulcsfontosságú lehet a Metro: Last Light szereplése, nem lenne meglepő, ha a kiadó minden létező fegyvert bevetne az új FPS népszerűsítésére. Noha hivatalos bejelentés még nincs, úgy fest, a Last Light előrendelői ingyen megkapják a Metro 2033-at.

A Ubisoft bevásárolna a THQ címeiből

A THQ pénzügyi helyzete egyre nehezedik, nem kizárt, hogy a kiadó kénytelen lesz megválni néhány címétől a túlélés érdekében. A Ubisoft vezérigazgatója szerint, az iparágban rendre nehézségei támadnak valakinek, előfordul az ilyen, viszont ők szívesen bevásárolnának a THQ játékaiból.

Késnek a THQ jövő évi sikervárományosai

A THQ közzétette a második negyedéves pénzügyi jelentését. Várakozásokon alul teljesített a Darksiders 2, miközben olyan címek megjelenése csúszik, mint a South Park: The Stick of Truth, a Metro: Last Light és a Company of Heroes 2. Döcög a kiadó szekere.

Multi nélkül rajtol a Metro: Last Light

A 4A Games bejelentette, hogy többjátékos mód nélkül rajtol el a Metro: Last Light. A fejlesztőcég szerint csak ideiglenesen teszik parkolópályára a multiplayert, a megjelenés után van rá esély, hogy ez a játékrész is bekerül a repertoárba; addig a fejlesztők a single kampányra koncentrálhatnak.

Az MGM-nél vannak a Metro 2033-film jogai

A Metro-Goldwyn Mayer csapott le Dmitri Glukhovsky posztapokaliptikus regényének megfilmesítési jogaira. A Metro 2033-mozifilm fogatókönyvét F. Scott Frazier írná, a produceri munkálatokat pedig a Narnia krónikáiról elhíresült Mark Johnson vállalná magára. Látjuk a fényt az alagút végén.