Tekken X Street Fighter

A Street Fighter X Tekken című verekedős crossover párja, amely elsősorban a Tekken stílusában készül majd.
1378061298

Nézd meg a Street Fighter-dokumentumfilmet!

A Capcom bárki számára elérhetővé tette azt a Street Fighter-dokumentumfilmet, ami egyébként a sorozat huszonötödik születésnapjára kiadott gyűjtői csomag részeként mutatkozott be.
1365602400

Élőszereplős Street Fighter-sorozat készülhet

A Street Fighter: Legacy című rajongói kisfilmet tető alá hozó csapat most teljes sorozatban gondolkodik, még egy Kickstarter-kampányt is elindított, hogy időben elkészülhessen a projekttel.
1341918003

Tekken x Street Fighter - ebben a generációban

A Street Fighter X Tekken crossover után előtérbe kerül a két univerzum összeeresztésének következő lépcsőfoka, a Tekken x Street Fighter. Katsuhiro Harada producer megerősítette, hogy még Xbox 360-ra és PS3-ra jelenik meg a verekedős játék - nem lesz nextgen cím. Hála az égnek?
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1333108800

Visszavonul egy időre a Street Fighter atyja

Yoshinori Ono, a Street Fighter-széria atyja múlt héten került kórházba, miután az egészségügyi állapota jelentősen megromlott - a mester a minap maga is megerősítette, hogy egy időre visszavonul, és másra bízza a verekedős sorozat istápolását. Jobbulást kívánunk neki!
1330441200

Monopoly készül a Street Fighterből is

Nincsenek statisztikai adataim arról, hogy vajon mennyivel csökken (már ha csökken) a Monopoly népszerűsége, de ha tippelnem kéne, azt mondanám, rohamos mértékben. Ugyanis nem tudok rá más épeszű indokot felhozni, miért készül belőle még Street Figter kiadás is.
1326808800

Tekken X Street Fighter - jöhet Vitára is

Habár a bejelentésen kívül abszolút semmit nem tudunk a Tekken X Street Fighterről, azért mindenképpen megnyugtató tény, hogy a fejlesztők már azon gondolkoznak, esetleg elkészítik PlayStation Vitára is a játékot. A megjelenésről persze továbbra sem tudni semmit.
1311069600

Még sehol nem tart a Tekken X Street Fighter

Még mielőtt mindenki pánikba esne, itt most nem a Street Fighter X Tekkenről van szó, mert az viszont nagyon is jól halad. (Nem hibáztatunk senkit, ha esetleg összekeverné a címeket.) Nos, a Tekken producere most elmondta, hogy a Tekken X Street Fighter még sehol nem tart.
1307533098

E3 2011: Tekken-újdonságok a kiállításon

Örülhetnek a Tekken-rajongók a Namco Bandai egy raklapnyi újdonsággal kényezteti el őket az idei kiállításon, ami tulajdonképpen nem is meglepő, elvégre a verekedős széria a kiadó legjövedelmezőbb címének számít. Két vadi új játék érkezik majd, illetve egy remake - hogy az új filmet ki ne hagyjuk a listából.
1305180000

Animációs film készül a Tekken alapján

Miután a film valami borzasztóan sikerült, nem csoda, hogy a rajongók animációs filmért esedeztek a Namco Bandai előtt. A kiadó örömmel teljesítette kívánságukat, a Tekken: Blood Vengeance idén nyáron mutatkozik be a közönség előtt, és igazi sztárgárda sorakozott fel mögötte.