Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!

E3 2011: Ma indul az idei gamerünnepély

Kiéhezett vadként hegyezzük füleinket és meresztjük szemeinket, mivel ma indul a Los Angeles-i Convention Centerben az idei Electronic Entertainment Expo! A nagyközönség számára ugyan csak holnap tárulnak ki a kapuk, de a nulladik napon a nagy kiadók konferenciája lesz terítéken. Képeken a helyszín!

Vasárnapig lehet jelentkezni a Gamekapocs Talira!

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is együtt fogjuk indítani a nyarat! Összejövünk, dumálgatunk, eszünk-iszunk, és természetesen megvitatjuk a játékvilág legfrissebb történéseit, személyesen verekedünk meg azon sérelmek miatt, amik a Call of Duty-ban értek bennünket. Jelentkezzetek, nem érdemes kihagyni!

Gamekapocs Tali 2011 - képeken a helyszín

Tudjuk, mit fogsz csinálni június 18-án! A legkevesebb az lesz, hogy ott leszel velünk a szolnoki Tiszaligeti Motelben, és egy jóízűt tivornyázol velünk az idei hivatalos Gamekapocs Találkozón. A helyszín csodaszép, elegendő teret biztosít arra, hogy szerény közösségünk világmegváltó gondolatait tettekre cserélje.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.

Elindult a Gamekapocs irodalmi blogja

Mindig is gyanakodtunk arra, hogy néhány tehetséges olvasónkban egy igazi költő vagy író veszett el - az oldal blogfunkciójának indulása óta számos érdekes irománnyal leptek meg bennünket. Icabod felhasználónk összegyűjtötte a leendő új Ady Endréket és Mikszáthokat, elindult az Irkapocs blog!

Forradalom a Gamekapocs Facebook-oldalon

Nem arról van szó, hogy valamilyen módon forradalmasítanánk a Gamekapcsot, a Facebookot, vagy ezek kombinációját. Hanem arról, hogy tegnap a Facebook-oldalunk hű követői előkapták a Photoshopot, és március 15-e tiszteletére kokárdákkal vértezték fel kedvenc játékhőseinket.

Itt a Gamekapocs RSS-hírolvasó Androidra

Régóta hiánycikknek számított egy igazán használható RSS-hírolvasó, mellyel a Gamekapocs híreit, bejegyzéseit követhetik nyomon az androidos telefonokat használó olvasóink. Az áttörés megszületett - tölthető az alkalmazás, mellyel igazi érintésbarát körülmények között böngészheted magazinunkat.

Kövess minket a Facebookon is!

A Gamekapocs Facebook csatornáján insider infókkal, szerkesztői kommentekkel, beszámolókkal és linkajánlókkal várjuk minden rajongónkat. Ha igazi játékos vagy, akkor köztünk a helyed, ne feledd, a lájk ingyen van, nem kérünk, csak adunk, izgalmas tartalmakat, vicces gamer videókat. Érjük el a háromezret.

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...

Még egy napig szavazhatsz az Év Játékára!

Eseménydús éven vagyunk túl, gamer legyen a talpán, aki maradéktalanul megbirkózott a tavalyi játékfelhozatallal! Neked sikerült? Akkor minden bizonnyal azt is meg tudod mondani, hogy melyik cím volt a legjobb! Keressük az év játékát: szavazz és válaszd ki azokat a címeket, amelyeknek a legjobbak között a helye!