Tekken X Street Fighter

A Street Fighter X Tekken című verekedős crossover párja, amely elsősorban a Tekken stílusában készül majd.
1658240160

Augusztusban rajtol a Tekken: Bloodline

A Netflix egy új előzetes társaságában jelentette be, hogy augusztusban tűzi műsorra a Tekken-sorozatot feldolgozó animéjét.
1647781200

Animációs Tekken-sorozat érkezik a Netflixre

Jin Kazama lesz a főszereplője annak az animációs sorozatnak, ami a Bandai Namco és a Netflix együttműködéséből születik. A Tekken: Bloodline megjelenésére még idén számíthatunk.
1522938600

Street Fighter - a bunyó társasjátékként folytatódik

Egy teljesen új, hivatalos Street Fighter-társasjáték érkezik, ami első ránézésre sokkalta ígéretesebbnek tűnik, mint ahogyan képzelnénk; előrefestett, részletes minifigurák, hatalmas táblák és „rombolható” környezet várható.
1461493020

Parkolópályára tették a Tekken X Street Fightert

Oly sok év ígérgetés után a Bandai Namco elismerte, hogy parkolópályára tette a Tekken X Street Fightert. Katsuhiro Harada szerint csak ártana a játék a Street Fighter V-nek és a Tekken 7-nek.
1436958020

Tekken X Street Fighter - még mindig készül

Évek óta semmit se lehet hallani a Tekken univerzumában vendégeskedő Street Fighter-karakterek közreműködésével készülő Tekken X Street Fighterről. Ezt a csendet törte most meg a játék producere.
1421946002

Még életben van a Tekken X Street Fighter

Tavaly februárban - azaz lassan egy éve - hallottunk utoljára a Tekken X Street Fighterről, a két népszerű bunyós cím crossoveréről. A játék atyja, Katushiro Harada szerint a projekt még életben van, negyven ember dolgozik rajta.
1401012023

Itt a Street Fighter: Assassin's Fist websorozat

Az ígéreteknek megfelelően tegnap elrajtolt a rajongói pénzből összehozott Street Fighter: Assassin's Fist sorozat, ráadásul az érdeklődők a teljes évadot egyben ledarálhatják - ez 12 epizódot jelent. Vesd rá magad!
1398668440

Látnivalókon a Street Fighter: Assassin’s Fist

A Mortal Kombathoz hasonlóan a Street Fighterből is élőszereplős websorozat készül, ami ráadásul már a jövő hónapban megtekinthető lesz a Machinima YouTube-csatornáján. Nézzük meg Kent!
1392562816

Idén érkezik a Tekken X Street Fighter

Már régen nem hallottunk a Tekken X Street Fighter felől. A Namco szerint nincs ok aggodalomra, a crossovert nem törölték, a megjelenési ütemterv sem változott, még idén a boltokban lesz. Várjuk már?
1389700812

Film készülhet a Magic: The Gathering alapján

Filmadaptációt kaphat a népszerű kártyajáték, a Magic: The Gathering, köszönhetően annak, hogy a 20th Century Fox megszerezte a jogokat. Emellett a középszerűre sikerült Tekken-mozit is folytatják.