Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!

Gamekapocs Rádió LIVE - évadzáró adás

Ma este a szokásos 7 órás start helyett fél 9-től kezdjük a második évad záró adását, többek között Dragon Age PC-s nyereményjátékkal és extra kvízzel!

Ma este Gamekapocs Rádió LIVE

Szerda este folytatódik hírhedt rádiósorozatunk, ahol tovább feszegetjük az erkölcs és a jóízlés határait. Játékok, filmek, nagyvilág, kvíz -ez a GK Rádió Live!

Ma este Gamekapocs Rádió LIVE

Visszatér a három, testőrnek nem éppen nevezhető műsorvezető, hogy játékos témákkal, csajokkal, mókával és kacagással töltse meg a szerda estét. Maradj velünk!

Lement a Gamekapocs Rádió LIVE új adása

Lezavartuk a GK Rádió második évadának második adását is, az élet változatos témáival, kvízzel és MSI notebook nyereményjátékkal.

Gamekapocs Gamekapocs Rádió - Best of Season 1

Szerda esténként felkavarjuk kicsit a Gamekapocs cikkekből és hírekből álló szövegrengetegét, s pár órára a hangszórókon keresztül okozunk komoly lelki sérüléseket. A bemelegítő első évad véget ért, ennek tiszteletére pedig egy kis válogatással készültünk.

Ma este Gamekapocs Rádió LIVE - Évadnyitó

Holnap indul a híres-hírhedt Gamekapocs Radio LIVE második évada. Ha nem minket hallgatsz szerda este, nem vagy igazi hardcore gamer.

2009 kedvenceivel kíván boldog új évet a GK!

Az új év tiszteletére összeszedtük 2009 legolvasottabb híreit és cikkeit, majd megnéztük, hogy melyik játékokat szerettétek idén a legjobban. BUÉK!

Ma este GK Rádió LIVE - Holiday Special!

Szerda este az év utolsó Gamekapocs Rádióadásában egy ünnepi különkiadással jelentkezünk, ami azért lesz különleges, mert semmi ünnepi nem lesz benne.

Gazdára talált a karácsonyi Xbox 360 nyeremény

Karácsonyi nyereményjátékunkban kisorsoltunk egy Xbox 360 konzolt, melyet a szerencsés nyertes tegnap át is vett az Überkonzol budapesti üzletében.

Lezárult a karácsonyi Xbox 360 nyereményjáték!

Karácsonyi játékunkban az Überkonzol jóvoltából egy Xbox 360-at sorsoltunk ki. A szerencsés nyertest telefonon már értesítettük, az ajándékához gratulálunk!