Yakuza: Dead Souls PS3

Készül a Yakuza legújabb része: ebben Japánt elözönlik a zombik, és Ryu egyik karja helyére is egy fegyver kerül. Ütős.
1312022071

A japán földrengés miatt szívott a Sega is

A Sega pénzügyi mutatója is mínuszba fordult, bevételei éves szinten csökkentek, és veszteséggel zárt. Játéktermi gépei nem mentek túl jól a márciusi földrengés miatt, de a csekély európai és amerikai kereslet miatt a videojátékos részleg is küszködött - legnépszerűbb játéka a Virtua Tennis 4 volt.
1308844800

Ötmillió darabot szállítottak le a Yakuza-játékokból

A Yakuza-sorozat nincs könnyű helyzetben, ugyanis témaválasztásánál fogva elsősorban a japánokat érdekli, azonban a legutóbbi számadatok szerint világviszonylatban is szépen helytáll a széria. Az eddigi Yakuza-játékokból ötmillió példányt szállítottak le világszerte, pedig az új rész még ki sem jött nyugaton.
1302188400

Csúszik a Yakuza: Of the End megjelenése

Bár úgy néz ki, az NGP mégsem csúszik majd a Japánt ért márciusi katasztrófák miatt, a mostanában esedékes játékmegjelenések mégis késni fognak. A Motorstorm: Apocalypse után a Yakuza legújabb, szintén posztapokaliptikus időket feldolgozó epizódja is várat magára a szigetországban.
1300094509

A játékipart is megrengette a japán földrengés

A pénteki Japánban történt földrengés és szökőár a játékipart is menetrend-változtatásokra, illetve jótékonysági akciókra sarkallta: a szigetországban több online játékszolgáltatás leállt, bizonyos megjelenések csúszni fognak, és a játékbemutató rendezvényeket is később fogják megtartani.
1292423090

Márciusban érkezik meg Japánba a zombis Yakuza

Bár errefelé még a negyedik rész sem jelent meg, a japánok már elkezdhetik alkoholos vattával tisztogatni a DualShock kontrollerüket a Yakuza: Of the End boltokba kerülésének alkalmából. Az új rész alaposan felkavarja a sorozat állóvizét: a maffiás sztori egyszerre rémtörténetté változik majd.
1285000394

TGS 2010: Rekord látogatószámmal lett vége

A Tokyo Game Show szervezéséért felelős CESA közzétette a rendezvény látogatottságáról szóló adatokat, amelyből kiderült: ennyien még soha nem nézték meg a japán kiállítást. A szervezők jövőre megint három-négy naposra tervezik a TGS-t, ehhez pedig jól jönnek a biztató számok.
1284743210

TGS 2010: Zombikkal érkezik az új Yakuza

A Tokyo Game Shown bejelentették a Yakuza legújabb részét, amely minden korábbi epizódnál betegebb lesz. A készítők szerint a hangsúly a pusztításon volt, többek között ezért küldenek majd egy csomó zombit a játékos nyakába. Hogy ide mikor érkezik meg, azt ne kérdezzétek...